KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Többen életüket vesztették a tokiói repülőgép balesetben (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a japán parti őrség repülője ütközött a Japan Airlines Airbus gépével ma, helyi idő szerint este 6 óra körül a tokiói repülőtér közelében. Az utasszállító le tudott szállni, de leszállás közben kigyulladt. A rajta tartózkodó utasok és a személyzet is megmenekült. A parti őrség gépének személyzete nem volt ilyen szerencsés.

A TBS japán televízióban megmutatták, hogyan hagyta el a 367 utas és a személyzet tizenkét tagja a Japan Airlines Airbust egy vészcsúszdán keresztül a tűz oltása közben. A350-es teljesen kiégett.

A tűzoltóságra hivatkozó Kyodo hírügynökség szerint a parti őrség gépe, egy Bombardier DHC-8 is leégett. Egyelőre nem világos, hogy a két gép pontosan mikor és hogyan ütközött össze.

A partiőrség gépének 6 fős személyzetéből csak a pilóta élte túl a szerencsétlenséget. Ők az információk szerint a niigatai bázisra tartottak, hogy segélyanyagokat szállítsanak a japán Noto-félsziget azon régiójába, amelyet újév napján földrengés sújtott.

A Russia Today élőben közvetített a helyszínről:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Kuleba tudja: Oroszország áll a tiltakozó lengyel gazdák mögött

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük