KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kónya-Hamar Sándor: Erdélyben a jövő! (II.)

Tessék mondani, ez már a szilveszteri kabaré része?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Történt, hogy derék 444-es barátaink is megemlékeztek a romániai népszámlálásról. Megjelentettek egy cikket az alábbi címmel:

Romániában 225 ezerrel kevesebben vallották magukat magyarnak, mint tíz évvel ezelőtt.

Aztán részletezik is egy kicsit, persze nem teljesen, csak annyira, amennyire az számukra érdekes, leírják például, hogy a 2011-es népszámláláson 1 227 623-an vallották magukat magyar nemzetiségűnek, most meg csak 1 002 200-an.

A 444 „újságírói” meghagyják a kommentelőiknek a dicső feladatot, levonni a következtetést, ami mi lehetne más? Na mi? Hát Orbán! Mert ugye ki tehetne róla, ha nem maga a patás ördög Orbán?

A kommentelők egymásra licitálva írják a végkövetkeztetést, miszerint már az erdélyi magyaroknak is annyira ciki a Zorbán, hogy már szégyellik magyarnak vallani magukat. Egyetlen apró tényről feledkeznek meg, hogy 2011-ben 16 869 816 fő vallotta magát románnak, most meg 14,8 M.

Vagyis a 444-es logika (azt hiszem ez egy tökéletes oximoron) szerint több mint 2 millió román annyira szégyelli, hogy Orbán Magyarország miniszterelnöke, hogy inkább nem vallotta magát románnak. Ha ez nem lenne elég, a romániai romák is szégyenlik Orbánt, mert ők meg a 2011-es 619 007 fő helyett csak 569 500-en vallották magukat romának. Mi több 5903 ukrán nemzetiségű és 13984 német nemzetiségű is annyira szégyelli Orbánt, hogy inkább nem vállalták saját nemzetiségüket.

Hiába, Orbán sokakra van hatással, nem csak külföldön, itthon is, pl. derék 444-es barátainkra is, akik annyira szégyellik Orbánt, hogy inkább újságírónak vallják magukat ahelyett, hogy felvállalnák az igazi hivatásukat.

 

Gergely Gábor – Hungary First

Ez is érdekelheti:  Az USA kölcsönt ad Kijevnek kétmillió ukrán mozgósítására

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük