KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoltenberg (is) nagyon akarja a harmadik világháborút

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az, hogy a nyugati vezetők úgy viselkednek, mint akik teljesen megőrültek, egy megmagyarázhatatlan állapot. Ugyanakkor, mivel minden megnyilvánulásuk a logika és a normális emberi gondolkodással szembemegy, nem lehet másra gondolni, csak arra, hogy a nyugati fegyverlobbi még több pénzt akar kicsikarni saját adófizetőinek pénztárcájából. Ezek az emberek meg lettek vásárolva, mert semmi más nem indokolhatja azokat az életveszélyes kijelentéseket, melyeket korábban Macron, most pedig éppen Jens Stoltenberg, a NATO egyébként távozó főtitkára tesznek.

A háttérhatalom dolgozik, megfizetett kikiáltó fiúin keresztül pedig igyekszik feltüzelni a nyugati közvéleményt, hogy támogassa vezetőinek háborúpárti céljait. Mert a megtévesztett és tudatlan többség a több évtizedes nyugati jóléttől megrészegülve úgy gondolja, hogy majd otthon, csipszet rágcsálva, sörözve, egy fotelből „élvezheti” a tévé előtt a világméretű emberirtást valahogy úgy, ahogyan ez történt az öbölháború idején, Afganisztán megtámadásakor, vagy éppen a Szaddám Husszein iraki vezető elleni háború esetén, illetve Kis-Jugoszlávia terrorbombázásának idején 1999-ben. Mert akkor így tett a nyugati népség, miközben tapsolt. Azóta pedig Európa tele van afgán, és egyéb Afrikából származó illegálisan Európába került népségekkel, akik saját képükre formálják folyamatosan a vén kontinenst.

Ez is érdekelheti:  1999: Miközben a NATO bombázta Jugoszláviát, a félelem hatalmába kerítette a koszovói szerbeket

De térjünk vissza ehhez a távozó NATO politikai vezérhez, aki most az Economist nevű lapban arról beszélt, hogy engedélyezni kellene az ukránoknak, hogy a NATO által biztosított fegyverekkel támadást indítson Oroszország ellen. Erről egyébként részletesen a Magyar Nemzet ír. Csakhogy van itt egy „kis” bökkenő: Ukrajnának már katonája sincs – pláne a NATO fegyvereire kiképzett katonája – ahhoz, hogy ezt megtegye.

Tehát Stoltenberg lényegében arról beszélt, hogy Ukrajnából ukrán egyenruhába bújtatott NATO erőknek kell támadást indítaniuk Oroszország ellen. Mert ez csak így valósítható meg, mivel mára ez lett a realitás.
Ez is érdekelheti:  Ukrajnában holnaptól gyakorlatilag katonai junta uralkodik

Apropó, NATO! Ez egy állítólagos védelmi szövetség – volt. Mára már nem az. Lehet itt szépíteni a dolgokat, hogy a szervezet alapszerződésében ez le van fektetve. Csakhogy a realitások azt mutatják, hogy ennek már semmi jelentősége nincs. A NATO egy Oroszországi totális támadásra készül – a jelek mindenképpen erre utalnak. A NATO a háttérhatalom irányítása alá került – mert a jelek mindenképpen erre utalnak. HAZÁNK pedig ennek a katonai tömbnek a tagja. Egy háborút eszkaláló, sőt a harmadik világháborút kirobbantani akaró katonai tömb tagja.

Orbán Viktor miniszterelnökünk valóban heroikus küzdelmet folytat a béke megtartásáért és azért, hogy ne következzen be az, ami megtörtént már 1914-ben, majd 1941-ben Magyarországgal. Azonban higgyük el, hogy amennyiben saját alapszerződésében foglalt szabályait is megszegve a NATO ráveti magát Oroszországra a háttérhatalom ukrajnai érdekeltségének megtartásáért és Oroszország eltörléséért, a totális világhatalom megszerzéséért és végleges céljának megvalósítása, vagyis a világkormány felállításáért, akkor hazánkat ugyanúgy eltiporják úgynevezett „szövetségesei”, ahogyan azt tette a III. Birodalom 1944-ben.

Mert a jelenlegi nyugat-európai vezető elit pontosan úgy viselkedik, ahogyan a III. Birodalom, azaz a náci Németország politikai és katonai vezetői. Felsőbbrendűségük megkérdőjelezhetetlen tudatában hajtanák az emberiséget a pusztulásba abban a hitben, hogy ők ezt túlélik. De nem élik túl, ahogyan a náci vezetők sem élték túl…

Az apokalipszis után pedig újabb évmilliók telnek majd el, ha a Jóisten egyáltalán ad egy újabb esélyt az élet valamilyen más formájának kialakulására.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: illusztráció

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük