TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Több mint kétezren vettek részt a Jobbik kampánynyitó rendezvényén

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Több mint kétezer ember részvételével ma délután három órakor a Jobbik Magyarországért Mozgalom megtartotta kampánynyitó nagygyűlését Budapesten, amelyen a Szent Korona előtt esküt tettek a párt egyéni képviselőjelöltjei is.

A rendezvényen felszólalt Balczó Zoltán és Szegedi Csanád EP képviselő, Vona Gábor a Jobbik elnöke, majd a felszólalók sorát Morvai Krisztina EP képviselő zárta. Vona Gábor bemutatta a Jobbik választási programját tartalmazó kiadványt. A Jobbik elnöke hangsúlyozta, hogy ellenben a többi párttal, a Jobbiknak van programja, azt itt tartja a kezében. Köztudott, hogy a parlamenti pártok a tulajdonukban lévő médiával azt a látszatot és érzetet igyekeznek kelteni, hogy a Jobbik nem rendelkezik igazi választási programmal. Ahogyan azt Vona Gábor már a tavalyi ősz folyamán megígérte – a pontos dátumot is megjelölve -, a mai nappal a Jobbik elsőként letette választási programját a Nemzet elé és bemutatta 176 egyéni képviselőjelöltjét is.

A Jobbik választási programja itt letölthető

Nemzeti InternetFigyelő

Ez is érdekelheti:  Orosz hiperszonikus fegyverek a kubai partokon

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!