KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tiltakozás a CÖF sajtótájékoztatón elhangzottak miatt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

TILTAKOZÁS

Megdöbbenve olvasom, hogy „szellemi honvédelem” jegyében az Osztrák-Magyar Monarchia mintájára közös pénzügy, hadügy és külügyben gondolkodnak az EU-ban a CÖF nevében az alapítói. Gyakorlatilag ez a három legfontosabb terület minden nemzet számára, melynek hiánya egyenlő a gyarmati sorssal, a kiszolgáltatottsággal, az önállóság elvesztésével.

Az 1848-as szabadságharcot leverő Habsburgok így fosztották meg minden jelentős döntéstől a magyarságot, és közigazgatásilag gyakorlatilag elő is készítve ezzel hazánk feldarabolását. Javaslom olvasásra az Olmützi alkotmányt. Nem véletlen, hogy ez szerencsétlen ránk erőszakolt együttműködés az I. világháborúban való részvételig, és Trianonig vezetett. Azt is jó tudni, hogy az EU-t nagyrészt a Monarchia mintájára igyekeztek létrehozni. Nem tudom kikkel egyeztettek a CÖF részéről az aktivisták. Civil szervezetként pl. a Szent László Király Alapítványt nem kérdezték meg, melynek nevében tiltakozásnak adok hangot.

Arra kérek minden felelősséggel gondolkodni képes civil szervezetet, hogy emelje fel szavát ez ellen, a végső tragédiát előidézhető nem kellően átgondolt ötletelés ellen.

Ez ugyanis egyenlő az öngyilkossággal!

Orbán Éva
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)
 
Kapcsolódó: 
Teljesen elmenetelt a békemenetesek esze: átadnák a külügyi, a hadügyi és a pénzügyi adminisztrációt az EU-nak – nyilván a „nem leszünk gyarmat” jegyében

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Tiltakozás a CÖF sajtótájékoztatón elhangzottak miatt

 1. Tárcán kínálják a maradékot ezek a nyomorultak hazánk ellenségeinek.
  Hiába a hatalom az eszét veszti minden embernek, aki áhítozott rá, és el is érte.
  Olyan ez, mint a pestis. Egy bizonyos szinten felül hatványozottan terjed.
  Baumag

 2. Csodálkozom Orbán Éva gyors és meggondolatlan szavain. Gyorsan hozzátéve, nem mintha nem értenék egyet főbb gondolataival.
  De a helyzet sokkal rosszabb annál, mintha az elhatárolódása helyes lenne. Állandóan bele kell ütközni olyan hozzászólásokba és véleményekbe, mintha Magyarország volna a világ legerősebb állama.
  Nem és nem!
  Magyarország ma egy megtűrt kis állam, amelyik minden téren ki van szolgáltatva az európai nagyhatalmaknak. Legyenek azok akár keleti, akár nyugati, vagy tengerentúliak.
  Jó lenne, ha megértené aki olvassa: Magyarországnak is alkalmazkodni kell a világ hatalmi törekvéseihez. Csak az a baj, ha ezt elvteleül teszik, mint azt egy előző uralkodó párt tette.
  Az észszerű alkalmazkodás az ország fennmaradását is szolgálja.
  A fentiek szerint nem teljesen elutasítandó a CÖF javaslat: T. István

  1. A Kedves Vezető és egyre gátlástalanabbul rabló gittegylete semmivel sem különb, mint a hivatkozott előző uralkodó párt. Totális diktatúra kialakításán dolgoznak, eredményesen. A történelem szemétdombján a helyük az előzőekkel együtt.
   Würfli Egon tánc-és illemtanár.

  2. Tisztelt T István! Javasolom alaposabban és !!elfogulatlanul!! nézze meg a jelenlegi és az előző előtti (mert szerintem arra gondolt) kormány ténykedését. Meglátja, hogy úgy illenek egymásba, mint a kirakójáték darabkái. Ugyan azért a célért dolgoznak és hazudják tele a fejünket mind a ketten.
   Ismeretségi köröm nagyrészt kétféle emberből áll. Az egyik típus élteti a liberalizmust, a másik típus elutasítja. Közös bennük, hogy egyik sincs tisztában a liberalizmus mibenlétével. Ma Magyarország azért csak „megtűrt kis államocska”, mert már vagy 500 éve alkalmazkodunk a körülöttünk lévőkhöz, és folyton egymást marjuk az idegenek helyett.
   eSzeL

  3. ” mintha Magyarország volna a világ legerősebb állama.
   Nem és nem!
   Magyarország ma egy megtűrt kis állam, amelyik minden téren ki van szolgáltatva az európai nagyhatalmaknak”
   Ez azért van így kedves T. István, mert olyan vezetőink vannak akik Magyarországot vezetik úgy, hogy ne a világ erősebb államai közé tartozzon.
   Stadionok építéséből még egyetlen ország sem lett iparilag fejlett ország.
   Az meg, hogy kicsi nem jelent semmit sem, hiszen tudjuk, hogy hozzánk hasonló kis országok is lehetnek gazdag, és megbecsült országok.
   Baumag

  4. „Az észszerű alkalmazkodás az ország fennmaradását is szolgálja.”
   Tökéletesen egyetértek ezzel.
   Amivel már képtelen vagyok egyetérteni, hogy alkalmazkodjunk az EU-hoz. Ha valóban „eszszerûen” akarunk alkalmazkodni a legészszerûbb lene olyan államokhoz alkalmazkodni akikkel lenne legalább egy minimális kilátásunk arra, hogy Magyarország ne legyen az európai hatalmak cselédlánya és szemétdombja.
   Orbán Éva NAGYON HELYESEN és történelmileg IGAZOLTAN, mutatrá a CÖF meggondolatlan javaslatára.
   „Magyarországnak is alkalmazkodni kell a világ hatalmi törekvéseihez.” Ez nem más mint egy mézesmadzag!!! A mai nagyhatalmak nem azért lettek nagyhatalmak mert alkalmazkodatak, hanem azért mert NEM VOLTAK GYARMATOK, s ma Magyarország egy jelentéktelen gyarmat, abban az értelemben, nincs semi beleszólása a nagyhatalmi politikába, de ami még drasztiksabb és dramatikusabb, SAJÁT,ÖNÁLLÓ POLITIKÁT, NEMZETI POLITIKÁT SEM GYAKOROLHAT.
   A fenti sorok szerzôjének szeretném elárulni, mi volt az oka annak, hogy DeGaulle 4 lábbal rúgta ki a NATO-t Franciaországból. Az oka és argumentuma pontosan az volt, amit ORBÁN ÉVA érvel írásában.
   De Gaulle nem engedte meg, hogy befolyásolják Franciaország gazdaságát amivel beleszólhattak volna Franciaország politikájába, vagyis, írányíthatták volna!!!
   És még egy érdekességet errôl: Nagyon kis határidôt adott nekik, hogy összeszedjék sátorfájukat és eltünjenek Franciaországból.
   Magyarország nincs egy olyan helyzetben, hogy megtehessen hasonló extravaganciát, ezért kell —SZÖKSÉGES— megelôzni egy visszafordíthatatlan helyzetet.
   CORVINUS

 3. Sajnos nem várható el a városi polgárság nagyobb részétől, hogy tisztában legyenek a magyar identitás lényegével.
  Ők inkább azzal a (pusztító) „világszellemmel” lélegeznek együtt, mely minden értéket uralni (vagy felélni) akar. Ez egyben a természeti közegtől való elszakadás egyik tünete.
  5 évvel ezelőtt nekem sem volt fogalmam arról, hogy mit jelent „magyarnak lenni”.
  Azóta elég sok-mindent sikerült megtudni, megérteni – talán túl sokat is!
  Jó lenne ezeket az EU-hazafiakat átpasszolni Európának – hagy gazdagodjanak!
  Azoknak a területeknek – melyek ezt igénylik – meg kellene hagyni a lehetőséget, hogy ahhoz az üzleties kultúrához tartozzanak, amin kívül nekik nincs létbizonyosságuk. Nagyon sok ember van ezzel így – és nincs fülük arra, hogy más egyéb életképesebb megnyilvánulást érzékeljenek, felfogjanak (mert azon a történelem- „szemléletben” és torzításban nevelkedtek, amit a szocializmusban megengedtek).
  Majd egy szép napon, egyúttal erre is ki kell írni egy népszavazást, hogy az értékteremtő munka tevékeny erői és a megalomániás burzsoázia hívei megválaszthassák a számukra idealisztikus létformát.
  A GMO-s majmoknak is meg kellene engedni, hogy kizárólag azon tartsák fenn magukat – persze minden egyéb más területről a legnagyobb szigorral kellene őket kitiltani!
  Ezt az ENSZ által kellene jóváhagyatni!
  És még egy:
  Egy valós gyökerekre-, múltra támaszkodni- akaró Magyarország nem engedhet közéletébe olyan embereket, akik és nyilvánvaló rokonságuk valamikor is kettős állampolgársággal rendelkeztek – továbbá az üzleti élet kizárólagos szereplőit…
  Valamint azokat a kettős állampolgárokat, akik a magyar politikában hatékonyan részt vettek – azokat ki kell utasítani az országból, azokra a területekre, ahol úgyis az Globalizmus szimpatizánsai vannak többségben!
  Persze itt lehetnek ártatlan áldozatok is…
  viszont ez az akarat nem tévesztendő össze azzal a világrenddel, mely folyamatosan eleve („természetes módon”) áldozatokat termel!!!
  Kiss Tibor

 4. From: Kató Rudi [mailto:rudi52@freemail.hu]
  Sent: Thursday, June 05, 2014 1:25 PM
  To: info@civilosszefogas.hu
  Subject: Európai békemenetet szeretne a CÖF
  A jó kurva anyját annak az állatnak aki kitalálta! Nem eléggé gyarmat már így is Magyarország? Menjen izraelbe vagy a ruszkikhoz az a patkány akinek ilyen egyáltalán megfordul a fejében! Az biztos, hogy semmi köze a Magyar Néphez csak élősködik rajtunk!
  kató rudi
  Tisztelt Kató Rudi Úr!
  Tanulmányozásra mellékeljük Önnek a sajtótájékoztatón elhangzottakat vágatlanul, valamint az MTI-re feltett OS sajtóközleményt ebben a témában.
  2014.06.05. Sajtótájékoztató beszéd.docx15.4 KB
  2014.06.06. Közlemény_OS.docx13.5 KB
  Tisztelettel:CÖF-CÖKA vezetősége
  CÖF-CÖKA vezetősége
  Elolvastam a sajtóközleményt és abban a negyedik pontban szó szerint le van írva amiért felháborodtam, gondolom hogy nem egyedül az országban!
  Ennek a felvetése véleményem szerint kizárólag olyan elmebeteg agyában születhet meg aki fel akarja számolni Magyarországot! Az én olvasatomban minden ilyen gondolat hazaáruló bolsevik zsidó agyszülemény! Ezekkel a patkányokkal semmilyen közösséget nem vállalhat egyetlen Magyar sem!
  kató rudi

 5. Ukrajnában fegyverrel, nálunk „szép szóval” igyekeznek a lakosságot és az országot a Világhatalmisták „oltárán” feláldozni, „meggyőzni”.
  A CÖF kis létszámú tagsága számára az EU felemelkedést jelentett – míg Magyarország számára a pusztulás felé vezető út, leszerelt gazdasággal és teljes politikai-gazdasági-pézügyi függőséggel (gyarmat)!
  Hát igen! Ez aztán szép! E mellé tényleg oda kell állni mellszélességgel! Íme a gyarmatosítók támogatói, a belső ellenség egy része! Megérne egy misét, hogy kik ezek az emberek – legalábbis vezetőik?!
  Nagy Péter

 6. Ezek a tetvesek itt él(ősköd)nek itt vezetők,de máshova tartoznak,más érdekeket szolgálnak,tehát a magyar érdek csak szólamok szintjén létezik,érvényesül.
  Magyar kézbe kell venni a hatalmat és alkotmányban rögzíteni,hogy Magyarországon CSAK MAGYAR lehet állami intézmény vezetője.
  Akinek nem tetszik az mehet vissza oda ahonnan érkezett,ha az nem kivitelezhető akkor vissza oda ahonnan kibújt.
  „Ne tagadd meg a fajt, miből eredtél,
  Lángoló vért, miből születtél,
  A földet, mely éltet s eltakar,
  Ha magyarnak születtél, hát maradj MAGYAR!”
  H. B.

 7. Én csak mosolyogni tudok (kínomban) az olyan gondolatokon, hogy a cöf-féle önfeladó ötlet „tévedés” meg hasonlók. Akik így gondolják, nem igazán látják, hogy a magyarokat így a legkönnyebb félrevezetni. Jót akarnak, csak rosszul csinálják!” Hát persze.
  Velem is előfordult már, hogy húsvéti tojást akartam festeni, de tévedtem és taposóakna lett belőle. Ezen elbúsulta, eldobtam és véletlenül éppen a bejárati ajtód elé esett. Felrobbant és leszakította a lábaidat, de én jót akartam, csak rosszul sikerült. Hihető történet igaz?
  eSzeL

  1. Ez bizony a szomorú magyar valóság – de mikor jutunk el oda,hogy ha valaki tévedésre,hozzá nem értésre hivatkozik annak következménye legyen?
   H.B.
   „Nem mások, mint tolvajok és rablók, akik egyetlen morzsát sem esznek, és a ruhájukból egyetlen szálat sem viselnek, amit ne úgy loptak volna tőlünk … Így élnek, feleségeikkel és gyerekeikkel, lopásból és rablásból, mint főtolvajok és rablók, zavartalan biztonságban” (Luther Márton)

 8. Ezek a „javaslatok, ötletek” nagyon is megfontolt, alattomos, mocskos praktikák eredményei!! Nem tűnt még fel senkinek, hogy mindenhová olyan kis férgeket, patkányokat ültetnek fontos pozíciókba, akik minden további nélkül teljesítik amit kiadnak nekik, az a háttér gengszter-maffia, ami az egész világot akarja bekapni és nagy erővel dolgozik Magyarország elpusztításán és Európa bekebelezésén….Mindenhová beszivárogtatják a rohadt kis mocskokat, akik feldobják a „labdákat” de nem véletlenül……/ehhez társul még az izraeli vész…/
  Amíg nem tesszük fel a megfelelő kérdéseket és amíg nem vonjuk felelősségre pl. azt a sok pogány-szektás, Bilderberges szemetet, akik itt rabolják fosztogatják az országot és viszik a teljes pusztulás felé, amíg azon polemizálunk amit szándékosan a szánkba adnak, addíg bűntetlenűl folytatják a rombolást, kitaposva az utat a Bűnőzők- Gengszterek paradicsomához az ÚJ VILÁGREND felé!
  Minden, ami az elmúlt negyedszázadban történt az az össznemzeti vagyonnal való súlyos visszaélés, hazaárulás és hivatali visszaélés bűncselekmények sűrű felépítménye!!! Erre épült fel, a parlamenti semmirekellők összes ténykedése az elmúlt 25 évben!!!. Tehát mindent ki lehet dobni a szemétre, ami eddíg történt!!! A teljesen érvénytelen összes mocskos zsebszerződésével és értelmetlen törvényalkotásaival együtt, főleg ha azt vesszük, hogy egy rakás olyan ember vesz részt törvényalkotásban akinek nem parlamenti meg miniszteri meg államtitkári székben, hanem villamosszékben, de legalább fegyházban kellene üldögélnie….
  Sz Kata

 9. Kedves NIFadmin!
  Nem kapok szombat óta semmilyen hírlevelet. Nem tudom mi az oka?
  Nem történik semmi, vagy véletlen leiratkoztam volna a hírlevélről vagy szabadságon vannak? Remélem van még Nif? Köszönöm, ha válaszolnak nekem! Üdvözlettel: Sz Kata

  1. Kedves Kata!
   Sajnos elfoglaltságaink miatt jelenleg korlátozva vagyunk csak képesek üzemelni. Kérem megértését és türelmét, hamarosan bővebb aktivitással működünk ismét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük