KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szegedi Csanád: fogadjon örökbe egy cigány családot a cigánybűnözés létét tagadó Orbán Viktor is!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tisztelt mások jogai iránt oly érzékeny magyar politikustársa(i)m! Bár jómagam sajnos nem érzem át a cigányság szörnyűséges megpróbáltatásait, felkérem, hogy amennyiben Ön szerint cigánybűnözés nem létezik, s helyteleníti a francia, olasz más hatóságok „borzalmas cigányellenes” eljárását, országgyűlési vagy EP képviselőként, jó példával elől járva fogadjon be egy-egy cigány családot.

Itt az idő kimondani? Most akkor van cigánybűnözés, vagy nincs? (Lakatos Attila cigányvajda)

Mégsem járja, hogy az Önök által állítólagosan fennálló tomboló magyar rasszisták miatt rettegjenek e páratlanul értékes kultúra, csodálatos, dolgos, szerény képviselői, másfelől Ön megteheti, hogy átvállalja a terhet a nehezen élő magyar kisemberektől. Kérem, jelölje meg, hogy ingatlana és jövedelme mekkora hányadát óhajtja kirekesztett kisebbségi embertársaink megsegítésére fordítani.
Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!

Igen, jól sejti, természetesen Önt is tisztelettel felkérem, fogadjon be egy taktaszadai, olaszliszkai vagy gadnai kisebbségi famíliát budai villájába. Biztos vagyok benne, hogy nem okoz problémát egy kisebb (10-15 fő) vagy nagyobb (50-60 fő) roma család elhelyezése.
Amennyiben nehézségei támadnának, forduljon hozzám: munkatársaimmal együtt ingyen és bérmentve kiközvetítem adatait, s garantálom, hogy nem fog cigánycsalád nélkül maradni! Nagyon fontosnak tartom, hogy gyermekei, például a VIII. kerületi vagy a miskolci magyar gyerekekhez hasonlóan multikulturális közegben szocializálódjanak és saját bőrükön érezzék annak áldásait nap mint nap.
Maximálisan bízva őszinte emberségében és áldozatvállalásában:
Szegedi Csanád
EP-képviselő (Jobbik) Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke

Forrás: szegedicsanad.eu

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük