KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tegnap találkozott Lázár János és Toroczkai László

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Mi Hazánk frakció irodájában találkozott Lázár János építési és közlekedési miniszter, hogy egyeztessen a Mi Hazánk elnökével, Toroczkai Lászlóval. A téma a készpénzhasználat kérdése volt.

Toroczkai azt írta az X-en, hogy átbeszélték a Mi Hazánk alkotmánymódosítási kezdeményezését is, amivel a párt rögzítené a készpénzhasználathoz fűződő szabadságjogot az Alaptörvényben.

A Mi Hazánk emellett egy törvénycsomagot is kezdeményez. Előírnák, hogy a bankoknak kötelező legyen a kistelepüléseken is ATM-eket üzemeltetni, valamint korlátozás nélkül ingyenessé tennék a készpénzfelvételt.

Orbán Viktor február 26-án azt mondta a parlamentben, hogy a kormány nem akadályozza a készpénzhasználathoz fűződő jog alkotmányba emelését. Arról beszélt, hogy várják a Mi Hazánk kezdeményezését.

Mint Lázár János fogalmaz,

„sokan úgy vélik, hogy a készpénzhasználat visszaszorítását célzó intézkedések indokolatlanul és aránytalanul korlátozzák a polgárok szabadságát.

Ezen az állásponton van a Mi Hazánk Mozgalom is, amelynek elnöke az országgyűlésben sürgetett fellépést a készpénzhasználat hátrányos megkülönböztetése ellen.

Miniszterelnök úr megbízásából ma Toroczkai Lászlóval tárgyaltam, hogy részletesen megismerjem az általa vezetett ellenzéki párt álláspontját”.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Lázár János és Toroczkai László / Fotó: Facebook

 

Ez is érdekelheti:  Szétlőtték az oroszok Macron zsoldosait

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük