KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szánalmasan szerepelt Joe Biden a Trump elleni vitán (teljes videó magyarul)

Ma éjszaka került sor Donald Trump és Joe Biden első tv vitájára az Egyesült Államokban. Minden úgy történt, ahogyan azt vártuk. Donald Trump hozta a tőle elvárt és magas szintű formát, és Biden is egészen összefogott volt a vita kezdetén.

Aztán valamikor történt valami, és a jelenlegi bábelnök lényegében lefagyott, illetve furcsány kezdett beszélni. Sokan úgy vélik, talán egyáltalán nem alaptalanul, hogy a Joe-t felkészítehették valamilyen stimuláló szerekkel, hogy képes legyen venni az első nyilvános összecsapást az őt kitartó és Donald Trumpot bármi áron az útból eltakarítandó háttérhatalomnak. Természetesen a megszállott Biden rajongók ezt sosem fogják elfogadni, azonban az mindenképpen elgondolkodtató minimum, ahogyan a regnáló amerikai elnök viselkedik úgy általában, nyilvános események alkalmával. Persze nem lehet mindig az öreg Joe-t drogokkal felturbózni, most viszont úgy tűnik – persze igazolni nem lehet -, hogy készültek az eseményre, azonban a szer hatása egyszer csak elmúlt, Biden pedig kezdett megváltozni.

Íme, a pillanat, amikor a drogok már nem működnek Bidennnél, kiürültek a szervezetéből. Egyszerűen szánalmas, de úgy tűnik éppen ez az, amiért fontos a háttérhatalomnak a pillanatnyilag az amerikai „trónon” ülő Joe Biden:

A teljes Trump-Biden vitát az Ultrahang magyarosította, ez tekinthető meg itt:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Joe Biden a CNN stúdiójában, egy kis segítséggel…

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük