KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tiltakozunk Köves Slomó nemzeti oldalt ért támadásával szemben!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Hát felsoroltattunk, ezúttal már név szerint, mégpedig Köves Slomó által, aki a Kossuth Rádió nemrégiben kinevezett hírigazgatója posztjáról való távozásának követelését többek között azzal indokolta a neokohn.hu portálnak tett nyilatkozatában, hogy anno az Éjjeli Menedék szerkesztőjeként műsort készített Budaházy Györggyel és ifj. Hegedűs Loránttal.

Köves Slomó szerint tehát elfogadhatatlan a közérdeklődésre számot tartó ügyekben érvényesíteni a „hallgattassék meg a másik fél is” alapelvét, kivált a közmédiában. Úgy látszik, hogy nemzetünket szolgáló közéleti munkásságunk miatt még mindig vannak, akik azt gondolják, hogy a mi és nyilván a hozzánk hasonló elvhű hazafiak elhallgattatására, cenzúrázására van továbbra is szükség ahhoz, hogy a magukat kiváltságosnak gondolók vélemény-monopóliuma érintetlenül maradhasson. Ez elfogadhatatlan minden jóérzésű magyar ember számára.

Egyúttal tiltakozunk az ellen, hogy a többségi magyar társadalom befizetett adóforintjaiból kiemelten támogatott mikrofelekezet képviselője akarja megmondani, hogy a közmédiában kit lehet kinevezni, vagy kinek lehet megszólalási lehetőséget adni, legyen az akár egy történelmi keresztyén egyház lelkésze.

Az ellen is tiltakozunk, hogy Köves Slomó személyünket nyilvánvalóan alaptalanul és rosszhiszeműen valamiféle negatív bélyegként felhasználva tesz kísérletet más közszereplők, vagy épp közvélemény-formálók megbélyegzésére.

Elvárjuk, hogy Köves Slomó kövessen meg bennünket, s azt a magyar nemzeti radikális közösséget, amelynek képviseletében közszereplést vállaltunk.

Továbbá felhívjuk az általunk még elérhető közvélemény figyelmét arra, – ha ezzel nem is tudjuk megnyugtatni honi vad törzsi sovinisztáink politikai hisztériára hajló indulatait – hogy a helyzet  a mi személyünktől függetlenül sokkal veszélyesebb: ha minden nekik nem tetsző, őket kritikával illető hangot megpróbálnak elhallgattatni, akkor „a kövek fognak kiáltani” és az fájdalmasabb lehet a mi Köves által kifogásolt megszólalásainknál.

Budaházy György és ifj. Hegedűs Loránt

Forrás: Budaházy György oldala

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

5 thoughts on “Tiltakozunk Köves Slomó nemzeti oldalt ért támadásával szemben!

 1. Mióta lett Köves Somló zsidó és a többi ???????,,,,,,,,,, Angyalfiú

 2. Mi a f…-t foglalkozunk egyáltalán ezzel a szőrös pondróval? Még a végén azt hiheti, hogy tényező. Hisztizzen csak nyugodtan a szektájával együtt. Ha mi összetartunk, nekik esélyük sincs.

 3. „vagy mindenkit uralni akarnak,vagy azt akarják,hogy az egész emberi nem gyűlölje őket.” (Voltaire)

  Dio Cassius II. századi történész már részletesen beszámolt e „dicső társaságról. Azóta sem változtak semmit ! A megkülönböztető képesség híján, pusztán ösztönből és kizárólag az anyagi érdekeiket szemelött tartva végzik „áldásos tevékenységeiket. Ahogy törvényeket hozattak politikai csicskásaikkal a történelmi tények meghazudtolására,az igazság ellehetetlenítésére, és mindazon értékek ellen ,ami az Emberi Lét Alapjai, Tisztesség, Becsület, Etika.

  „ha az antyszemitizmus nagy bűn,mert az,akkor az antyszemitizmussal való alaptalan vádaskodás ugyanolyan bűn és ugyanolyan ítélet alá kell,hogy essen.” (Csengey Dénes, Magyar országgyűlés)

 4. Drága Éva!

  Borzasztó, hogyan törik, kövezik, hajlítják, nyúzzák a valóban magyarokat, magyarként élőket Magyarországon.

  Ezt kivédeni nem elég egy Orbán Viktor! Százával kellenének az olyan politikusok, mint Orbán Viktor, ezrével a Budaházyk, Szakács Árpádok, Papp Lajosok, Csókayk, Stoffán Györgyök, Drábikok, Bayer Zsoltok, stb…

  Most még a munkásőrség ujjáalakításával a csőcselék hadsereget, a megtorló osztagot is gyors ütemben építik.

  Épeszű magyar ember infarktust kap nálatok, vagy agyvérzést nap mint nap elszenvedve a magyarság elleni támadás valamilyen formáját.

  Ezek a mindenkori magyarságot pusztítók a ,,balsors,, a Hymnuszban.

  Bárhogy élünk Erdélyben, ami velünk történik az elviselhetőbb, mint ami Magyarországon folyik.

  Na, keseregtem, háborogtam eleget…

  Puszillak szeretettel!

  Melinda

  Nemzeti InternetFigyelő (NIF) ezt írta (időpont: 2020. febr. 5., Sze 7:16):

  > Nifadmin posted: „Hát felsoroltattunk, ezúttal már név szerint, mégpedig > Köves Slomó által, aki a Kossuth Rádió nemrégiben kinevezett hírigazgatója > posztjáról való távozásának követelését többek között azzal indokolta a > neokohn.hu portálnak tett nyilatkozatában, hogy anno ” >

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük