KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szijjártó Péter berendelte az amerikai nagykövetet (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Arcpirító hazugsággal támadta Joe Biden amerikai elnök Orbán Viktor miniszterelnököt, amiért Donald Trump volt elnökkel találkozott. –Tudják, hogy kivel találkozik ma Mar-a-Lagóban? A magyar Orbánnal, aki egyenesen kijelentette, hogy szerinte nem működik a demokrácia, és diktatúrát szeretne – mondta Biden, amire Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter határozottan reagált.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter berendelte az amerikai magyar nagykövetet, akit Magyar Levente miniszterhelyettes ma fogadott is a minisztériumban. A külügyminiszter hangsúlyozta: David Pressman megnyilatkozása, hogy az a hivatalos amerikai pozíció, hogy Magyarországon diktatúrát épít a kormány, rendkívüli módon megnehezíti a kétoldalú kapcsolatokat, ugyanis ezzel nem a kormányt sértik meg, hanem az országot.

Szijjártó Pétert az ATV kérdezte az ügyről akkor, amikor az albán külügyminiszterrel tartott sajtótájékoztatót. Joe Biden ugyanis annak kapcsán fröcsögött egy nagyot, hogy Orbán Viktor néhány napja Donald Trumppal találkozott. Az amerikai elnök azt mondta:

Tudják, hogy kivel találkozik ma Mar-a-Lagóban? A magyar Orbánnal, aki egyenesen kijelentette, hogy szerinte nem működik a demokrácia, és diktatúrát szeretne.

Szijjártó Péter erre reagálva így fogalmazott:

Ilyen hazugságokat nem vagyunk kötelesek elviselni senkitől, akkor sem, ha az adott személy éppenséggel az Egyesült Államok elnöke.

Magyar Levente miniszterhelyettes azt kérte a nagykövettől, mutassa meg azt az idézetet hellyel és időponttal, ahol a miniszterelnök azt mondta volna, amit Joe Biden neki tulajdonított. Nyilvánvalóan ilyen nem hangzott el, ezért érdemi választ erre nem tudunk kapni – mondta Szijjártó Péter.

A miniszterelnök és a kormány nem véletlenszerű sorsolásnak köszönhetően vezeti az országot, hanem az emberek választása alapján. A kormánypárt négy választást nyert meg egymás után, az emberek ezzel kijelölték a kormányzás irányát, amelyet végrehajtanak, ha nem hajtanák végre, az emberek nem választják meg őket újra, ez a demokrácia egyik fontos velejárója

Ez is érdekelheti:  A kárpátaljai magyarok jogaiért állt ki Trump szövetségese a kongresszusban

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Szijjártó Péter / Fotó: Facebook

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Szijjártó Péter berendelte az amerikai nagykövetet (videó)

  1. Nyugodtan hozzátehették volna, hogy az ÉLŐ emberek választották meg, és még csak 100%-ban egy irányba szavazó levélszavazatok sem voltak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük