KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Sikoltoznak az EU-s szocik az MSZP tervezett számonkérése miatt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Már az európai szocialisták is sikoltoznak az MSZP feloszlatására, megbüntetésére és közéletből való száműzésére irányuló jobbikos javaslat miatt- ez jó jel

Az Európai Parlament Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége képviselőcsoportja a napokban éles hangú közleményt adott ki, amelyben az „európai” szocialisták elítélik az „MSZP betiltására irányuló törekvéseket” és azt, hogy az Országgyűlés által tárgyalt törvényjavaslat az Alaptörvény átmeneti rendelkezéseiről (T/5005 itt érhető el, az MSZP feloszlatásárára, vagyonuk államosítására, közéletből való kitiltásukra és a volt komcsi vezetők megbüntetésére vonatkozó módosító javaslataink itt olvashatóak: javaslat1,  javaslat2, javaslat3, javaslat4)

„a Magyar Szocialista Pártot felelőssé kívánja tenni és meg akarja bélyegezni az 1956-89 közti kommunista időszak alatt elkövetett bűnökért.” Szerintük a „a békés, tárgyalásos politikai átmenet megoldotta a legsürgetőbb politikai kérdéseket, így az átvilágítást és az igazságtételt is”, tehát „sem szükség nincsen rá, sem bármilyen erkölcsi vagy politikai indok nem támasztja alá azt, hogy megvádolják azt a pártot, amely már bebizonyította egyértelmű elkötelezettségét a demokrácia és Európa iránt.”…
Aki az elmúlt 21 évben itthon élt vagy csak figyelemmel kísérte a politika történéseit és az ítélőképessége birtokában van jól tudja, hogy ezek a mondatok gátlástalan hazugságok. Az „európai” szocialisták kiállásának hitelességét erőteljesen megkérdőjelezi, hogy a „magyar” szocialisták kormányzása idején itthon történt 2006-os szemkilövéseket és magyar hazafiak állandó politikai üldözését egyáltalán nem tették szóvá, sőt mentegették ezeket a gyalázatos bűnöket.
Ezen hazug, nevetséges és szánalmas érvelést a helyes úton tett lépéseink visszaigazolásának tekintjük, tehát folytatjuk jobbikos képviselőtársainkkal együtt erőfeszítéseinket az MSZMP jogutód pártjának a feloszlatása, vagyonának köztulajdonba vétele, volt komcsi vezetők megbüntetése és közéletből való kitiltása, az ügynöklisták nyilvánosságra hozása és a meghurcoltak teljes jóvátátele érdekében.
Módosító javaslataink támogatásával most bebizonyíthatják a kormánypárti képviselőtársaink, hogy mennyire gondolták komolyan azt, hogy az MSZMP tönkretette az országot, nemzetárulást követett el, és ezért felelősséggel tartozik. A bizottságokban a kétharmados többség leszavazta javaslatainkat, de még hátravan a szavazás a Házban, még lehet javítani !
Az „európai” szocik sikoltozása nem más mint bűnpártolás, hiszen a „A kommunizmus fekete könyve” című remekmű egyértelműen bizonyítja, hogy a történelem legvéresebb rendszere volt a kommunizmus, több mint 100 millió halottal és az MSZP pedig 1989-ben az akasztásokért, az ország eladósításáért és tönkretételéért felelős MSZMP jogutódjának nyilvánította magát nyilván a megbukott állampárt vagyonának megszerzése érdekében.
Ha a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselői javaslataink mellé állnak, akkor kihúzzák a talajt minden olyan érv alól, amely szerint az is bűnpártolás, ha nemet mondanak az MSZP feloszlatására, vagyonának köztulajdonba vételére, volt komcsi vezetők megbüntetésére és közéletből való kitiltásukra, az ügynöklisták nyilvánosságra hozására és a kommunizmus áldozatainak teljes jóvátátelére irányuló javaslatainkra
Budapest, 2011. december 17.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás

(Nemzeti InternetFigyelő)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

14 thoughts on “Sikoltoznak az EU-s szocik az MSZP tervezett számonkérése miatt

 1. http://nol.hu/belfold/20111212-_nem_utodpart__hanem_jogutod_vagyunk_
  ***********************************************************************
  A megreformált (Nemzeti) Szocializmus sikertörténete, vagy egy neofita jogállam tipródásai.
  Néhány nappal, vagy talán évvel ezelőtt, Berlin utcáin sétálva, egyszer csak szembe találtam magam Joseph Goebbels-el. Utoljára valamikor 1945 elején katonai egyenruhában láttam a film-híradóban, amint éppen Németország végső győzelméről szónokolt, de most elegáns Pierre Cardin öltöny volt rajta és barátságosan mosolygott. Látom megismert, de semmi baj. „Mi ma már mind Reform (Nemzeti) Szocialisták vagyunk, és nem foglalkozunk a múlttal. Hát nem volt valami szép, de felejtsük el! Spongyát rá!” – kezdte.
  Egy sikeres üzletember magabiztosságával mesélte, hogy jól menő választási tanácsadó és reklámügynöksége van. Nincs oka panaszra. Régen is ilyesmivel foglalkozott, de persze ez most egy kicsit más. A mindenkori kormány dolgait, sikereit, kudarcait, persze a kudarcokat is sikerként tálalva, az ő cége közvetíti a nép felé, könnyen érthető, megnyerő stílusban.
  Végül is, a néppel elhitetni bármit is csak szakmai tudás és pénz kérdése, és ezt nemcsak 39-ben és 40-ben a sikeres lengyel és francia hadjáratok idején tette, hanem még 1945 elején is – mondta szerényen. Csillogó szemekkel mesélte, hogy 1945 januárjában, amikor a szovjet ágyúkat már Berlinben is lehetett hallani a Németek végső győzelméről beszélt egy óriási tömeg előtt a Sport Palotában. „Én már régen nem hittem a végső győzelemben, de az emberekkel még akkor is el tudtam azt hitetni” – mondta elmerengve.
  Egyébként Göring, Ribbentrop, Himmler, Speer és sokan mások is itt vannak. Ők is szerényen kezdték a vesztes háború, akarom mondani felszabadulás, vagy rendszerváltás után, de ma már egyiküknek sincs oka panaszra.
  Göring eleinte vitorlázó repülést tanított régi 20 éves gépeken, de ma már komoly új modern utasszállító gépek is vannak cége tulajdonában.
  Ribbentrop megint pezsgő- és borkereskedéssel foglalkozik. Ehhez csak jó ismeretségi kör és kapcsolatrendszer kellett. Ezek már angliai nagykövet és később, külügyminiszter korában is megvoltak neki. A Fehér Háznak is szállít finom francia pezsgőket, német borokat, de még orosz Lenin vodkát is.
  Himmler a háború, akarom mondani felszabadulás, vagy rendszerváltás után többször megpróbált baromfitartással foglalkozni, de az akkor már nem nagyon ment neki. Bosszúból titkos laboratóriumban kitenyésztette a madárinfluenza vírust. Most többek között egy jól menő, egyre sikeresebb őrző-védő cége van. Ő is kamatoztatni tudja szakmai tudását és régi kapcsolatait. Ezrével szállítja a különlegesen képzett terrorista-felismerő és gyilkoló harci kutyákat Afganisztánba és Irakba. Időnként egy-egy kényesebb, komoly odafigyelést igénylő, balesetnek, vagy öngyilkosságnak álcázott bérgyilkosságra is kap megbízatást. (Elbert János 1983? Nagy Lajos 1986?, Tom Kennedy 2005?) Egyébként, legkedvesebb unokája jelenlegi férje miniszterelnök lett. Ennek mindannyian szívből örültünk. Közülünk talán nekik megy legjobban.
  Speer építészként dolgozik, és rengeteg munkája van. A gigantikus terveket, amelyeket eredetileg Linz városának készített, többször, egymásután el tudta adni különböző amerikai és arab milliárdosoknak. Az összeomlás, vagy rendszerváltás után persze mindannyian megszeppentünk egy kicsit, féltünk a félrevezetett, kirabolt nép haragjától és a felelősségre vonástól,
  De meglepetésünkre semmi sem történt!
  Ez mindannyiunkat megnyugtatta. Ma már az újgazdag milliárdosok többsége, a Reform (Nemzeti) Szocialistákból került ki és természetesen a tömegkommunikációban serénykedő újságírók is.
  Néha összejövünk egy kis kvaterkázásra és nosztalgiázunk a régi szép időkről. Az uralmunk alatt meggyilkolt milliókról, az éveken át félrevezetett tömegek szenvedéseiről nem nagyon szoktunk beszélgetni. Minek is. Horn Gyula után szabadon: „Ne hánytorgassátok vérgőzös piszkos múltunkat! Senki sem kíváncsi rá és ma már a kutyát se érdekli.” Elégedjünk meg avval, hogy azok után, hogy korábban egy idegen megszálló hatalom hadseregére támaszkodva uralkodtunk, bárkit: volt politikust, közéleti embert, névtelen munkást, vagy parasztot száz számra koholt vádak alapján, vagy akár anélkül is kivégeztethettünk, és börtöneinkben a szándékosan brutálissá züllesztett őröknek az volt utasításként a falakra írva, hogy: „Ezeket az embereket ne csak őrizd! Gyűlöld is!” mi még mindig emelt fővel járhatunk az utcán, és irányíthatjuk ennek a Stockholm szindrómás, agymosott népnek a sorsát.
  Ma már ott tartunk, hogy a vagyon, amelyről korábban évtizedeken keresztül azt harsogtuk, hogy a „Dolgozó Nép” vagyona, becstelen, aljas, de az általunk hozott „törvényekbe nem ütköző” módszerek segítségével a miénk lett! Az MTI, a napi és hetilapok, a Rádió, a TV (szenny) csatornák nagy többsége a mi kezünkben van. Mi nyilatkozunk minden lényeges dologgal kapcsolatban a külföldi politikusoknak és sajtóorgánumoknak. Mi döntjük el, hogy ki hazudik és ki nem, kinek a hazugságait dicsérjük az egekbe és mossuk igazsággá és kiét nem, kit gyalázunk, hurcolunk meg, teszünk tönkre és kit nem! Ki korrupt, tolvaj, szélsőséges jobboldali, fasiszta, nyilas, stb., és ki nem. Évtizedek óta a történelemkönyveket is mi írjuk. Mi koszorúzunk és mondjuk évente az emlékbeszédeket az általunk meggyilkoltak köztéri szobrainál és miután nagy nehezen megtaláltuk dróttal hátrakötött kezekkel, arccal lefelé fordított, koporsó nélkül elkapart tetemeiket a 301-es parcellában, néhány krokodilkönny és cinikus ‘Soha többé’ fogadkozás után, (pl. Rajk Lászlóék dísztemetésén, Apró Antal 1956 október 6., vagy Nagy Imréékén 1989 június 16.-án.) a nekik általunk adományozott díszsírjaik felett. 17 évvel ezelőtt, 1989-ben, legmerészebb lázálmainkban sem mertünk ilyesmire gondolni.
  Nézzünk megint bizalommal előre, a várva várt „Szép új világ” felé. Mára a mi régi-új rendszerünk emberei, vagy az ő gyerekeik minden szinten vezető pozícióba kerültek.
  Több volt magas-rangú ÁVÓS tiszt fia, vagy lánya képviselőként az Országházban ül.
  A föld, a gyárak, az ingatlanok, más szóval az értékek, a nemzeti vagyon, amiről korábban évtizedeken keresztül cinikusan azt hangoztattuk, hogy a „Dolgozó Nép” vagyona, mára már nagyrészt a mi milliárdosaink birtokában van, a maradékot, pedig elkótyavetyéltük külföldi tőkéseknek. És ez a biztosítéka annak, hogy a jövő világa (nekünk) szép is lesz.
  Végül, kicsit kellemetlen, de meg kell, hogy említsem, itt van Hans Frank is. Ő egy kicsit rontja a statisztikát. A háború, akarom mondani felszabadulás, vagy rendszerváltás után, mély vallásos extázisba esett, éjjel-nappal imádkozik, bocsánatért esedezik Istenhez a (Nemzeti) Szocializmus uralma alatt elkövetett bűnökért, és persze nyomorog. A születésnapján és karácsonykor szoktunk vinni neki egy kis ajándékot. Senki sem szeret sokáig a közelében lenni. Valahogy kellemetlen dolgokra emlékezteti az embert.
  Megjegyzés. Az MSZ(M)P/SZDSZ és a KISZ Nomenklatúrájában eddig egyetlen Hans Frank sem volt.

 2. Ezeket az eu-s metélt elvtársakat meg kell ajándékozni pár gulággal és Recskkel, meg a körmös bauer és bandája által folytatott vallatásokkal és utána megkérdezni a véleményüket, hogy tudják-e ami ellen tiltakoznak!

 3. Már megbocsájtson a JOBBIK is!
  Mikor a szlovákok, a románom vagy a szerbek kollektíve büntetik az ott élő magyarságot, akkor jogért kiáltanak.
  Most ugyanezt a kollektív – Benes-dekrétumot – szeretnék alkalmazni az MSZP-vel szemben. Szögezzük le, nem lehet kollektíve egyetlen társadalmi szervezet tagjait sem elitélni.
  Vagyis kiemelten arról lenne szó, hogy egyetlen párt tagjait sem lehet kollektíve bűnössé nyílvánítani. Viszont az MSZMP és az MSZP tagjait egyenként a társadalom ellen elkövetett bűneik alapján igenis meg kell vádolni, és egyéni ítéletekkel meg kell büntetni őket. Majd aztán a pártjuk, vagy képes elviselni a bűnös tagjai okozta erkölcsi leromlását, és általa önmagát oszlatja fel, vagy nem, és akkor majd a választóknak kell a szavazáson kimondania az ítéletüket.
  Ezt az egyszerű jogelvet még Gaudi Nagy Tamásnak is ismernie kellene!

  1. A megértetés reménye nélkül mondom. Csak a vezetőket és a párt működéséből az elfogadhatónál nagyobb haszonnal bírókat kellene kiiktatni a közéletből, a vagyonukat elkobozni. (de még a kutyájától is a nevén lévő milliós svájci bankszámla teljes ‘tartalmát’ is).

   1. Persze a pártot föl kell oszlatni. Baloldali párt lehet ahány, annyi. Kezdjék 0-ról, jutnak ahová jutnak. De EZT a formációt fel kell számolni.

  2. Bocsánat, hogy megjegyzem, de a javaslat nem „kollektív” bűnösségről szól..Köze sincs a maga által emlegetett fogalomhoz. És ez lényeges, hogy pontosan fogalmazzunk, ne úgy mint a Népszabó: felelősséget szétkenve.
   A hasonlata sem megfelelő. Számomra kicsit bántó is, amikor december 5-e hősei az általuk kirekesztett, megvetett, lenézett önhibájukon kívül gúnyhatűr5pin kívül maradt honfitársainkra hivatkoznak, akikhez eddig semmi közük nem volt, de ez persze nem érdekes, csak engem bánt.
   Az MSZP-MSZMP-MDP-BP-MKP-KPP (stb.) pártformáció jogi személyiséggel rendelkező társadalmi szervezet. (nem természetes személy.)
   Ha egy Kft. tartozik, akkor a Kft-t kötelezik, de ettől az még nem „kollektív” felelősség (és végképp nem egyetemleges felelősség), Szóval legyen szíves helyes fogalmakat használni, amikor mentegetni szíveskedik a kommunisták bűneit és az azokat végrehajtó párt felelősségét és a tagjai napnál világosabb – „köztudomású” – bűnösségét.

 4. Nem kívánom ragozni Gaudi Nagy dr. gondolatai, csak egy ténnyel kiegészíteni:
  – Az aradi vértanúkról minden évben megemlékezünk, Október 6-a ugye nemzeti gyásznap (illetve azzá lett nyilvánítva; hogy mennyire ment át ennek az emléknapnak az üzenete az elmúlt 21-22 évben, azt most hagyjuk).
  – 1848-49 okán összesen 4628 eljárás indult Haynau táborszernagy (és utódai által 1849-1852-ben) – a „vérbefolytók” – összesen 114 (más számítás szerint 154) halálos ítéletet hajtottak végre.
  – A „Kádár” mozgalmi nevű Czermanek János finommechanikai műszerész avagy esernyőjavító segéd 1956 után (1989-ben még „csak” 235 emberről beszéltek!) kivégzettjei száma jelenleg: 356 fő, a közel 4.500 az elítéltből. [és ez az ember lenne a „kádár-apánk”? Pfuj, gusztustalan!]
  Nincs mit mondanom, csak annyit, hogy ez történelmietlen röhej, hogy ezt még ma el kell mondani. Ezek szerint az összes eddogi körmány bűnös abban, hogy ezeket a nemzetellenes és emberisség ellenes bűncselekményeket a „fejlett és haladó nyugaton” mai napig nem tudják.
  És ősi jogelv, hogy: bűncselekménnyel szerzett vagyont nem lehet megtartani! Ezt már a rómaiak is tudták.
  „Hadd tiltakozzanak, majd megunják és hazamennek.” – mondta egy nagy „bölcs”. Most nem megijedni! Már annyi miatt szidnak minket, hogy ez a picike még belefér… és kevés is (már egymás között), mert mindenkit letöltendőre és jogutódaira hetedíziglen kiterjedő teljes vagyonelkobzásra kellene ítélni, aki 1944-től ennek az országrontó bűnbandának bármelyik formációjába belépett – mert ezzel társtettes lett minden gyilkosságban, 1918. okt. (23.) 31-től 1961. aug. 26-ig).
  Ceterum censeo communistam esse delendam!

 5. Ha a forradalmi kormány bele is megy ebbe, azt csak valami kiherélt formában fogják végre hajtani. Csak nem gondoljuk, hogy Orbán, Schmitt, Kövér és a többiek saját magukat fogják kigolyózni? Kutyából nem lesz szalonna.
  Hogy Kövér szavait idézzük: „Kommunista kutyából nem lesz demokrata szalonna” Ez egyszer igazat mondott. Vagy csupán önkritikát gyakorolt? Ebben a komcsiknak nagy gyakorlatuk van.
  Híradmin

 6. Majd az igazságot a jó Isten osztogatja, addig elégedjünk meg azzal, amit a Dohány utcaiak sugallnak?
  Vagy. majd a jövőbeni antropológusok csodálkozva állapítják meg, hogy milyen elterjedt volt a gerinctelenség nevű betegség egy időben a Földön, nemzetiségre való tekintet nélkül, egy bizonyos társadalmi rétegtől felfelé.
  Nem kell azért a rikácsolásokért, ajvékolásokért sem aggódni, hiszen, mint tudjuk, a szamárbőgés nem hallatszik a mennyországban?

  1. A „Karácsonyi üzenet a MAGyAR-ANYÁK-tól!” videót egy kis kísérő szöveggel elküldtem az alábbi címekre (mivel az email címek nyilvánosak, megtalálhatók az Országgyűlés honlapján – megtalálható itt: http://www.mkogy.hu/internet/plsql/ogy_kpv.kepv_lis?p_ckl=39 -, így nem töröltem őket).
   Kíváncsi vagyok, kapok-e válaszokat, és milyet?
   Czakó István
   Az elküldött levél:
   feladó: Czakó István
   címzett: „Dr. Semjén Zsolt”
   dátum: 2011. december 19. 15:00
   tárgy: karácsonyi üzenet
   ———- Forwarded message ———-
   From: Czakó István
   Date: 2011/12/19
   Subject: karácsonyi üzenet
   To: Dr Semjén Zsolt
   Cc: Orbán Viktor , zoltan.balog@parlament.hu, janos.halasz@parlament.hu, ferenc.hirt@parlament.hu, lajos.kosa@parlament.hu, kover.laszlo@parlament.hu, tibor.navracsics@parlament.hu, mihaly.varga@parlament.hu, maria.wittner@parlament.hu, peter.harrach@parlament.hu, tamas.lukacs@parlament.hu, istvan.simicsko@parlament.hu, laszlo.szaszfalvi@parlament.hu, kulcsar.gergely@parlament.hu, muranyi.levente@parlament.hu, vona.gabor@parlament.hu, oszkar.molnar@parlament.hu
   Kedves Zsolt!
   Rég beszéltünk már, úgy látszik már nincs miről. Írni is rég írtam neked, s amit annak idején barátommal letettünk asztalodra és Navracsics Úr asztalára, rég feledésbe merült, vagy mások használják a saját hasznukra (Fogyatékosügyi program).
   Most azért kereslek meg, mert találtam egy anyagot, ami kifejezi, mi nyomja a mai magyar emberek, családok lelkét. Kérlek, nézd meg ezt a videót és mondd el Orbán Viktornak is, és a többi miniszternek, képviselő társadnak is. Szívszorító dolgokról van benne szó, és bizony illene megfontolni a benne hallottakat, főleg azoknak, akik már hosszú ideje, sőt egyesek két évtizede ülnek a Parlamentben. Nem igaz, hogy nem tehetnek semmiről.
   Kérdezem, mikor lesznek végre elszámoltatások, számonkérések azért, mert ellopták, eltékozolták a nemzet vagyonát. Mikor lesz számon kérve akár Gyurcsány (hiszen a bíróság is kimondta, hogy elévült, amivel megvádolták. Nem azt, hogy nem követett el semmit, hanem, hogy elévült), akár Bajnai vagy azok, akik a kolontári és devecseri vörös iszap katasztrófáért felelnek, egyáltalán azok, akik bagóért eladták a céget (tizedannyiért, mint amennyit ért), és még vég nélkül sorolhatnám a számtalan gazemberséget!(?)
   Kívánom minden hazai meggazdagodott politikusnak, hogy legyen keserű a karácsony esti falat, jusson eszükbe, mekkora bűnt követtek el hazájuk ellen, és úgy hajtsák álomra a fejüket, hogy tudjanak róla: „mindnyájunknak leplezetlenül kell odaállnunk a Krisztus ítélőszéke elé, hogy mindenki megkapja, amit megérdemel, aszerint, amit e testben cselekedett: akár jót, akár gonoszat.” (2Kor 5:10). Akár hisz ebben, akár nem, de így lesz.
   Nekem, és még sok ezer magyar családnak, nem jut ünnepi lakomára (csak szerény vacsorára) és ajándékokra sem, és nem azért, mert elszórom, elkocsmázom a pénzem, hanem a nyugdíjból nem telik, s kiegészítő keresetre reményem sincs. Egyáltalán munkára sem, pláne negyven felett.
   Nyitott szívvel hallgassátok:
   http://www.youtube.com/watch?v=Y8KXLbGa_jk
   Üdvözlettel (ha lehet, áldott karácsonyt kívánva):
   Czakó István

 7. A lottó ötösöm legyen olyan biztos, mint ahogyan nem lesz itt soha semmiféle számonkérés, vagy retorzió.
  Nem kell visszagondolni 56-ig.
  Elég csak egy évre : Kolontár, Devecser…
  Történt bármilyen felelősségre vonás?
  Pedig, csak a gyengeelméjüek nem tudják, hogy kik a felelősők. Bezzeg, ha holozik valaki, már másnap dutyiban találja magát, és élete végéig megbánja…

 8. Abszurd mese
  Hol volt, hol nem volt az állami vagyon. A moszkvai világbirodalmon túl, az átláthatatlan privatizációs üveghegyen innen, a nagy varázslók korában eltűntek a gyárak, üzemek, kastélyok, földek, erdők az állami tulajdonból.
  Az elvarázsolt ország, nevesincs királysága (nem király a neve, de a királynál is nagyobb a hatalma) kedvenc, sőt kegyenc miniszterére bízta az állami birtok (f)osztogatását. Kopasztották is az államot, mint Márta asszony a vasárnapi húslevesbe való tyúkot, forró víz nélkül.
  Rózsa Sándor és a világ valamennyi, valaha volt útonállója szájtátva bámul ránk, hogy ez lehetséges? Elvenni a vagyont azzal, hogy az Államé, mindnyájunké, kicsit pihentetni, aztán magamévá tenni aprópénzért, mint az olcsó utcalányt. Mindezt a jog, és az állam palástja alatt.
  Az útonállás magánvállalkozásban soha nem lenne ennyire „hatékony”. És mindezt a magánvállalkozás elsődlegessége jelszavával! A lényeg: mindent jól összezavarni, akkor lehet igazán sikeresen a zavarosban halászni!
  Az ostoba becsületesnek meg: „száraz tónak nedves partján, döglött béka kuruttyol!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük