KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Történelmi rekordot ért el az arany ára

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az arany világpiaci ára március 6-án elérte történelmi maximumát és 2153,55 dollár fölé emelkedett troy unciánként. Ezt követően a nemesfém ára a new-yorki Comex tőzsdén kissé visszaesett rekordmagasságáról. 

Az arany ára egész héten nőtt, a határidős ügyletek rekordszintjeihez közeledtek, kedden pedig a helyszínen frissítették azokat – emlékeztet a BCS Express. Az elemzők megjegyzik, hogy a geopolitikai feszültségek, köztük az Európa, Ázsia és Afrika közötti kommunikációs kábelek megszakadásával kapcsolatos hírek továbbra is áremelkedést váltanak ki .

Januárban a világ központi bankjai 39 tonna aranyat vásároltak aranyért és devizatartalékért, ami kétszerese az előző havi mennyiségnek – írta az Interfax.

Budapest Online

Kiemelt kép: illusztráció

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: Magyarországon a határ az határ, aki nem jogosult a belépésre, az nem lépi át a határokat

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük