KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Több ezer külföldi önkéntes szeretne csatlakozni az orosz hadművelethez

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Több ezer önkéntes szeretne részt venni Oroszország különleges katonai műveletében különböző országokból, köztük nyugati országokból is – mondta szombaton a TASZSZ orosz hírügynökségnek Vlagyimir Rogov, az Együtt vagyunk Oroszországgal mozgalom vezetője.

Az országok listáján nemcsak volt szovjet köztársaságok, illetve közép-keleti és latin-amerikai országok szerepelnek – mondta.

“Ezek nem csak [a] volt szovjet köztársaságok polgárai, hanem a nyugati országok – az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Kanada, Franciaország, Németország, a közel-keleti és latin-amerikai országok, köztük Brazília és Argentína – polgárai is” – pontosított Rogov.

Ha ezek az emberek a szükséges ellenőrzések után bejuthatnak Oroszországba, akkor a közeljövőben több ezer önkéntes csatlakozhat a különleges művelethez – tette hozzá.

“A motivációjuk elég erős, szeretnék megőrizni a hagyományos társadalmat és segíteni Oroszországot, harcolni akarnak a nácizmus ellen” – magyarázta Rogov, miközben kiemelte, hogy a segítségük a harctéren és az információ terén egyaránt megtörténne.

Emellett ezeknek az embereknek a nagy része rendelkezik némi harci tapasztalattal és fegyverviselési engedéllyel, részvételük pedig alááshatja az ellenség morálját – mondta a politikus.

Korábban Rogov azt mondta, hogy több mint 40 országból jelentkeztek önkéntesek, akik a különleges katonai művelet részeként akcióra jelentkeznének, és Oroszország oldalán harcolnának. Rogov szerint a katonai művelethez csatlakozni kívánók logisztikai problémákkal szembesülnek, és ez a kérdés kormányzati szintű megoldást igényel.

Orosz Hírek

Ez is érdekelheti:  Megszületett az első ítélet a Fico-merénylettel kapcsolatban

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük