KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Perm jobb, mint London – A Daily Mail azon sopánkodik, hogy Oroszországban minden van az üzletekben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Perm jobb, mint London – erre a következtetésre jutott Sue Reed, a Daily Mail újságírója, miután rádöbbent arra, hogy háború ide vagy oda, az orosz szupermarketekben bőségesen minden áru megtalálható, ugyanis  – ahogy fogalmazott – Putyin polgárait nem sújtják a szankciók.

A briteknél ugyanakkor nagy gondok vannak az élelmiszerellátással, hiszen jelentős hiány van zöldségekből, uborkából, paradicsomból, salátából, paprikából, a gazdálkodók pedig az energiaköltségek emelkedésétől szenvednek.

Bevásárlóközpont Permben, az Urálban
Bevásárlóközpont Permben, az Urálban
Ez pedig a Filton Asda Bristolban

Hogy miért választotta Permet, az egyelőre rejtély, hiszen Oroszországban mindenhol bőséges kínálat van az üzletekben. mindegy, hogy Perm, Szamara, Moszkva vagy éppen  Szentpétervár, nagyon sok kis és nagy várost meg lehet nevezni. Mindenhol van élelmiszer bőven, akárcsak villany, háztartási gépek, benzin, gáz. Nagyon úgy tűnik, egyre többen kezdenek rájönni arra, hogy a nyugati média hazugságai csak arra valók, hogy tovább szítsák a háborús propagandát – írta a Daily Mail cikkét szemlézve a Szent István Légiója Közösség.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Dr. Bene Gábor: Ki tehát a Magyarok Istene? - A WEF egyre ellenségesebb a kereszténységgel

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük