Szabolcs bátyánk jogos kérdése: Miért nem lehet például Árpád vezér laktanya?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az alábbi kérdés Kanadából érkezett a köztiszteletben álló és mindannyiunk által nagyra tartott és becsült Magyaródy Szabolcstól.

Miért kell a  kormánynak a  népszerűségét csökkenteni ilyen nyilvánvalóan nemzet kegyeletet sértő  marhasággal?  Miért  nem lehetne például Árpád vezér laktanya, ha már Petőfiről ezrével vannak utak, terek elnevezve  és  szobrok  tucatjai állnak országszerte.

Árpádról, aki a pozsonyi győzelemmel erős erős középhatalmat vívott ki évszázadokra, alig van  az országban valami  elnevezve. A hatalmas pozsonyi győzelemről is  alig  írtak valamit régebben, csak  az utolső 15-20 évben kezdték felismerni jelentőségét. Nemcsak a  katonai győzelem  számít, hanem  az a hatalmas, kitűnő minőségű hadianyag tömeg – melyet a fejvesztve menekülő nyugatiak szórtak szét – alapozta  meg a katonai  erőnket  egészen a tűzfegyverek  elterjedéséig. Ideje  volna  ezt is kutatni.

Erről már többször írtam a  Hollóban.

Magyaródy Szabolcs
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Felháborító névadás – nemzetünk egyik elnyomójáról neveztek el egy magyar laktanyát

3 thoughts on “Szabolcs bátyánk jogos kérdése: Miért nem lehet például Árpád vezér laktanya?

  1. MOST AZ ÁL- NEMZETI ,A DIVAT.MENŐA MAMMON POLITIKA,ÉS A FARIZEUSI MAGATARTÁS

  2. Ostoba és gyalázatos dolog, hogy csak egy birodalmi érdekeket követő, magyarokra ágyúztató személyről nevezték át a laktanyát. Ez kb. akkora baklövés mint svéd Mo. ellenes propaganda filmje.

  3. én is helytelenítem hogy Habsburg nevet kapott ÁRPÁD VEZÉR j
    obb lenne

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük