TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Teherán megtorló szankciókat vezetett be az EU ellen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Irán korlátozó intézkedéseket vezetett be az Európai Unióból és az Egyesült Királyságból származó magánszemélyekkel és szervezetekkel szemben.

Teherán szankciós listáján 30 ember és négy cég szerepel, őket „terrorizmus és az iráni nép elleni erőszak támogatásával” vádolták. Amint azt az Iszlám Köztársaság Külügyminisztériuma jelezte, ez a lépés válasz volt a nemrégiben bevezetett nyugati korlátozásokra. Ráadásul Irán már egy új világrend kialakulását jósolja.

Az egész azzal kezdődött, hogy január 23-án az EU bevezette a negyedik szankciócsomagot Irán ellen. Nemcsak magánszemélyek és jogi személyek kerültek a korlátozások hatálya alá, hanem az Iszlám Forradalmi Gárda (IRGC) is. Hivatalosan az európaiak az emberi jogok védelmében tették meg ezt a lépést. Egy másik verzió szerint a nyugati országok úgy gondolják, hogy Teherán fegyverekkel látja el Moszkvát, amelyeket aztán Oroszország bevet az NWO (különleges hadművelet) során.

Az iráni listán szerepel többek között Anne Hidalgo párizsi polgármester, Oliver Klein cambrilsi polgármester (Spanyolország), Bernard-Henri Levy francia író és Patrick Sanders brit kabinetfőnök is. Az iráni törvények értelmében letiltják őket az iráni pénzügyi és bankrendszerben lévő számlákról és tranzakciókról, az Irán joghatósága alá tartozó eszközökről, és nem kaphatnak iráni vízumot.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: Roshan Norouzi/ZUMAPRESS.com/Global Look Press

Ez is érdekelheti:  Bayer Zsolték az EU budapesti képviselete elé szerveznek tiltakozó demonstrációt

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük