KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szorul a hurok Rogán nyaka körül (+ videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

NIF: Jó lenne, ha nemcsak Rogán Tónika, szlovén zsidó, nyaka körül szorulna a hurok, hanem az egész Zsidesz alámerülne abban a hatalmas, bűzös rotyiban, amit csináltak kormányzás, és „magyar” érdekvédelem címszó alatt! Azt is tudjuk, hogy Rogán Tónika személyéről suttognak a Nancy Horváth meggyilkolása kapcsán is. Állítólag még Lézer Johny (alias Lázás János) „neve” is kapcsolatban volt Nancyvel. Nancy apja, a „Papa” , Németországba menekült a csupa jószándékú magasrangú politikusok elől, menedékjogot kérve. Lányát már kiskorúként használták a „magyar” „elit” bizonyos tagjai, akik -nem furcsa?- mind a PT tagjai közé tartoznak. Shalom Shlomónak most egy szava sincs?! Rendet kellene rakni a bandában Shlomóka!

Mindenesetre sokan szappanozzák a köteleket!


rogan250.jpgA Vizoviczki-ügy negyedrendű vádlottja több órán át beszélt kendőzetlenül az N1TV-nek adott exkluzív interjúban arról, hogyan működött a diszkópápa birodalma hosszú éveken át az önkormányzatok és a rendőrség asszisztálásával.

A sorozat első részében az akkori ötödik kerületi polgármesterről, Rogán Antalról beszél, akinek minden szezon elején négymillió forint kenőpénzt kellett fizetniük azért, hogy a belvárosi teraszok kinyithassanak – szerepel a műsorban.

Az egyik terasz ügyvezetője, Túrós József rajta keresztül üzent Vizoviczki Lászlónak, amíg a „főnök” nem viszi be a pénzt, addig nem tudnak kinyitni. Rogán csak Vizoviczkivel volt hajlandó találkozni. Megdöbbentő vallomás!

2016. július 13. 10:19
Hunhír.info
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Székelyföld akkor is létezni fog, amikor Marcel Ciolacu miniszterelnököt már rég elfelejtették

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Szorul a hurok Rogán nyaka körül (+ videó)

  1. A Zazrivecz TV bemutatja. Mit látunk?
    Egy arctalan valaki azt mond amit akar.
    Mindenki azt hisz el belőle, amit akar,
    de hol az igazság? Odaát?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük