Molnár Tamás: A Szélmalomharcos

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy évvel ezelőtt, szintén karácsony idején adtunk hírt arról, hogy megjelent Molnár Tamás Végítélet című kötete, mely a gondolkodó magyarok körében az idei esztendő egyik sikerkönyve is lett. Most a szerző, új könyvének hamarosan történő megjelenéséről számolt be szerkesztőségünknek, amiről örömmel tájékoztatjuk Olvasóinkat.

A Szélmalomharcos, a szerző önéletrajzi ihletésű műve, mely sorszámozott és dedikált formában már előrendelhető.

Nemzeti InternetFigyelő

One thought on “Molnár Tamás: A Szélmalomharcos

 1. Hazugságdivatbemutató
  A legnagyobb a világon. Egy ország a közönsége. A kifútó kelet-nyugati tájolású. Fővédnöke a politika. Főrendezője a sajtó! A bemutatók a politikusok.
  A színpad megvilágítása vörös, némi valószínűvel feldobva.
  1. modell: Az első fellépő, a „Megváltó” kistermetű, agresszív tipusú „manöken.” Magabiztos, előre tekintő, lopva hátra tekingető, (meglátják e a kommunista múltat) Öltözete vattakabát, gimnasztyorka, dobtáras géppisztoly.
  2. modell: a bízzatok bennem bő földig érő suba, rajta nemzetiszínű himezés-hámozás. Jól takarja a görbe jellemet, és az alárejtett lopott vagyont.
  3. modell, a széles néptömegek számára. Szegényes lepusztult, öltözet, rajta sok színes masnival, nemzetiszín pántlikával. A „jövőre jobb lesz kreáció,” Szétmállik a seggünkön a nadrág, ha a szükség úgy hozza. Az pedig hoz
  4. modell, „A nincs másik lenini út” Fő attrakciója a talpatlan sarkantyús, magyaros csizma! Bőgatyával vagy székely harisnyával. Vörös csillagos pitykével, az ümögön. Minden Dinka Fafejű emblémával.
  5, Vidám kisgazda: pirosló tájkép mosoly, frissen barázdált arc, (sikerrel) jóllakott, nagygazda, joviális úriember, Alattam jó dógod lesz, csak légy hűséges szógám, jobbágyom, zsellérem, ha én ezt elérem.
  6. „Isten megsegít testvérem” Földig érő, rózsaszín reverenda, ájtatos mosoly, előre tolt szavazó láda, „adakozzatok fele barátaim” Meglátjátok a túlvilági boldogsággal, semmi föl nem ér! De elfogytak a felebarátok, mert nekik mindig a rosszabbik fele jutott!
  7. Az ifjú titán! Kidolgozott izmok, kinyúlt kötött pulóver, erőszakos nyomuló stílus.
  Ha rászólnak hátrább az agyarakkal, a válasz titán különbek vagytok?
  8. Műsoron kívül. A Sancó Panza külsejű, Dón Kivót- e törött kopjáját szétverte a vörös szélmalom lapát kereke!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük