KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Több mint hétszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

776 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

    A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 296, szombaton 262, vasárnap 215 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a katonák és rendőrök. Az ország belsejében három határsértőt fogtak el, akivel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Az elmúlt héten az ország területén 1900 határsértőt tartóztattak föl és kísértek vissza. A megelőző héten – december 5-től 11-ig – a feltartóztatottak száma 1618 volt. Emellett az elmúlt héten az ország belsejében elfogtak négy határsértőt, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult. Embercsempészés miatt 42 gyanúsított ellen indult eljárás – derül ki a rendőrségi összesítésből.

Kiemelt kép: illusztráció / migránsok a magyar-szerb határon

Ez is érdekelheti:  Nagy Márton behívatta a Mol és a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőit

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük