KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szabadságrendet kapott Soros

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

EPOCH TIMES
Porosenko ukrán államfő a „Szabadságrenddel” tüntette ki George Soros amerikai milliárdost. Így méltatta: „Megtisztelve érzem magam, hogy ezt a magas kitüntetést egy olyan személynek adjam át, akinek tevékenységei az elmúlt években jelentősen járult hozzá az Ukrajnában végbemenő demokratikus átalakuláshoz”, áll a német hírportálon, amely megjegyzi, Soros komoly összegeket fektetett be az ukrán államkölcsönökben és felhívta Merkel kancellárt arra, hogy Ukrajna tekintetében tekintsen el az általa az egész EU-nak elrendelt takarékossági intézkedésektől. 

THE NEW YORK TIMES
Mintegy két tucat, hagyományos arab ruházatot öltött izraeli fegyveres hatolt be csütörtök hajnalban a ciszjordániai Hebron városában lévő al-Ahli kórházba, egy kocsiban egy állapotosnak tűnő nőt is tolva maguk előtt. 10 perccel később az izraeli erők távoztak, miután lelőttek egy palesztin beteget, és a magukkal hozott tolókocsiban kitoltak egy másik beteget, aki a lelőtt palesztin unokatestvére. A kórház igazgatója döbbenten jelentette ki: „eddig úgy tudtuk, hogy a kórházak a világ legbiztonságosabb  helyei”. Izraeli oldalról közölték, a gyanúsítottakat mindenhol elérik, olvasható a vezető amerikai lapban.

SÜDDEUTSCHE ZEITUNG
Németország a jövőben nem fogja eltűrni, hogy az USA megtagadja a német törvényhozóktól, hogy betekintsenek a transzatlanti kereskedelmi tárgyalások szövegeibe, olvasható a német lapban. Ezért a gazdasági minisztérium utasította a washingtoni német nagykövetséget, hogy tiltakozzon az ügyben.

POLITICO
„Forradalom Angela Merkel kabinettjében” címmel az uniós ügyekre szakosodott portál arról ír, hogy a német kancellár onnan is kapja a legnagyobb ellenzést menekültpolitikájával szemben, ahonnan nem várta: saját kabinetjéből. Pénzügyminisztere és belügyminisztere is nyilvánosan kérdőjelezte meg a kormány stratégiáját és keményebb lépéseket javasoltak a menekültáradat lefékezésére. A cikk végszava az, hogy Merkelnek valamit tennie kell a migránsok beáramlásának lelassítására, ha nem akarja helyzetének tarthatatlanná válását.

FRANKFURTER ALLGEMEINE ZEITUNG
Drótkerítéssel, rendőrséggel és szükség esetén a hadsereggel is védi Szlovénia határait a menekültáradat ellen, kezdődik a vezető német lap cikke, mely így folytatódik: „A szlovén miniszterelnök szóhasználata és intézkedései alig különböznek Orbán Viktorétól, noha Miro Cerar megkísérli azt a benyomást kelteni, mintha a határkerítés felállításával horvát határán Szlovénia nem követné a magyar példát.

Ez is érdekelheti:  Dr. Gaudi-Nagy Tamás: Az Európai Bíróság döntése kísérlet a magyar nemzet ellenállásának megtörésére

DEUTSCHE WIRTSCHAFTS NACHRICHTEN
„Ausztria szögesdrótkerítést épít határán” címmel a német portál beszámol arról, hogy Johanna Mikl-Leitner osztrák belügyminiszter kijelentette, „Nem arról van szó, hogy miként néz ki a kerítés, hanem arról, hogy milyen hosszú”. Sebastian Kurz külügyminiszter szerint a helyzet kezelhetetlenné vált. Az APA osztrák hírügynökség szerint a kerítés 5 km hosszú lesz

INFO-DIREKT
Fabrice Legger, az uniós határvédelmi Frontex vezetője kijelentette: „a menedékre nem jogosult, nem szabályosan érkező bevándorlókat szükség esetén őrizetbe kell venni”, hogy biztosítani lehessen visszavitelüket hazájukba. Az európai jog értelmében „teljes mértékben lehetséges, hogy a migránsokat akár másfél éven át is fogva tartsák”, tette hozzá.

JUNGE FREIHEIT
Tegnapi szemlénkben ismertettük a Lengyelország a lengyeleké mottó alatt szervezett szerdai varsói tüntetésről készült EUObserver jelentést, amely szerint a tüntetésen 35 ezren vettek részt. A német lap ezzel szemben arról számol be, hogy a lengyel függetlenség napjának alkalmával szervezett demonstráción százezres volt a tömeg, azaz az eddigi legnagyobb lengyelországi tüntetésről volt szó. A tüntetés kezdetén felolvasták Andrzej Duda államelnöknek a felvonulókhoz írt üzenetét, melyben örömét fejezte ki, hogy a lengyel fiatalok mind nagyobb számban vesznek részt patrióta eseményeken.

http://szemle.blogstar.hu/

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Szabadságrendet kapott Soros

  1. Szoposenkót ki választotta meg?
    H.B.
    „A kártevő parazitát valójában a hazugságáról lehet a legkönnyebben felismerni, mert valójában mindig és mindenhol valamilyen formában hazudik.
    Láthatjuk és tapasztalhatjuk, a lételeme a hazugság, mint véleményformáló adalék.
    Segédeszközei a korrupció, a megvesztegetés, a letagadás, az elhallgatás, a rágalmazás, az önkritikátlanság, a félelem- és gyűlöletkeltés, gyilkosság…”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük