KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Soros és Biden összejátszanak Orbán Viktor ellen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Media Research Center konzervatív médiafigyelő szervezet arról cikkezett, hogy „A Biden-kormányzat és a baloldali milliárdos, Soros György összejátszanak, hogy aláássák Orbán Viktor magyar miniszterelnököt”

Kép: Szent István Légiója Közösség

Az MCR szerzője felfigyelt az X-en Rod Dreher és András László posztjaira arról, hogy baloldali médiumok jelentős pénzeket kaptak az Amerikai Nagykövetségtől – közölte a mandiner.hu.

Azt írták, hogy „az amerikai külügyminisztérium megbízta a Soros által finanszírozott Ökotárs Alapítványt és a Mérték Média Monitor médiafigyelőt, hogy adjon át 320 ezer dollárt az amerikai adófizetők pénzéből 15 médiumnak.”

A szervezet oldalán megjelent cikk szerzője szerint felháborító, hogy az Ökotárs és a Mérték döntött arról, hogy ki kapjon amerikai támogatást.

Az MRC ellenőrizte a szövetségi támogatások online adatbázisában valamint a grants.gov-on közzétett információkat is, valamint az Ökotárs és a Mérték által rendelkezésre bocsátott dokumentumok alapján is ellenőrizték a szerződést.

A cikk megjegyezi, hogy Soros támogatta az Ökotársat és a Mértéket is: Soros 2017 és 2022 között 306 147 dollárt adott az Ökotárs Alapítványnak és 88 113 dollárt a Mérték Média Monitornak.

Dan Schneider, az MRC alelnöke a külügyminisztériumot szidta ezért a vitatott partnerségért: Felháborító, hogy egy lusta diplomata a nagykövetségünkön a Soros-csapatra hagyatkozott, hogy kitalálja, hogyan költsük el az adófizetők dollárjait.

A cikk szerzője azt is megjegyezte, hogy a támogatásban részesült médiumok közül is legalább ötöt Soros finanszírozott.

„Ez a szörnyű kezdeményezés sajnos jellemző a Biden-kormányzat magyarországi magatartására. Az Egyesült Államok magyarországi nagykövete, David Pressman részt vesz, sőt, házigazdaként is működik LMBT-rendezvényeken, amelyeken Orbánt és pártja, a Fidesz tagjait támadja. A nagykövet és az általa felügyelt nagykövetség ellenséges viszonyban van azzal az amerikai szövetségessel, akivel elvileg együtt kell működniük” – olvasható a Media Research Center cikkében.

Ez is érdekelheti:  Hétszáz civil lakosa egyszerűen nem hajlandó elhagyni Avgyejevkát

MH

Kiemelt képen: Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság elnöke érkezik a Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével tartandó megbeszélésükre Brüsszelben 2017. április 27-én (Fotó: MTI/EPA pool/Olivier Hoslet)

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük