KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Trump: Biden megőrült

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Donald Trump volt amerikai elnök csütörtökön a Truth Social közösségi platformján közzétett beszédében őrültnek és alkalmatlannak minősítette utódját, Joe Bident, mondván, hogy a demokrata politikus politikája majdnem tönkretette az országot.

„Amit a korrupt Joe Biden, aki két mondatot sem tud összerakni, a megnyitott határok miatt katasztrófába sodorta egykor nagyszerű országunkat, ami az USA TÖRTÉNELMÉNEK legnagyobb és legkárosabb hibájaként vonulhat be a történelembe” – írta a republikánus elnökjelölt-aspiráns, ragaszkodva ahhoz, hogy az USA elleni „inváziót” „AZONNAL MEG KELL ÁLLÍTANI”.

„Országunkat egy olyan ember pusztítja el, akinek az elméje, az ötletei és az IQ-ja egy első osztályos diák szintjén van” – folytatta Trump csupa nagybetűvel.

 

Biden „nem csak ostoba és inkompetens … megőrült, egy teljesen őrült” – írta az exelnök, idézve riválisa „szörnyű, országot fenyegető környezetvédelmi, nyitott határok és a DOJ/FBI fegyverkezési politikáját”.

Biden példátlan migrációs áradatot irányított az Egyesült Államokba, mióta Trump számos, általa fémjelzett bevándorlási politikáját visszafordította: az Amerikai Bevándorlási Reformok Szövetsége szerint több mint 7 millió illegális bevándorló érkezett az ő 2021-es beiktatása óta.

 

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: Donald Trump volt amerikai elnök © Getty Images / Mario Tama

Ez is érdekelheti:  Ijesztő változás: Egyre rosszabbul néz ki Zelenszkij

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük