Bank of America: készülünk az Egyesült Államok adósságtörlesztési csődjére

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Takarodjatok el büdös cigányok vagy vér fog folyni”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Fegyverrel fenyegette egy idős férfi a szomszédjában lakó cigány családot, mivel idegesítette azok életmódja. 10 éve volt vita a két család között.

N1Tv

5 thoughts on “„Takarodjatok el büdös cigányok vagy vér fog folyni”

 1. Aramis Patmosz úr IGEN!
  Ez egy hír! (a sokk ilyen közül)
  Itt csak az a baj, hogy a legtöbb embernek nem lépi át az ingerküszöbét, ennek az öreg úrnak a kálváriája. Persze csak addig nem míg Aramis Patmosz úr ön mellé, meg az önhöz hasonlók mellé nem költözik egy ilyen család. Akkor meg majd csodálkozik, csodálkoznak, hogy miért van az, hogy a lakhatásához, a békés öregkorához nincs joga. Mert mehet a közös képviselőhöz, a ingatlankezelőhöz, polgármesteri hivatalhoz, a rendőrséghez, mert senki nem fog ön mellé állni. Ön meg hallgathatja a más kultúrából adódó életvitel áldásait.
  És ha ön, és kedves liberális polgártársaim nem hiszik, hogy így van akkor elmondom, hogy én is végig csináltam 3 évet egy ilyen kedves rendes társaság mellet. És mehettem mindenhova panaszra senkit nem érdekelt, már el is akartam adni a lakásom, csak, hogy nem vette meg senki a szomszédokra való tekintettel. Többször kihívtam a rendőrséget, akik vagy kijöttek vagy nem, de ha kijöttek akkor is csak annyi volt a vége, hogy mikor elmentek még jobban csinálták a cirkuszt az eltartottjaink. Mert amíg ott laktak egyszer nem láttam őket dolgozni menni,de piára, cigire mindig volt nekik pénzük. Egyszer azután a rendőrség valamiért kiszállt 9 kommandóssal és elvitték őket. Mert azokat a kedves más színes kultúrájú embereket már a járőrök le sem merték tartoztatni! Azokat akiket hagytak nyugodtan tombolni, cirkuszolni, és hagyták, hogy én meg a többi lakó oldja meg a problémáit velük. Mert nekik JOGAIK vannak Magyarországon!
  Ebben az országban csak azoknak nincs joguk akik megpróbálnak rendesen, békében élni!
  És igen én nagyon át tudom érezni ennek a pécsi öreg úrnak a kálváriáját! Remélem jól fog zárulni ez a zaklatási ügy!
  Ezen túl azért eszembe jutott más is:
  Ki is verte a redőnyt? Hiszen a férj haldoklik.
  Mit keres a babakocsi a folyosón? Mert a feleségemet most jelentette fel a katasztrófa védelmi ellenőr mert a folyosón tartotta a biciklijét. A más kultúrájúak babakocsit is tarthatnak a folyosón?
  Érdekes jogi szabályzások van ebben az országban!

 2. Nagyon szigorítani kellene a rendtartást, mivel elképesztő mennyire nincsenek tekintettel egymásra az emberek. A polgárőrség járőrőzik megfelelő hatáskör nélkül, a rendőr csak végső esetben intézkedhet, feljelentést tanácsolnak. A feljelentés már pénzzel jár, évekig húzódó macerával, addig viszont folytatódik a szomszédok harca, ki meddig bírja alapon.

 3. “ebben az országban csak azoknak nincs joguk akik megpróbálnak rendesen,békében élni.
  A Magyaroknak SEMMIHEZ sincs joguk ebben az országban!! Akiknek elsősorban joguk van mindenhez,a zsidók,aztán a cigányok.(ugyan az) A cél, ellehetetleníteni,megkeseríteni a Magyarok életét ! Minden téren. Mindkét etnikumot(?) egyazon elv vezérli,eltartatni magát, élősködni a Magyarságon,közben folyamatosan rettegésben tartva. Amihez a jó magyar(?) törvények asszisztálnak is. (hány százezrek menekültek el a magyar(?) törvények,szabályok,politikusok,miniszterelnökök elöl? ) De a zsidók ,a cigányok maradtak. Még ha az utóbbiak beutazták is a világot,de visszatértek ide,mert ilyen kiváltságokat sehol nem kaptak.
  Magyarország, Magyar Igazság, Magyar miniszterelnök, Magyar bíróság már csak a mesében létezik!

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: