Lengyel Károly: Feszültség Pesten!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

feszültség 1

Reggel mentem le Nancyvel, eü-séta a blökinek. Csarnok tér parkoló: egy fickó franciakulccsal szállt ki a kocsiból, mert a másik nem adott neki elég helyet a parkoláshoz. A másik túlélő késsel ugrott ki a kocsiból. Az asszonyok, mint a bolha ugrottak ki a hátsó ülésről, mindkét fickót a gallérjánál fogva húzták vissza.
——–

feszültség 2

Mentem le a csarnokba, elfogyott a só. Pipa utcában baktatok a fal tövében bambulva. Késő láttam meg, egy részeg (c……) elémtoppant. „Mi a ….ért n kerülsz!”, és már a nyakamnál kezében a pillangókés. Jobbkezes volt. Balkézzel bentről kifelé kiütöttem a kést, ami átrepült az úttest túloldalára, kanálisba. Így sikerült. Jobbkézzel gyomorszáj, behajolt, klasszikusan felcsaptam az állát a fal felé. Dőlt arra + kirúgtam a lábát alóla. Orra bukott. Lett belőle pösze, fogatlan, laposorrú. Éppen jött ki egy ismerős húsos, állítólag a fickó két napja itt ólálkodott a környéken. Hentes meg akart hívni hálából egy felesre.
——–

feszültség 3

Csarnok árkádok alatt összefutottam egy ismerős nénivel. Láttam, előtte 2-3 perccel ment el egy jelzés nélküli villamos. Néni mesélte, verekedtek, hogy feljussanak, pedig a vezető türelmesen megvárta, míg mindenki fellépett.
——–

feszültség 4

Részeg melós ki akart túrni mindenkit a Mach-pénztárnál a sorból, pl egy kismamát mögöttem. Engem is el akart lökni az 1 zacsi sóval. Sajnos a sálja szoros lett a nyakán… hang nélkül visszaállt a helyére.
——–

feszültség 5

Zsuzsikáéknál (ismerős pék) az aprósüteményes pultnál fiatalok nyúlkáltak be a pulton kajáért. Jött In-Kal + repült a tahó kifelé.
——–
Holdtölte? Nem értem!
Ferencváros, 2010. január 16., délelőtt
Nemzeti InternetFigyelő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük