KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Többen meghaltak egy ukrán dróntámadásban az oroszországi Belgorod megyében

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy ukrán dróntámadás az oroszországi Belgorod régióban hét ember életét oltotta ki és több tucatnyi embert, köztük gyerekeket sebesített meg – közölték a helyi hatóságok.

A csapás célpontja két kisbusz volt, amelyek munkásokat szállítottak egy helyi vállalkozáshoz, valamint egy másik autó. A támadás a régió délnyugati részén, az ukrán határ közelében fekvő Berjozovka falu közelében történt – áll a helyi hatóságok hétfő reggeli közleményében.

A régió operatív parancsnoksága szerint a támadás célpontjai egy helyi sertéstenyésztő gazdaság alkalmazottait szállító járművek voltak.

„Sajnos a robbanás következtében hat ember a helyszínen belehalt sérüléseibe” – közölte Vljacseszlav Gladkov, a helyi hatóság képviselője, aki részvétét fejezte ki az elhunytak hozzátartozóinak és szeretteinek.

Míg az első jelentések szerint legalább 35 ember sérült meg, az orosz egészségügyi minisztérium később 40 sérültről, köztük három gyermekről számolt be. Egy ember súlyos állapotban van, mások repeszsérüléseket szenvedtek, és kórházban kezelik őket.

Az Agro Belogorye konglomerátum, a célba vett járművek tulajdonosa később arról számolt be, hogy a halálos áldozatok száma hétre emelkedett.

Az orosz határ menti térségeket szinte naponta érik ukrán drón- és tüzérségi csapások, amelyek közül sok civileket és a kritikus infrastruktúrát célozza, több áldozatot is követelve. Pénteken két ember sérült meg, amikor szintán egy ukrán dróntámadás talált el egy személyszállító buszt Belgorod régióban.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt képen a találatot kapott, munkásokat szállító autóbusz / Fotó: Vjacseszlav Gladkov, Telegram/vvgladkov

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Az USA nem engedélyezte Kijevnek, hogy fegyvereivel orosz területet támadjon

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük