KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szégyenérzet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Reiner PéterHa hinni lehet a Választási Bizottság mai hivatalos közleményének, akkor a pártok a ma lejáró határidőig mindössze harmadannyi delegáltat, ellenőrt küldtek be a helyi választási bizottságokba, mint négy évvel ezelőtt /négy éve 25 ezer megfigyelő volt a kb. 10 ezer körzetben, most eddig kevesebb, mint 8 ezer!!/

Reménykedem, hogy a Jobbiknak ma az utolsó napon még sikerül valamit javítania a gyalázatos számon.

Ez azt jelenti, hogy a Jobbiknak sem sikerült lefednie a teljes országot, azaz nem talált 10 ezer elkötelezett támogatót, akik biztosították volna számára a többi párttól és a tetten érhető sanda csalási szándékoktól mentes tiszta, garantált választási eredményt.

Már bánom, hogy korábbi döntésem ellenére ismét sokadszorra jelentkeztem aznapra választási biztosnak és halálra fárasztom magam reggel fél hattól este 11-ig értelmetlenül, mert nem tudok hozzájárulni az országos eredmény garantált tisztaságához. / természetesen nem vonulok vissza és ott leszek a vártán!/

Egyre azért jogosan büszke vagyok.

Tegnapi tudásom szerint egyedül nálunk, az új választási budapesti XI. és részben XXII kerületeiben sikerült teljes mértékben biztosítanunk a csalásmentes választást az országban azzal, hogy többen jelentkeztünk jobbikos ellenőrnek, mint ahány választási helyi körzetünk van, így helyenként két megbízottunk is lesz.

Szívből gratulálok a kerületi elnök asszony, Bába Szilvia sikeres és eredményes szervező munkájához.

Ennek alapján Novák Előd jelöltünk biztos lehet, hogy tudatos és elkötelezett munkánk eredményeként a tiszta eredménnyel és valódi, csalásmentes választói akarattal találkozik majd a választások végén, április 6-án.

Mélyen elgondolkodtam azon, hogy hol vannak szinkronban az olvasható vélemények és a tettek!

Egyedül ez a 11 ezer ember biztosíthatta volna garantáltan a választások tisztaságát azzal, hogy tisztességes számolással a Jobbik számára a számítógépektől üzemeltetői szándékaitól és a többi párttól függetlenül összesíthette volna a helyi választási eredményeket.

Ez is érdekelheti:  Kónya-Hamar Sándor: A KÖLTÉSZET NAPJÁN - 2024. április 11.

Így már csak sajnos a „kormánypártok tisztességességében” bízhatunk és engem az sem vigasztal, hogy nekik sem sikerült megfelelő számú ellenőrt biztosítaniuk /nekünk ez jobban érdekünkben állt volna sajátos értékeink és jogosan elvárt politikánk miatt/.

Nagyon nem szeretnék a választások tisztaságát kétségbe vonó utólagos írásokat olvasni a valódi nemzeti oldalon, de tartok tőle, hogy ez csupán jámbor óhaj marad!

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Szégyenérzet

 1. Kedves Péter! Nekem is ilyesmi jutott eszembe, amikor hallottam a hírekben. Mint ahogy Kéri Edit írása is eszembe ötlött, de látom a NIF szerkesztőinek köszönhetően már újra lehet olvasni, keresgélés nélkül. Nem akarom elkeseríteni, de én valószínűnek tartom, hogy nem 11-ig, hanem hajnali négyig leszünk a szavazó, illetve önkormányzati épületben. Csak remélni tudom, hogy nem válik be a „jóslatom”!
  Anna

  1. Számítástechnikai úton sokkal nagyobb csalásokat lehet elkövetni, mint így kézzel számolgatva. A szavazólapokat azonnal megsemmisítik (lásd 2006-ban), azután már fújhatjuk.

   1. Igen, kedves eSzeL! Így igaz, de én a számolgatásra írtam, hiszen háromféle lista lesz, egyiken ugyebár 18 párttal. Üdv. Anna

 2. Szörnyű..csak a FIDESZ csalhat!…:(
  Érdeklődéssel vártam a válaszát a feltett kérdéseimre!
  Káldi József

  1. Úgy látom törölték az I.és az egyben utolsó fordulóját a vitánknak, ..ez gyöngécske eredmény kedves Reiner Péter, a nácik nem kedvelik a vitát, és nem is engedik…sebaj, később rosszabb lesz.Szebb jelent!
   Káldi József

   1. Reinner Péter Úr!
    Íme:
    „Nem Káldi úr, csalhat az emeszpé is. Mind a két kutyának a zsidók kezében a póráza. Tudja, János 8:44 Az igazság antiszemita. :-)”
    Remélem elégedett…? 🙂
    Káldi József

  2. Nem Káldi úr, csalhat az emeszpé is. Mind a két kutyának a zsidók kezében a póráza. Tudja, János 8:44 Az igazság antiszemita. 🙂

   1. Jajj szegény eszel…már a spájzban vannak a zsidók…jó ennyit rettegned?
    Szegénykém, ha ez a zsidó fóbia nincs, akkor mitől rettegnél…? 🙂
    Káldi József

   2. Ne magadból indulj ki. Nem rettegek. Fölkészülök. Fóbia? Nem magyar mondta zsidónak, hanem fordítva : „Mi sokkal jobban ahogyan gyűlölünk titeket, mint ti bennünket.” Te zsidó vagy, persze, hogy azon igyekezel, hogy ameddig nem kerültök többségbe, ne szembesüljünk azzal, hogy már a spájzban vagytok. Mellesleg a zsidó legnagyobb büntetése az lenne, ha minden más ember fajta kipusztulna mellőle. Csak egymás vérét szívhatnák, és megszűnne az ellenségkép lehetősége.

 3. Ezt köszönhetik a két kulacsos politikájuknak! Véleményem szerint sokkal több embert eltaszítottak a párttól mint nyertek ezzel a behódoló, nyálas „új” arculatukkal! Nem beszélve arról, hogy nem felejtették el az emberek a pöszéket, kovácsokat, nyikosokat, szegediket és még ki tudja kik bújnak a meg a Jobbik soraiban is!
  Nem kell meglepődni mert a mandátum is ennek megfelelően fog alakulni!
  kató rudi

 4. A „demokratikus” választások már csak ilyenek…
  Az ellenőrzés elől a választási cédulák megsemmisítésével védekeztek a bolsik. A Fidesz a hatalomért a sátánnal is szövetkezne: már lehet hallani, akár a nagykoalíció is szóba kerülhet.
  Ha véletlenül a szavazást nem sikerül meghamisítani, akkor „törvénytelennek” minősítik – mint a krími 92%-ost. Vagy gondoljunk a komoly többséggel megválasztott Haiderre – aki nem állt be a sorba: Ausztria ellen embargót, bojkottot hirdettek meg a „nagyon demokratikus” országok, majd végül Haidert meg is ölték. Itt sem kell álmokban ringatózni, olyan tiszta választások lesznek, mint a magyar közélet. Jól fémjelzi pl. Welsz koronatanu meggyilkolása.
  A gyarmatosítók és felvásárlóink nem fognak lemondani földünkről!
  Nagy Péter

 5. NÉGY ÉVE VOLTAM PÉCSETT SZAVAZATSZÁMLÁLÓ ÉS MOST IS TESZEM A DOLGOM !!! SAJNOS KEVESEN VAGYUNK, AKIK NYÍLTAN MERJÜK VÁLLALNI HOVATARTOZÁSUNKAT !
  SZEBB JÖVŐT ! EGY SZEBB JÖVŐT VÁROK !!!

 6. A választásokkal egyszer voltak elédedettek a nácik, amikor Hitler győzött…:)

 7. Kedves eszel!
  Ti minden szalmaszálba bele kapaszkodtok, _ David Irwing, a Hitler rajongó zsidó hülyeségei, és az a másik őrült a 2 részes filmen, most a román magyargyűlölő idióta…bárki jó aki megölt emberekre köpköd.
  Káldi

 8. „Szégyenérzet”
  Van is miért szégyellnie magát reiner „úr”
  Minap olvastam:
  Egy újabb pályázat, amelyből faji alapon zárták ki a magyart – csak zsidóknak jár a pénz
  Mint ismeretes, a „nemzeti ügyek kormánya” egy másfél milliárd forintos alapot (is) létrehozott a tavalyi év folyamán a „zsidó kultúra” terjesztésére. A trikolórba burkolt narancsosok szerint a tetemes közpénz felhasználását a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány (Mazsök) képes a leginkább felügyelni. Az a Mazsök, amelynek elnöke, Szabó György nem is oly régen jobbikosok szájba vágásával fenyegetőzött.Sajátosan sorstalan lesz adóforintjaink elköltési módszere is, ugyanis az – mint annyi minden más kis hazánkban – a gazdanép teljes kizárásával fog történni. Alább egy példa, mely előrevetíti a „túlélők” „kárpótlásának” jövőbeli formáját.
  A Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány pályázatot hirdetett oktatási intézményekbe járó, szociálisan hátrányos helyzetű, szegény sorsú zsidó óvodások és tanulók részére a 2014/2015-es tanévre, a gyerekek óvodai nevelésének, alap- és középfokú tanulmányaik folytatásának, sikeres befejezésének elősegítése céljából – olvasható a Pályázatmenedzser.hu oldalon.
  Pályázók köre: zsidó hitközséghez tartozó gyermek, vagy zsidó oktatási, nevelési intézménybe járó gyermek, aki „szociálisan rászorult”. És egy kis egyértelműsítés: a pályázat csak abban az esetben érvényes, ha a [pályázatban felsorolt] feltételeknek megfelel, illetve a szükséges iratokat becsatolják, többek között az ajánlást a zsidó hitközségtől, illetve zsidó oktatási/nevelési intézménytől. A jogosultak közül előnyben részesül az a gyermek, aki zsidó oktatási, nevelési intézményben tanul.
  A gazdanépet faji alapon diszkrimináló pályázat részletei a Mazsök honlapján találhatók.
  Tehát a paraziták a MAGYAR adózók pénzén híznak, közben már nincs egy olyan hely, párt, egyesület, vallási intézmény ahova ne tették volna be a helyt ellenőrző parazitájukat. És ezek után még azért ajvékol, hogy nem megy el a MAGYAR a választást ellenőrző bizottságokba?
  MINEK MENJEN EL?
  Mikor már maga és fajtársai mindenűt ott van.
  Az a csoda, hogy még ebben a választási színjátékban egy MAGYAR is részt vesz!
  „Szégyenérzet”
  Igen érzem én is, főleg mikor ilyen cikkeket olvasok: http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/03/23/rabbik-szazai-erkeznek-budapestre-a-magyarorszagi-antiszemitizmus-elleni-cionista-zsido-tanacskozas-ele/
  Főleg ezeknél a résznél:
  -békeszerető, demokratikus Canada területén, a B’nai Brith 1135 zsidóellenes atrocitást jelentett 2008-ban
  -A Community Security Trust (CST) közölte, hogy január és június között 609 verbális vagy fizikai támadásról szerzett tudomást. A tavalyi azonos időszakban 276 bejelentés érkezett a szervezethez. A CST a 2006-os esztendő egészében regisztrálta az eddigi éves rekordot, ami 598 eset volt.
  -Franciaországban még rosszabb lehet a helyzet, még Izrael miniszterelnöke is, hazatérésre szólította fel a francia zsidókat, az ottani üldözés elől..
  Közben a MAGYAR pártok hemzsegnek a zsidoktól és még egy jeles képviselőjük fel is szólít minket, hogy neki kell szégyellnie magát helyettünk.
  Igen szégyellheti magát minden MAGYAR!!!
  Csak nem azért amiért ön gondolja!!!
  Hanem azért amiért hagyjuk, hogy ellopják az országunkat, pedig a jó példákkal előjár Kanada Francia ország Anglia USA.
  Hagymási Zsuzsanna

  1. Tisztelt Hagymási Zsuzsanna,
   Bár annyi tisztességes, hazáját szerető, igazán változást akaró, jól gondolkodó „magyar” lenne itthon, mint Reiner Péter. Ő elsősorban magyar, ezt ne feledjük. A sok vörös vagy komcsi „echte” magyarra mit lehet akkor mondani? Ja, az nem számít? Vagy a sok megvezetett „echte” magyar narancs rajongóra? Ez is marginális?
   „Mikor már maga és fajtársai mindenűt ott van”
   Ez a megjegyezése nem volt túl bölcs, és szép sem.
   A cionizmus a fő gond kérem, ezt kellene tudomásul venni, ezt pedig nem csak és kizárólag zsidók működtetik, hanem kollaboránsok is szép számmal.
   Egy nemzeti radikális magyar.
   Kedves Zsolt!
   Nem csak mélyen egyetértek (szerkesztőtársammal együtt!) Önnel, hanem ezúttal figyelmeztetek minden olvasót, hogy a gyűlöletet, faji alapú diszkriminációt és az értelmetlen rosszindulatot (egy ember csak ilyen alapon történő gyűlöletét) nem fogom megtűrni, s azt, aki elvakultan ír, gyilkos indulattal, azt örökre kitiltom a hozzászólók közül.
   Ma Hazánknak összefogásra és minden jó szándékú emberre van szüksége!
   Üdvözlettel: Híradmin(

   1. Kedves Admin!
    Kár, hogy ezt még Ön sem veszi komolyan..:)
    Káldi József
    alpolgár

 9. Én ismét megyek, ahogy tettem azt 2010-ben is.
  Mert kötelességemnek tartom.
  Szebb jövőt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük