KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: Baranyi festőtanfolyama és egy felvonulás margójára

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Sokan felesleges cirkusznak vélik az elmúlt hetek Baranyi-féle OKJ-s tanfolyamát, amelynek keretében a köztéri padok festését sajátíthatta el a nagyérdemű. Ha azonban, belegondolunk ebbe a politikai OKJ-ba, akkor egy olyan veszélyt láthatunk, amely átjárja Európát és sajnos a korábban kicsinnyé tett hazánkat is.

A padnak ugyanis teljesen mindegy, hogy milyen színű, ám a folyamatos festegetés, feljelentgetés olyan aljas és egyben végtelenül primitív provokáció, amely – mint Baranyi mondta –, az egész társadalmat érinti. Igaz, nem úgy, mint azt a zseniális polgármesterasszony értette.

A társadalom viszont elvárja, hogy ezt a renitens és erkölcseiben a klasszikus erkölcsi normákat elvető kisebbséget lehessen végre kordában tartani. Hiszen, oly sok dologban ellenkezünk – persze joggal –, a mai európai értékeknek mondott anarchiával, hogy ez a rendcsinálás igazán nem volna megterhelő. Ám, nincs rendcsinálás. A rendőr ott áll és védi a padot, a másik helyszínel, és lassan odajutunk, hogy azok lesznek rabosítva, akik a renitensek által festett padot visszamázolták eredeti szépségébe.

Ám, itt és most nem egy padról van szó csupán, hanem a társadalom értékrendjéről, amelyet nagy vehemenciával és hatalmas összegekért igyekszik rombolni egy arrogáns, józan érvekkel meggyőzhetetlen kisebbség, noha törvények védenék a gyermekeket, a keresztény erkölcsi normákat, a társadalom rendjét, az ezer esztendős Magyarországot. Védenék – mondom –, de nem védik. Hiszen, a renitensek vonulása, az ebbe alaposan belekevert politika mind a magyarellenességet, mind a keresztényellenességet magában hordozza, és ez, ha valóban keresztény országról, nemzeti kormányról beszélünk, akkor tűrhetetlen.

El kellene dönteni végre, hogy valójában ellenállunk-e ezeknek az erkölcsileg megkérdőjelezhető irányzatoknak, vagy ide is egy kicsit, meg oda is egy kicsit engedünk. Mert ama bizonyos két ló, egy fenékkel nem megülhető. Most éppen arról szólnak a hírek, hogy a tanárokat érzékenyítik, és a fiataloknak tartanak előadást olyanok, akik a pedofil szellemiséget vallják magukénak. És ha ez valóban megengedett, legális, akkor miért beszélünk a gyermekeink védelméről, miért hirdetjük; márpedig itt nem lesz efféle győzködés, érzékenyítés? Pedig van!

A felvonuláson rengeteg, egyelőre egészséges fiatal is részt vett, mert jó buli ezekkel felvonulni, megmutatni magukat és képzelt bátorságukkal hencegni. Ezeket az egészséges – egyelőre egészséges – fiatalokat azonban azzal, hogy engedélyezzük ezt a felvonulást, odadobjuk a Sátánnak, hiszen kezdésnek elegendő egy jó emlékű buli a Főváros utcáin, majd jönnek az itt kötött barátságok, ismeretségek, a társaságok, amelyekben mindent ki lehet próbálni. Az egészséges fiatalok tehát, azzal, hogy engedélyezzük a felvonulást, már kapnak egy indíttatást az abnormalitás, a mai sátáni erkölcstelenségek felé. És ez, ahhoz az engedékenységhez és az Uniós elvárások beteljesítéséhez köthető, amelyet a demokrácia nevében a nemzeti kormány tesz, elfordított fejjel és egészen más retorikával.

Ám, nem csak a kormány, a rendfenntartók és azok, akiknek a törvényeket be kellene tartatniuk követnek el súlyos ebbéli mulasztásokat, hanem a keresztény egyházak is, amelyeknek bizony hangos szóval kellene tiltakozniuk az efféle felvonulások ellen.

Jézus egyértelműen fogalmaz: „Aki szeret engem, az megtartja tanításomat, s Atyám is szeretni fogja. Hozzá megyünk és benne fogunk lakni. Aki nem szeret, az nem tartja meg tanításomat. A tanítás, amelyet hallotok, nem az enyém, hanem az Atyáé, aki engem küldött. (Jn. 14, 24.)

Tehát, aki nem figyelmeztet a bűnre, aki nem tiltakozik az erkölcstelenség miatt, az nem keresztény. És ez vonatkozik államra és keresztényekre egyaránt! Mert amikor megengedjük hirdetni az istentelenséget, akkor Isten ellen engedünk politikai okokból, noha pont azért vagyunk keresztények, hogy tanítvánnyá tegyünk minden népet… és igyekezzünk megakadályozni a sátáni törekvéseket, hogy mentsük a lelkeket. Ha a fiatalok csatlakoznak ehhez a szellemiséghez, akkor a fiatalok ellen, a nemzet jövője ellen teszünk.

A padfestés és a felvonulás így válik keresztényellenességgé, a fiatalok részvétele az engedékenység okán pedig, így válik a nemzet elleni magatartássá, hiszen a nemzet jövője forog kockán, ha a fiatalok lelkét megmérgezi a liberalizmus sátáni szellemisége.

Van tennivalónk tehát, hogy a szavak és a tettek egy irányba mutassanak, hogy a „magyar pad” is megmaradjon az eredeti színében…

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: