BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szevasztopol legjobb barátja – a delfin

Tamás a Krímből:

Oroszországban van a világ egyik legszokatlanabb és legkevésbé ismert vízi alakulata – a harcoló delfinek flottája. Ezek az okos és ügyes tengeri állatok régóta szolgálnak a hadseregben (1965 óta), és fontos szerepet kapnak az ország védelmében. Természetesen a nyugati liberális sajtót megmosolyogtatta ez a tény, de ez újfent csak a tudatlanságukat bizonyítja, főként úgy, hogy például az USA is alkalmaz delfineket határvédelemre.

A delfinek szevasztopoli kiképzésük után számos feladatra alkalmasak a határőr kutyákhoz hasonlóan. Intelligenciájuk és fejlett navigációs rendszerüknek köszönhetően az ellenséges búvárok és a felderítő drón egységekkel szemben kiválóan alkalmazhatóak. Szakértők megtanították nekik, hogyan adjanak át információkat a katonaságnak, ha ismeretlen célpontot észlelnek egy stratégiailag fontos létesítmény közelében.

Természetesen nem szavakkal továbbítják rádiótelefonon, hanem képzett verbális jeleken keresztül, melyeket az öböl védelmi szolgálata hallgat víz alatti szonárok segítségével. A tengeri emlősök hatékonyan járőröznek a tengerpartok közelében is, amely ukrán rajtaütéseknek és fotózásoknak van kitéve, továbbá a Kercsi híd védelmében is segédkeznek.

Külön figyelmet érdemel a harci delfinek használata az aknamezők megtisztításában. Visszhangmeghatározó képességüknek köszönhetően a delfinek pontosan megtalálják a víz alatti akadályokat, majd jelzik azok helyét kezelőiknek. Ezután katonai szakemberek elit csapatai hatástalanítják az aknát.

A delfinek más speciális feladatokat is ellátnak. Segítenek a tengeren eltűntek felkutatásában és mentésében, gondosan őrzik a különösen védett tengeri területeket és felderítést végeznek.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: RIA.ru

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük