KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szent István Légiója Közösség: Kanadában liberális transznemű diktatúra van

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kanadában egyértelműen liberális, transznemű keresztényellenes diktatúra van. Amíg az USA-ban létezik egyfajta ellenállás az ilyen típusú hatalmi berendezkedéssel szemben, ezt már Kanadára vonatkozóan nem lehet egyértelműen kijelenteni.

Amíg az USA-ban néhány republikánus politikus, sőt kormányzó, valamint televíziós közszereplők is felemelik hangjukat az abnormalitás és a keresztényellenes megnyilvánulással szemben, úgy tűnik, Trudeau Kanadája egyre mélyebbre csúszik a liberális fertő lejtőjén – lényegében így értékelhető a Szent István Légiója Közösség legutóbbi, közösségi oldalán megjelent jegyzete.

Kiemelik:

Kanadában léteznek drákói törvények, a gyermekek nemének megváltoztatása miatt, amely agresszíven támogatják a keresztényellenes mozgalmakat.

Börtönbe zárták a kanadai keresztényeket, mert gyermekeket védtek a transzvesztitákkal szemben.

Nathaniel Pavlovszki keresztény misszionáriust 6 hónap börtönnel és 10 000 dolláros pénzbírsággal fenyegették meg a kanadai Calgary új önkormányzati törvényének (charta) megsértése miatt. Pavlovszki semmi mást nem tett, csupán a Bibliából olvasott felt nem messze a könyvtártól, ahol éppen gyerekeknek transzvesztiták tartottak előadást.

„A szabadtéri prédikációm a bibliai erkölcsről szólt, és arról, hogy milyen messzire ment a gender ideológia”

– próbálta magyarázni Pavlovszki. Jelenleg éppen a bíróság döntésére vár, a „radikális, azaz a keresztény erkölcs” melletti kiállása miatt. Azonban Kanadában törvények határozzák meg, milyen büntetésre számíthat a normalitás melletti keresztényi kiállása miatt.

▪ Nathaniel atyát, keresztény lelkipásztort többször is bebörtönözték már, mert nem volt hajlandó bezárni plébániáját a COVID-19 idején. A kanadai hatóságok elmegyógyintézetbe helyezték, majd úgy igyekeztek megtörni, hogy a börtönben köztörvényes rabokat uszítottak ellene.

Korábban egy másik kanadai lelkészt, Derek Reimer tiszteletest őrizetbe vett a rendőrség, mert „beavatkozott” a transzvesztiták által egy gyermekek előtt tartott előadásba a Calgary-i Seton könyvtárban. Reimert az elmúlt hetekben háromszor tartóztatták le, a húsvéti hétvégét pedig rács mögött töltötte.

▪ Nathaniel Pavlovszki azt mondta, hogy a kanadai rendőrség, amely üldözi a keresztényeket és lobbizik a gyermekek perverzióinak propagandájáért, a polgármester utasítását követi. A nyilvános tiltakozást tiltó charta „teljesen alkotmányellenes” – tette hozzá a prédikátor. A hatóságok azonban ezt hirdetik, „mert utálnak minden ellenvéleményt”.

A nyugati keresztényüldözés már elérte a neroni (Neron = szupergonosz szereplő az amerikai képregényekben) méreteket… – fogalmaz a Szent István Légiója Közösség.

Szent István Légiója KözösségNemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Szent István Légiója Közösség: Kanadában liberális transznemű diktatúra van

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: