KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

"Rohadjon ki a beled!" – avagy Vona, a Nyilas, az Alultáplált meg a Rák

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ha az egyszeri webszörfölő csak felületesen futja át eme írást, akár még úgy is tűnhet előtte, mintha a Szebb Jövő sosemvolt horoszkóp-rovatát böngészné. Lesz itt Rák, Vízöntő, de még Nyilas is. Ha kellő nyugalommal és rezignációval követi a sorokat a kedves olvasó, akár még szórakozhat is rajta, bár a téma önmagában ezt egyáltalán nem garantálja.

„A rák egye ki a beled, Vona” – Eme mérsékelten hatásvadász és kellően européer címmel jelent meg vezércikk a minap bizonyos Balavány György klaviatúrájából amindennapi.hu elnevezésű közéleti portálon. Aki még nem tudná, miféle internetes sajtótermék ez a nem mindennapi honlap, azt sietve tájékoztatom, hogy a mindennapi.hu „mögött” lelkészek (is) állnak, úgymint a fideszes Balog Zoltán református teológus, aztán egy evangélikus lelkész, egy baptista lelkipásztor, és Böjte Csabának is van blogja van az oldalon. Kétségtelen tehát, hogy a mindent átható szeretet és a joviális felebarátság honába érkezik az az olvasó, aki a szájbertér eme ragyogó csarnokába téved.

Félreértés ne essék: eszemben sincs azt állítani, hogy az általam nagyra becsült Böjte atyának vagy netán a mérsékelten tisztelt fideszes Balog Zoltánnak bármi köze is lenne a „rohadjon ki a beled, a rák egye ki a szíved, Vona” kicsengésű íráshoz, és ugyanilyen távolságtartó közönnyel állapítom meg, hogy a honlap támogatóinak sorában többek közt fellelhető a Baptista Szeretetszolgálat, a Golgota Gospel, a Barankovics István Izraelita Műhely vagy éppen a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia.

No de épp ideje rátérni magára az írásra, amit nem kisebb személyiség követett el, mint Balavány György író, újságíró, akinek az elmúlt esztendőt tekintve mintegy negyven publikációja található meg a Magyar Nemzet online archívumában. Ő az az illető, aki nemrég írásban kért bocsánatot például Bolgár Györgytől, Eörsi Istvántól, Heller Ágnestől, Tamás Gáspár Miklóstól, Gyurcsány Ferenctől, Dobrev Klárától, Horn Gyulától, Havas Szófiától vagy éppen Orosz Józseftől, amiért az elmúlt időszakban tollhegyre tűzte szent neveiket.

Azon kedves olvasóim, akik már a bevezető óta türelmetlenül várakoznak a horoszkóp-vonalra, most végre megkaphatják a magukét, tudniillik Balavány imigyen fogalmaz: „Remélem, a Fidesznek lesz annyi esze, hogy e menthetetlen és magyarázhatatlan, vegytiszta nyilas megnyilvánulás miatt Vona Gábort sürgős takarodásra szólítsa fel.” Természetesen a Jobbik elnökének évadnyitó beszéde okán ennyire felindult a jeles gondolkodó, konkrétabban Vona azon kitétele miatt, miszerint „már csak idő kérdése, hogy mikor lesz a cigányság többség Magyarországon, ami pedig biztosan polgárháborúhoz vezet.” Azt pedig végképp megbocsáthatatlannak tartja, hogy Vona úgy fogalmaz, miszerint „le kell lassítani a cigányság népszaporulatát.”

Márpedig, ha egy közéleti megmondóember felhorgad, annak vannak ám jelentősségteljes következményei is, hiszen egy toleranciaportálon egyszerűen nem lehetséges olyan publicisztika közzététele, amelyik ne mutatna utat a kisembernek, ha az elvész a szeretet dzsungelében: „Hogy rohadjon ki a szíved, meg a rák egye ki a beledet, Vona – gondolja most sok honfitársam szerte Magyarországon. Én pedig ezt mélyen megértem.” Így fogalmaz Balavány György, a felebaráti szeretet, a megértés és a bocsánatkérés apostola.

De írogat még mást is, hogyaszongya: „Csak a tényszerűség végett: ‘a cigányság’, mely Vona szerint rövidesen túlszaporodja a magyarságot és fegyvert ragad ellene, körülbelül hatszázezer, többnyire alultáplált embert jelent, akik közül cirka négyszázezer gyerek. Ha a nemző- és fogamzóképes korú cigányok holnaptól nagyon belehúznak, akkor sem tudják elérni a Vona által vizionált célt belátható időn belül. Ugyanis még mindig sokkal több nem cigány, mint cigány születik.”

Hoppá, hoppá! – kiáltja akaratlanul is az egyszeri toleráns állampolgár, és mindjárt tolul is ajkára a kérdés: Honnan tetszenek tudni? Ki vezet Magyarhonban statisztikát a születő gyermekek fajáról, nemzetiségéről, hovatartozásáról? Tessék szíves lenni a nagyközönség számára nyilvánossá tenni a felmérést azonmód! Hadd örvendezzen afelett a magyar, hogy nem lesz belátható időn belül kisebbségben a saját hazájában! Mert addig csak az elkeseredettség üli meg a lelkeket, annak okán, hogy becslések szerint ma már a Magyarországon élő nyolc éven aluli gyerekek fele cigány származású.

Jeles gondolkodónk azonban online gyógyírt nyújt eme kérdésben is: „De ha valami rejtélyes módon mégis lehagynák ‘a magyarságot’ a szaporodási versenyben, abból sem lenne polgárháború.”

Ezen a ponton idézzük fel, mit is mondott Vona Gábor a Jobbik évadnyitó rendezvényén: „A jelenlegi tendenciák mellett az ország számára csak idő kérdése – és ez nem is olyan sok idő – hogy a cigányság többségbe kerüljön. A demográfiai csapda tehát jelentős részben cigánycsapda. Ez pedig nem azt a problémát jelenti majd, hogy több lesz a barna ember, mint a fehér, ez ugyanis nem volna önmagában probléma. A gond a cigányság szociokulturális szintjének mélységében, integrációs alkalmatlanságában rejlik, amely szinte biztosan anarchikus, polgárháborús helyzetet fog teremteni.”

Balavány György persze messze elhessegeti a polgárháború rémképét, elvégre ő a végtelen szeretet és a még határtalanabb megbocsátás embere. Viszont érdekelne – nem tehetek róla, ilyen kíváncsi természet vagyok – hogy Balavány György mikor látott utoljára életében cigány embert. Talán akkor, amikor egy étteremben, a fehér asztalnál ülve magához intette, és azt danoltatta vele, hogy „Nem tudom, az életemet hol rontottam én el”? Balavány publicista járt-e mostanában egy borsodi vagy szabolcsi kis faluban? Balavány szakíró járt-e mostanában a Nyugati téri aluljáróban estefelé? Egyáltalán: Balavány megmondóembernek mit jelent az a fogalom, hogy cigány? Mit jelent az a fogalom, hogy együttélés? Mit jelent az a fogalom, hogy tolerancia?

Biztosan egész mást, mint a szerencsétlen, védtelen és a végletekig kiszolgáltatott áldozatoknak, akiket sohasem védhet meg Pintér „kéthetes” Sándor rendőrsége a kifosztás, kirablás, meggyalázás, megkéselés, agyonverés elől, és akik Balavány publicistának azt kívánnák, csak egyetlen éjszakát töltsön el egy Tarna-menti kis falu utolsó házában, a takarója alatt rettegve, hogy csak a terményét viszik-e el a hívatlan látogatók, vagy az életét is elveszik néhány koszos kiscímletű bankjegyért cserébe.

Balavány György tehát cikkét megírta. Vagy a mérhetetlen ostobaság vezérelte idióta állításai során, vagy a mérhetetlen szervilizmus. Még az is lehet, hogy Balavány publicista csupán egy jámbor félnótás, aki váltig hisz ocsmány szavai igazában, s afféle „raj” módon közvetítette megértően a jókívánságokat: „Hogy rohadjon ki a szíved, meg a rák egye ki a beledet, Vona”.

No igen, él hazánkban egy olyan társadalmi réteg (Szalai Annamária kedvéért és főleg tisztességes és becsületes cigány ismerőseim kedvéért: korántsem az egész roma társadalmat értem ez alatt), amelynek „alultáplált” tagjai igen bőszen emlegetik folyton a rákot. Talán amiatt lehet ez, hogy egyéb csillagképet nem ismernek. Sohasem hallottam például tőlük, hogy „a Vízöntő vigye el az egész családodat!”, vagy mondjuk azt, hogy „a Mérleg egye ki a beledet!”.

Vona Gábornak azonban most – Balavány György szeretetlovag közvetítésével – ezt kívánták. „A rák egye ki a beledet!”

Fő az elővigyázatosság! Azt javaslom a Jobbik elnökének, mostanában ne fogyasszon rákot. Sosem lehet tudni.

Szebb Jenő
okleveles masin-, gil- és fasiszta

szebbjovo.hu

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “"Rohadjon ki a beled!" – avagy Vona, a Nyilas, az Alultáplált meg a Rák

 1. Bizony mondom, Vona Gábor rosszul mérte föl a „helyzetet”, hogy a kongresszuson jelenlévő népszavás fogja félreértelmezni, amit mond.
  Mondom én, hogy stoffánok, balaványok … érvrendszerei, sugallt félelmei utolérték a ballibsi nemzetvesztő firkászokét. Nincs különbség.
  Böffennek egyet a filozófusok „huncutságai” ellen, ugyan, másnap már nyilasoznak, antiszemitáznak.
  Figyeljük meg, hogy a balavány-szerű zsoldos, kitől is mitől is reméli, a „náci” Vona /remélem bíróság fogja helyretenni, mármint balaványt/ eltakarítását.
  Mondjuk, törvény- vagy alkotmánymodosítással.
  Mi az a kormánynak?! Elvégre, kétharmad van mögöttük.
  A Jobbik szavazótábora pedig nem számít.
  Átok alatt vannak, balavány honfitársai átka alatt.

 2. Hová a gonosz beteszi rút,loncsos patáit,és kitámasztja a kaput a gazság,gonoszság előtt,ott a hivő lélek csak imádkozni tud Istenéhez a Megváltóhoz!
  De, hamár a magát „keresztény újságirónak” valló is ekként irogat mint a cikkben emlitett („bayeri” kifejezéssel élve) „fehérjehalmaz”,ott már az értelemmel is komoly probléma van A hitvallással meg végképp!!!.Ugyanis semmi köze nincs a keresztény-keresztyén értékrendhez.Gyűlölködő, kirekesztő,hazug,és a tárgyilagosságot teljesen mellőző irás!!!
  Nagyon leegyszerűsitve : összeveszett a hét kicsi törpe a nyolc kicsi sámlin-nyakon fölül-agyilag.Psychológiai eset.Talán az ilyenek miatt zárták be a hires „sárgaházat”,hogy ne lehessen gyógyitani,segiteni rajtuk.A scientológia nagy „úr”,de csak nálunk e kis Hazában-máshol tiltják,és betiltják!!!
  Én mint keresztény ember, az ilyen „sitlusú irásokat” kikérem magamnak!
  Szeretném,ha Balog Zoltán lelkész és képviselő Úr elhatárolódna saját oldalukon -és nagy nyilvánosság előtt is!!!- a leirtaktól.Ha nem,akkor az Őt is minősiti.

 3. JOBBIK számára a svájci SVP (Svájci Néppárt) kommunikációs módszereit ajánlanám figyelembe venni. És a cigányság túlszaporodásának megoldása is átvehető Svájcból.
  1. SVP sosem mond ki olyan határozottan, támadható, elképzeléseket, mint a JOBBIK, hanem rendkivül burkoltan beadja a médiában, hogy mivel is akar egyhamar foglalkozni és aztán megy a szájpropaganda a tagok és szimpatizánsok között, akik nem fórumokon levadulva kiordibálják azt, amit a pártjuk burkoltan adott tudomásukra, hanem csakis személyes talákozásokon mondják el a bajaikat és a megoldási lehetőségeket. Ugyanis ezek a portálok, mint a hunhir.hu vagy NIF, stb. a titkosszolgálatoknak nagyon kedvező helyek, ahol felmérik a társadalmi feszültségeket, sőt kiszűrik a beordibálókat. Mert az IP-számodat viszed magaddal, ahogy most én is (de én saját nevemmel jelentkeztem be ide!) és annak alapján pontosan tudják melyik kompjuterről ordibálsz be. S meg vagy fogva, mint a társadalomra veszélyes, szélsőséges!
  2. A svájciak egyszerűen összeszedték a cigány gyermekeket és kiadták igazi svájci családoknak. Kérdem én az idelátogatókat, ha jártak Svájcba, hogy láttak-e cigányt, netalán cigánytáborokat, azok küldjenek ide be bizonyítékokat. Persze maradt cigány, de a Magyarországon ismert életmódjukat nem folytathatják. Ha ide-oda van kedvük vándorolni lakókocsikkal, akkor minden nagyobb városban ki van jelölve egy hely, ahol megmaradhatnak néhány napig. És mindezt a legnagyobb csendben szabályozták. Érdemes az idevágó törvényeket elolvasni a JOBBIK vezérkarnak, mielőtt neki fognak a cigányprobléma megoldásának.
  3. Az SVP rendkivül jól dolgozik a népszavaztatás eszközével. Így Svájcban ez ma már „mindennapos” gyakorlat, értsd évente 3x vagy 4x is van népszavazás és a részvételi arány nem számít. tehát nincs olyan, hogy ha nem vesz részt a népszavazáson a szavazásra jogosultak legalább fele (magyar-ellenes magyarországi törvény, amit el kell töröltetni sürgösen!), akkor a népszavazás nem érvényes. És egy megnyert népszavazás után rögtön összeül egy szakértői bizottság, akik megfogalmazzák a törvényjavaslatot és azt a 2 kamarás rendszer elé küldik vitára, mégpedig rövid időn belül! Csak ezzel a módszerrel lehetne kitörni egy mocskos politikai rendszer börtönéből, ami kialakult Magyarországon! tehát a JOBBIK-nak meg kell tennie minden tőle telhetőt, hogy a népszavazás törvényből a minimális % legyen eltörölve.
  4. Be kell a (nép-)szavazás törvénybe iktatni a szavazás adminisztrációját is: vagyis otthonról lehessen szavazni. Ehhez érdemes lenne egy külön kis tanulmányt írni a JOBBIK számára, hogy ennek alapján tudjanak beadni egy törvény modósítást. De
  sajnos a JOBBIK részéről nem kap az ember visszajelzést, így azt sem tudja, hogy vajon valaki elolvasta-e a beküldött iratot.
  5. Ennek az új (nép-)szavazási törvénynek a „keresztülnyomása” kellene legyen egy elsőrendű stratégiai célja a pártnak. Ezt a törvénymodosítást a jelenleg érvényes törvényi keretek között kell megpróbálni népszavazással rákényszeríteni a parlamentre!
  6. Amennyiben ezt a részvételi minimális %-ot eltöröltetni sikerül, utána -meg vagyok győződve róla- a JOBBIK kezdeményezéseinek tucatjait fogják népszavazáson elfogadni! És a párt, az SVP nyomvonalát követve, egy anyagiakban „szegény” és ezért a mai körülmények között a kitörésre „alkalmatlan” pártból Magyarország legjelentősebb pártjává válhatna.
  Szebb Magyar Jövőt!

 4. Moderátor,
  amennyiben ígénylik, ezt a hozzászólásomat, kissé korrigálva, fel lehetne tenni külön cikknek is. Ahogy írtam, a JOBBIK-nak hiába küldök be bármilyen íratot, nem kapok semmilyen választ. S mindenki megunja a „rádiónak” bemondani a javaslatait! Igy nem marad más hátra, mint ilyen módon rábízni a véletlenre, hogy hátha mégis eljut a JOBBIK-osok fülébe.
  Ez a kifejezés terjed sajnos mostanában a JOBBIK-szimpatizánsok körében, ami azt érzékelteti egyúttal, hogy JOBBIK-osnak számítanak ma már csak a központi vezetés és a parlamenti képviselőik. Ez pedig rendkivül veszélyes állapot, amit ma még meg lehetne szüntetni, amennyiben a vezérkar idejében észbekap!

 5. remélem hamarosan a Jobbik és Vona fogja irányítani az országot a hazaáruló MSZP és a tutyimutyi, mindenkinek megfelelni akaró Orbán Viktor helyett. Szebb Jövőt!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: