TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Toroczkai László: négy politikai erő fogja eldönteni, hogy 2026-tól merre tart Magyarország

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Négy politikai erő maradt állva a 2024-es önkormányzati és európai parlamenti (EP) választások után, a Fidesz-KDNP, a Tisza Párt, a DK-Párbeszéd-MSZP pártszövetség és az önállóan induló Mi Hazánk Mozgalom; ezek a politikai erők fogják meghatározni Magyarország sorsát, a többi párt elvérzett – mondta a Mi Hazánk Mozgalom elnöke hétfőn hajnalban a választások eredményét értékelve budapesti sajtótájékoztatóján.

Toroczkai László közölte, bár még nem tudják a pontos végeredményeket, de az már biztosnak látszik, hogy a legfontosabb céljaikat maradéktalanul elérték: bejutottak az Európai Parlamentbe. Egy mandátumot biztosan szereztek – jegyezte meg.

Az önkormányzati választáson elért eredményeikre utalva kijelentette, úgy látszik, hogy vidéken már a második legerősebb politikai erővé váltak, ugyanis a vármegyei közgyűlésekben rendre a második helyen szerepel a Mi Hazánk Mozgalom.

A pártelnök becslései szerint, már több mint 100 új képviselőjük van.

„Ez óriási dolog, nem is tudom, hol találunk majd termet hogy összeüljünk az összes képviselőnkkel, olyan sokan lettünk hirtelen”

– fogalmazott Toroczkai László.

Fontos előttük álló feladatnak nevezte, hogy a budapestiekkel is megismertessék a víziójukat, jövőképüket. Ugyanakkor minél hamarabb Brüsszelbe is kell utazniuk, hogy a szövetségeseikkel elkezdjék a tárgyalásokat az együttműködésről – tette hozzá. Kiemelte a német AfD-t, amely második lett az EP választásokon.

Miközben a közeljövőben rájuk váró munkát és feladatokat sorolta, minden idők „legaljasabb, legtöbb szélhámosságát” adó kampányának minősítette a most lezárult választási időszakot.

Törekvéseik és céljaik közül kiemelte, a 2026-os parlamenti választásokon való sikeres szereplést:

„mindenki meg fogja látni mire vagyunk képesek a következő másfél esztendőben”

– húzta alá. Hozzátette, az igazi munka csak ezután kezdődik.

 

Kiemelt képen: Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, EP-listavezetője beszédet mond a párt európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén a Budapest Kongresszusi Központban 2024. június 10-én. Mellette Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese, EP-képviselőjelölt (b) és Borvendég Zsuzsanna EP-képviselőjelölt (j). / MTI/Purger Tamás

Ez is érdekelheti:  Vitézy: „Húsz kerületből van bizonyítékunk, hogy érvénytelennek számoltak el érvényes szavazatokat”

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük