KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szijjártó: a NATO retorikája a csapatok Ukrajnába küldéséről, közelebb hozza a harmadik világháború veszélyét

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A NATO retorikája arról, hogy katonai kontingenseket küld Ukrajnába, közelebb hozza a harmadik világháború veszélyét – mondta Szijjártó Péter magyar külügyminiszter Szocsiban.

“Egy ilyen kritikus helyzetben nemcsak a tetteknek, hanem a szavaknak is óriási jelentősége van. Tehát amikor olyan kijelentések hangzanak el, hogy egyes NATO-tagállamok nevében csapatokat küldenének Ukrajnába, az valóban veszélyes, mert nem akarjuk, hogy a fenyegetés, a világháború kitörésének borzalmas kockázata közelebb kerüljön” – mondta Szijjártó.

Ezzel kapcsolatban Magyarország minden partnerét és szövetségesét arra fogja kérni, hogy tartózkodjon minden olyan kijelentéstől és cselekedettől, amely közelebb hozhatja a harmadik világháború veszélyét.

“Úgy gondolom, hogy egyre többen vannak Európában – és amikor azt mondom, hogy emberek, nem teszek egyenlőségjelet [az emberek és a politikai vezetők közé] -, akik elkezdenek racionálisan gondolkodni erről a kérdésről, és egyre többen vannak azok, akik inkább az olyan lépések ellen érvelnek, amelyek előreviszik az eszkaláció kockázatát” – húzta alá.

Orosz Hírek

 

Ez is érdekelheti:  Szijjártó Péter: a British American Tobacco 60 milliárd forintos beruházása 450 új munkahelyet teremt Pécsen

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük