KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Scott Ritter: az ukrajnai konfliktus a végső szakaszába lépett

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az ukrajnai konfliktus a végső szakaszába lépett, amelynek során az orosz hadsereg elkezdi „szétszedni” az ukrán fegyveres erők logisztikai láncát – jelentette ki Scott Ritter, az amerikai tengerészgyalogság nyugalmazott hírszerző tisztje a YouTube-on, amelyből a RIA Novosztyi idézett.

„A konfliktus a végső szakaszába lép. Az oroszok egyik stratégiája az ukrán erők felmorzsolása, és ennek a folyamatnak az egyik kulcseleme a logisztika megsemmisítése. Az ukránok kifogyóban vannak lőszerből, tankokból és minden másból, ezért Zelenszkij fegyverekért könyörög, és azt mondja: „Ha nem adjátok nekem mindezt, amivel harcolhatok, akkor nektek – Amerika fiainak és lányainak – kell majd megtenni” – mondta a szakértő.

Februárban Ritter azt jósolta, hogy az ukránok idén októberre megadják magukat. A volt hírszerző szerint Ukrajna a nyár közepére már nem kap nyugati felszerelést, Kijev pedig őszre vereséget szenved.

Douglas McGregor volt Pentagon-tanácsadó ezredes szerint Joe Biden amerikai elnöknek be kell ismernie az Ukrajnában elkövetett hibát, és békemegállapodást kell kötnie Moszkvával, különben az orosz hadsereg át fogja lépni a Dnyepert és elfoglalja Kijevet.

Orosz Hírek

Kiemelt kép: Szergej Bobylev / TASS 

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: