KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szijjártó Péter reagált a neki címzett halálos fenyegetésre

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Sajtótájékoztatót tartott ma délelőtt Brüsszelben a magyar külügyminiszter

A Szijjártó Péter többek között arról is tájékoztatást adott, hogyan vélekedik a részére címzett halálos fenyegetésről, beszélt a lengyel miniszterelnök tegnapi hazánk elleni kirohanásáról és más aktuálpolitikai kérdésekről.

A külügyminiszter az újságírói kérdésekre reagálva elmondta, hogy tegnap értesültek arról, hogy a kijevi nagykövetségen keresztül érkezett egy halálos fenyegetés ukrán forrásból, jól láthatóan azzal a céllal, hogy a jövő heti külügyminiszteri találkozóra az árnyékot vessen, vagy megpróbálják annak megrendezését megakadályozni.

Szijjártó Péter láthatóan egyáltalán nem rémült meg a fenyegetés hallatán, és azt mondta, Magyarország abban érdekelt, hogy Ukrajnával jó legyen az együttműködés.

Ukrajna területén, Kárpátalján 150 ezres magyar nemzeti közösség él, az ő érdekükben próbálunk valamilyen megállapodásra jutni majd hétfőn.

A külügyminiszter azt is elmondta, hogy az ukrán hatóságok ígérete szerint a legkörültekintőbb biztonsági intézkedéseket foganatosítják Ungváron, hogy a megrendezésre kerülő külügyminiszteri találkozót a legnagyobb biztonságban lehessen lebonyolítani.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Vadai Ágnes szerint azért voltak kevesen a vasárnapi tüntetésükön, mert az emberek rettegnek Orbán Viktortól és a Fidesztől

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük