KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Halálos fenyegetést kapott az Ukrajnába készülő Szijjártó Péter

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Életveszélyes fenyegetést kapott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. Az ukrán nyelven íródott üzenet szerint a tárcavezető „robbanásveszélyes üdvözletre” számíthat a közelgő ukrajnai látogatásán – számol be az Index.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter január 29-én találkozik Ungváron ukrán kollégájával, Dmitro Kulebával. A magyar–ukrán külügyminiszteri találkozó időpontja január 19-én vált véglegessé, a tárcavezető ekkor azt közölte, telefonon egyeztetett Andrij Jermákkal, az ukrán elnöki hivatal vezetőjével a két ország közötti kapcsolatok legfontosabb kérdéseiről, és ez az egyeztetés az ungvári személyes találkozó előkészítésének jegyében telt.

Szijjártó hozzátette, hogy a tárgyalásra „az ukránok erős delegációval érkeznek”, hiszen az elnöki hivatal vezetője mellett az ukrán külügyminiszter is ott lesz. Továbbá reményét fejezte ki, hogy a találkozón sikeresen végig tudják venni a legfontosabb kétoldalú kérdéseket, elsősorban a kárpátaljai magyar nemzeti közösség korábban elvett jogainak ügyét, valamint a két ország közötti kapcsolatok hosszú távú jövőjét.

Ugyanakkor az Index információi szerint a találkozó közeledtével a Külgazdasági és Külügyminisztérium ukrajnai képviseletei egy ukrán nyelven íródott e-mailt kaptak, amelyben életveszélyesen megfenyegették Szijjártó Pétert.

Az üzenetben azt írták:

„Magyarok, gyűlöljük a kormányotokat, amely továbbra is mindent megtesz azért, hogy elveszítsük a háborút. Azt hiszitek, hogy a miniszteretek az Ukrajna elleni támadások után csak úgy eljön hozzánk?”

Mi nem így gondoljuk. Január 29-én tehát robbanásveszélyes üdvözletre számíthatnak. Egy páncélvonat nem fogja megmenteni önöket. Javasoljuk, hogy adjon megrendelést egy temetkezési irodának, hogy elkezdhessék elkészíteni a koporsót Szijjártónak, és az illeszkedjen a magasságához. Isten megbocsát, de az ukránok nem

– olvasható a külügy ukrajnai képviseleteinek címzett e-mailben.

 

Kiemelt képen: Szijjártó Péter / készítette: Szent István Légiója Közösség

Ez is érdekelheti:  Az RMDSZ-es szenátor a román miniszterelnök arcába mondta: Székelyföld volt, van és lesz

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Halálos fenyegetést kapott az Ukrajnába készülő Szijjártó Péter

  1. Az ukránoknak nincs vesztenivalójuk, nincs lelkiismeretük, teljesen gátlástalanok, szavahihetetlenek és nagy szivességet tennének a globalistáknak, ha likvidálnának egy olyan kiváló képességű embert, mint a mi külögyminiszterünk. Majd az oroszokra fogják fogni. Nagyon aggódunk. Kérem, ha tehetik, juttassák el a videót Orbán Viktor miniszterelnök úrhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük