KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

 Stoffán György: „Nem félünk!” – „Hajrá Peti!”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ezeket az ostobaságokat ordítozza Magyar Péter vert „serege”, és ezt ordítozták Pankotai kisasszony IQ-hiányos hallgatói is néhány kormánybuktató tüntetésen is. Jelezvén, hogy szerintük van kitől félniük, bár, a kutya nem bántotta őket, és a hajuk szála sem görbült e nemes szándékú, széleskörűen tájékozott, ellenzéki tüntetőknek.

Elgondolkodtam azon, hogy a mostani káoszteremtőknek mi lehet a célja? A társadalom, e gondolkodásra képtelen része, mindent megtenne azért, hogy a jelenlegi kormányt megbuktassa. Az új liberális messiás, mint a spanyolviasz feltalálója, Rogánozik, Orbánozik, és mindenféle bűncselekményt, gazdagodásra utaló, és ezzel a nemzeti kapzsiságot felajzó ügyeket emleget, főként olyanokat, amilyeneket a városszéli olajpadlós kocsmák úri közönsége, két fröccs között, szakértők bevonásával tárgyal, a jól értesült sarki fűszeres titkos információi alapján, remélve, hogy a kocsmazárásig lemond a kormány, ha kiderül miről volt szó odament.

Belegondolok, hogy mi is történne, ha valóra válna az, amit Peti és követői akarnak. Kik lennének az elsők, akik fellázadnának Peti ellen, és bálazsinegből készítenének kötelet egy árván világító villanyoszlop árnyékában. Minden bizonnyal Peti kormánybuktató közönségének legjava. Hiszen, ha a kormány ma lemondana, és az ellenzék kerülne hatalomra, akkor behívók ezreit kézbesítené a posta, rövid kiképzés után Pankotai Lilike kisasszony diáktársai és néhány jól szituált ifjú, liberális tanár meglátogathatná az ukrán frontvonalakat a visszatérés lehetősége nélkül, a babaváró hiteleket és az egyéb családtámogatási pénzeket napokon belül vagy kamatostul olyan részletekben kellene visszafizetni, amelyek által minden, jelenleg támogatott család mindenét elvesztené. Megszűnnének az államilag támogatott helyek az egyetemeken, és belemenne a liberális kormány az összes uniós követelés teljesítésébe. Igazi demokrácia lenne, és igazi köztársaság, amelyben minden családnak egyenlően jutna a gyászból, a teljes elszegényedésből, az udvarokról eltűnnének az autók, és sorállás volna az önkormányzatok előtt a támogatásért. Pillanatok alatt elérnénk a bezzegrománia szintet, és ha netán mindezek ellen bárkinek tüntetni volna kedve, jönnének a jelzés nélküli idegen katonák és rendőrök, lebeszélni a társadalom renitenseit az ellenkezésről, ahogy Ferink idején ez, mint főpróba, meg is történt.

Ez is érdekelheti:  Irán viszontválasszal fenyegette meg Izraelt az ENSZ-ben

Érdemes tehát, a kormánybuktatásra vesztegetni a drága időt, követni Petit, Lili kisasszonyt és más ellenzéki pártokat, akik és amelyek a jelenlegi biztonságot szeretnék felváltani 1919 rendjével, a Kun Béla-i, Rákosi Mátyás-i köztársasággal. Hiszen sok a gyerek, van kiket háborúba vinni, sok a pénz, van mit elvenni, és végre az óvodákba is be lehetne vinni a genderizmust, az LMBTQ-t, hogy szabad és önálló fiatalságot nevelhessünk, lehetőleg olyanokat, akik saját nemüket választják társul, így a túlnépesedés is megoldottá válna. És végre megszűnne a munkaerőhiány, mert az új, liberális, az USA által kinevezett, szabadon választott kormány megoldaná a migrációs problémát is.

Igen, van hibája a mai kormánynak, éppen úgy, mint az eddigi összesnek. Ám e hibák nem érintik negatívan a magyar családokat, a fiataljaink életét, nem csinálnak koldust a társadalomból és nem adják el az országot idegen érdekeket kiszolgálva.

Ám, azért csak éljenek a jogaikkal a „nem félünkösök”, a „hajrápetisek”, akik nagyon megérdemelnék, hogy győzzenek… Mert feledékeny és ostoba a társadalom nem kis hányada. Hiszen, most kellene teljesen összezárni, amikor olyan a világpolitikai konstelláció, amilyen a világháborúk előtt volt, s amelyben egyedül a mostani magyar kormány tud úgy lavírozni, hogy az ne okozzon tömeghalált Magyarországon. Ehelyett, a gyermekeiket hadba küldeni akaró elmebetegek ordítoznak, mert ők nem félnek… és követik az új politikai messiásokat, niemandokat. Pedig, félhetnének, mert ők, gondolkodásra képtelenségük okán az önkéntes öngyilkos-, és gyilkos jelöltek. Csak még nem tudják. Remélhetőleg ez a tudatlanságuk így is marad…

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: Magyar katonák a II. világháborúban

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “ Stoffán György: „Nem félünk!” – „Hajrá Peti!”

  1. Szervilis … ez a stoffán. Ha az egész fidesz orbánostul pedofil lenne, az sem zavarná, mint ahogy Hatvanpuszta, a Balaton lenyúlása, az akkugyárak, vagy az eu-rekord infláció sem zavarja. Nem is tudom, hogy miért nem a metropolban publikál?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük