KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bayer Zsolt így reagált a Szijjártó Pétert ért halálos fenyegetésre

Bayer Zsolt a Magyar Nemzetben reagált a Szijjártó Péter külügyminisztert ért fenyegetésre és alaposan lehúzta a vizes-lepedőt a jelenleg Ukrajnát vezető bandáról.

A publicista kerek-perec kijelentette, hogy ezekkel nincs tárgyalás, ha valamit akarnak, akkor jöjjenek ide. Bayer fel is hozta a valóságot, azt írta:

Ezek azok az ukránok, akik rágyújtották a szakszervezetek házát Ogyesszában az oda bemenekülő oroszokra, és röhögve nézték, ahogy az emberek kiugrálnak az égő házból az ablakokon, majd, aki túlélte a zuhanást, azt agyonverték. Ezek azok az ukránok, akik pogromokat hajtottak végre Kelet-Ukrajnában az ottani orosz kisebbség (többség) ellen, nem kímélve nőt, gyereket, öreget, senkit sem. Ezek azok az ukránok, akiknek példaképe és nemzeti hőse Sztepan Bandera, a legrohadtabb, legundorítóbb, legszadistább náci, akihez képest a német SS keretlegények vasárnapi iskolások voltak, akinek vezényletével zsidók és lengyelek ezreit gyilkolták meg bestiálisan a második világháború idején, kiirtva egész falvakat, szintúgy nem kímélve öreget, asszonyt, gyermeket.

Ezek azok az ukránok, akik halállistákat vezetnek, s ezen a halállistán ott van sok más mellett Orbán Viktor, Nyikita Mihalkov – de szerénységem is.A teljes cikket IDE kattintva olvashatják.Nemzeti InternetFigyelő (NIF)Kiemelt képen: Bayer Zsolt / MTI Fotó: Máthé Zoltán

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük