KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: „Monnyonle” a Balog püspök is!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Amikor Torgyán Józsi bácsi felállt a parlamenti patkóban és elkezdett beszélni, már a sajtópáholyban előre röhögtünk és vártuk azt a részt amikor az FKGP nagyvezére felszólítja valamelyik szoci politikust, hogy „Monnyonle!”. Persze a lemondásra szólított szocival a szünetben együtt kávézott Józsi bátyánk, de a műsor azért a fotelból politizáló nagyközönség számára amolyan léleknyugtató jelenet volt nap-nap után.

Ma hasonló ehhez a torgyáni fellépéshez a bal-liberális oldal. Bárkit kineveznek, bárki kerül szóba a jobboldali politikusok közül, a Bulgarica bovis vezetésével az egész ellenzéki oldal belekezd a kóruséneklésbe, olyan ünnepélyes modorban, mintha Händel Hallelújáját énekelnék. „Monnyonle” a frissen megválasztott elnök, mert olyat tett, ami a baloldal erkölcsi normájába egyszerűen nem fér bele: hazudott – állítják ők. „Monnyonle” Trócsányi, „monnyonle” Orbán Viktor is… ja, és vele még az is a baj, hogy tulajdonképpen Bicskén ő maga kérte az igazgatót, hogy abuzálja a gyerekeket, és ő adott kegyelmet K. Endrének, sőt, a zabolai Mikes-kastélyt is ő vette meg a vejének, de valószínű, hogy az amerikai választásokba is beavatkozik a magyar titkosszolgálat, akiket a kínai rendőrök fedeznek majd. Igen ez a Viktor egy gonosz szellem, aki úgy forgatja a világpolitikát, ahogy neki tetszik. „Monnyonle” azért is, mert a Putyin belekezdett ebbe a háborúba. Ugyanis, „a Zorbán monta nekije!” A baloldal azt is tudni véli, hogy a Vatikánnak is a Zorbán dirigál, mert Bergoglio bácsi jóváhagyta a homoszexuálisok megáldását, amit azért kellett neki jóváhagyni, hogy az a sok homokos Fideszes végre összeházasodhasson… szegény Bergogliot meg azóta szidja a világ a Zorbán miatt.

No, de itt van az a szerencsétlen Balog pispek, akinek a lemondását szintén halaszthatatlannak tartja a többségében eszerint református érzelmű, aggódó bal-liberális. Nem tudják elviselni, hogy az „egyházuk” besározódott ezzel a bicskei kegyelmi üggyel, ami nagyban hasonlít a kászon-altízihez, de ahhoz valamiért nem mertek csak egészen halkan hozzászólni… így most „a” Balogon verik el a port. A baloldalon már azt is feltételezik, hogy voltaképpen nem is a Zorbán a főbűnös, hanem a Balog pispek, mert ő irányította és vezette az országot, Katalinunk és Juditunk előírt buktájáig. Tehát, Balognak mennie kell még az általa elnökölt alapítvány éléről is. Sőt egyenesen le is kellene lőni ezt a református, mindenért hibás ördögöt.

Ez is érdekelheti:  Bayer Zsolt: Brüsszel, Hajdúnánás, 1980

A baloldal persze, azért különbözik Józsi bátyánktól, mert azt a sok marhaságot, amit az utóbbi időben összehazudoztak a jobboldalról és annak politikusairól, már-már el is hiszik maguknak, szemben Józsi bátyánkkal, aki miután elmondta a kötelezőt, Kovács Laci bácsit átölelve ment a büféhez, ahol még fizette is Kovács bácsi kávéját. A mai ellenzék,  bizonyára nem menne kávézni a lemondásra szólítottakkal. Ők szavatartó emberek, „becsületes”, „jó reformátusok” és olyan erkölcsi piedesztálra rögzítették magukat az évek során, mint Kun Béla vagy Rákosi Mátyás. Így, hát ők, amit ma ígérnek, azt be is tartanák. Egyetlen fájdalmuk van: nem ők kezelik a kasszát. És ha a proli irigy, akkor nagyon irigy tud lenni. Ez pedig, súlyos következményekkel jár, mint láthattuk korábban a nyilasok, majd átöltözve az ÁVH-sok esetében.

Ezért szerintem a bal-liberális oldal „monnyonle”! Hiszen sokkal több közöttük a homoszexuális, az önmutogató, a nyilvánosan kielégülni vágyó, az elítélt bűnöző, a sikkasztó és az abuzáló, mint a másik oldalon. Tehát, egyelőre semmi nem indokolja a kormány és holdudvara követelt, és tömény hazudozással alátámasztott lemondását. Persze, csak akkor, ha tényleg nem kávéznak együtt a balosokkal…

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Stoffán György: „Monnyonle” a Balog püspök is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük