TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Újabb idős házaspárt végeztek ki

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Két hét alatt két kettős gyilkosság is történt Pest megyében. Mindkét esetben idős házaspár volt az áldozat. A rendőrség nem ad tájékoztatást egyik ügyben sem. Információnk szerint egyelőre egyik ügyben sem bukkantak az elkövetők nyomára.

N1Tv

Ez is érdekelheti:  Emberi jogi bíróság: nincs joga a mesterséges halálhoz Karsai Dánielnek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Újabb idős házaspárt végeztek ki

 1. Örülnék neki. Remélem odáig fajul a helyzet hogy lezárjuk a régi ill eredeti határt és ujbol Brassó lesz magyar határ. És ebbe a migráns helyzet is be fog segíteni meg a Bukaresti problémák. Legtöbbször a belső szétválást ill konfliktust használták ki idegen országok. De utána Magyar szent Korona országai mindig össze állt. és mindenkinek így volt jobb. Legtöbbször az osztrákok okozták. Pl ránk küldták az oroszokat . egymás ellen fordították a nemzeteket. legtöbbszőr ők is a konlfiktusokat használták ki pl tatárjárás, török hódóltság.. Legutóbb tálán 100 Éve mikor a Bécsi titkosszolgálat a kitalált dákó román elméletet osztoták meg . meg hogy szétválasszuk a szlávokat , közbe közük se volt egymáshoz.
  A magyar vezetők azt mondák olyan nemzetet zártak szakítottak szét
  ami mág több problámát csinál , háborút, 50 éven belül ami addig tart amíg Magyaroszág ujra nem egyyesül. 1923 ban a tanácsköztársaság
  köztársaság és a Magyar hadsereg foglalt vissza részeket a felvidékből. Elvileg Kun Béla vissza vonta csapatokat.1938 ban A bécsi döntés szerint részeket vissza kaptunk. Hitler bombázta Kassát meg Ungvárat. Orosz felségjelzéssel. Azért hogy megtámadjuk oroszokat.
  Az orosz azt üzente ha ebből kimaradunk számíthatunk Erdélyre. Sajnos nem maradtunk ki . Bízva ha német győzelem esetén vissza kapjuk részeinket. Nem így történt. A háború végén Molotovtól kértünk Erdély ügyében orosz támogatást. mivel ide is oda is húztunk.
  Molotov azt üzente az utolsó percig ellenük voltunk szó se lehet róla. .
  Még a bécsit döntést is elbuktuk.. 66ban orosz támogatással megtámadtuk Nyitrát. 89 90 körül komoy forradalom alakult Erdélyben.
  A magyar pácélosok a határon voltak mint késöbb dévidéken is.
  mindenki azt mondta már ilyenkor nem lesz határváltozás. Csehszlovákia, Jugoszlávia. Szovjet uniói is széthullott .
  Az antal J minister azt mondta hogy elismerik szlovákiának vagy követelik. viszza . Sajnos elismerték.
  Nostradámus joslata szerint ezek a népek ujra öszze állnak muzulmán konfliktus miatt . vagy ők rásegítenek. és leomlanak a mesterséges határok.
  Gabriel arkangyal üzenete hogy Ők Kárpát-medencét tartják Magyarországnak és amit Isten egybe rakott azt ember nem válszthatja szét. Magyarnép egy erőssebb rezgést vesz fől mások vagy mellénk álnak vagy eltünnek mert bírják ezt elviselni. És Magyaroszág egy vezetőbb pozicióba kerül és lehullanak a mesterséges határok.
  Lásd Slota

 2. Biztos „fiatalok”,”rejtett erőforrások” voltak az elkövetők.
  H.B.
  „.. .itt az idő felhívni a tisztelt bíróság figyelmét, hogy egy-egy, a társadalom elvárásaival és éppenséggel a büntető törvénykönyvvel is csak lazán érintkező döntés bizony visszahullik rá, már amennyiben – akár demagóg – igazolást ad azoknak, akik a jogállam lebontásán fáradoznak, s ezt azzal a hamis érvvel támasztják alá, hogy az igazságszolgáltatás tulajdonképpen jogszolgáltatás, ezáltal nem tölti be társadalmi funkcióját. Ez az érv nyilvánvalóan hamis, de ami a jogásztársadalomban „csak” egy szakmailag hibás ítélet, az a „srácoknak” megerősítés.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük