KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Továbbra is bírjuk, és kussolunk?!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ők mindig boldogok
Ők mindig boldogok

Az alábbi videót a Hungária Tv-től kaptuk, köszönet nekik érte. A videóban kétségbeesetten nyilatkozó asszony jogos indulatait nem lehet elvitatni. De vajon történt-e változás? Ja, hogy egy forradalmi kormány került hatalomra? Na, és? – idézve Gyulát. Attól a hétköznapi ember helyzete csöppet sem javult, épp ellenkezőleg. Romlott.

Emlékezzünk! Egymillió munkahely, elszámoltatás és még több papolós duma. Hogy miért? A mandátumokért. És az Isten adta nép bevette. Újra. És újra beveszik majd azt a dumát, amit a 2010-et megelőzően hatalmon lévő nemzetrabló banda mond majd negédesen 2014-ben. Mert addigra elfelejti ez a tudatától, önérzetétől és büszkeségétől megfosztott nemzet, hogy mit is tettek vele azok a gazemberek korábban. Vagy éppen addigra majd átvedlenek egy újabb barba trükkel egy másik külsőbe a nemzeti vagyon szétrablói, a kisemberek megnyomorítói. Velejéig rohadt az egész parlamenti bagázs, nagyon kevés kivétellel. Az Orbán-ígéret-kormány semmit sem tesz nemzete érdekében, ugyanakkor igyekszik úgy bebetonozni hatalmát, hogy gazdaságilag és jogilag is szilárd talajt tudjon a lába alatt.

Jelenleg emberek milliói éheznek. Minden hivatalos kimutatással szemben a munkanélküliség mértéke óriási. Munkahelyteremtő beruházások nem történnek, a közép- és kisvállalkozásokat büntetik, vagy inkább magát a munkát büntetik. Az emberek hatalmas tömege feketemunkából éhezik, már ha megadatik neki a feketemunka kiváltsága, hiszen élni kell. Nincs is olyan távol már az éhséglázadás. Hamarosan az is eljön, és akkor nem fog számítani, hogy ki van hatalmon, kik alkotják a kormányt. Nem számít majd az sem, hogy magát nemzetinek hazudó, vagy éppen mélységesen demokrata kormány irányítja éppen az országot, mert minden égni fog. Ne feledjétek bűnösök!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=X8wL9Xuxr7s&feature=em-uploademail]

NIF

Ez is érdekelheti:  Templom és zsinagóga elleni merényletek Dél-Oroszországban, többen meghaltak (videók, 18+)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Továbbra is bírjuk, és kussolunk?!

 1. Mar regen nem olvastam ilyen kemenyen igazatmondo irast, koszonom az ironak, tobbszor kellene hallatnia hangjat, akkor talan felebredne egyszer szegeny, megtevesztett, kifosztott, kulturajatol elidegenitett magyar nemzetem. Megegyszer koszonet a cikkironak!!
  delvideki

 2. Nem találom sehol a cikk írójának a nevét – egyébként
  az elhangzottakkal és a leírtakkal maximálisan egyetértek.
  H.B.
  „Már egyre több félrevezetett,butított magyar ember ébred,és látja meg hogy idegenszívűek élnek köztünk magyar nyelven beszélve,és céljuk valójában a nemzettudat irtásával párhuzamosan a magyarság felszámolása hogy fajtájuknak további teret biztosítsanak.Mint látható sikeresen teszik ezt bábkormányokat a nyakunkra ültetve,akik által fajtájuk megkapja a magyar állampolgárságot az izraeli mellett mellyel magyar(!) termőföldet vásárolhatnak, szavazati jogot szereznek. (előkészítés alatt!) Trianonnal megkezdett nemzetvesztő folyamatokat szeretnék lezárni.Ha hagyjuk sikerül is nekik!Magyarország a magyaroké !ÉBRESZTŐ!!!!”

 3. Mindig, úja és újra meglepődök azon, milyen kevés embert(magyart) érdekel ez a téma. Ezt abból következtetem, hogy szinte nincs is hozzászólás. Így nem lesz magyar feltámadás hölgyeim és uraim,annyi szent. Lehet tovább bégetni a falkával, irány a szakadék!
  délvidéki

  1. délvidéki! Aki így áll hozzá meg érdemli a sorsát nem is érdemel mást.

   „Aki hazája, nemzete sorsa iránt közömbös, az annak árulója!”

   H.B.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük