Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Reznikov: Ukrajna vért ont, miközben “NATO missziót” teljesít

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kijev vért ontva teljesít egy NATO küldetést, amiért elvárja, hogy a „civilizált Nyugat” fegyvereket és lőszert biztosítson cserébe – jelentette ki Alekszej Reznikov ukrán védelmi miniszter egy ukrán tévécsatornának adott interjúban.

Az 1+1 hálózat TSN csatornáján csütörtök este készült beszélgetésben Reznikov rámutatott arra, hogy a tavaly nyári madridi csúcson a NATO Oroszországot nyilvánította a legnagyobb veszélynek az Egyesült Államok vezette blokk számára.

„Ma Ukrajna foglalkozik ezzel a fenyegetéssel. Ma a NATO küldetését hajtjuk végre, miközben a vérüket ontjuk. Vérünket ontjuk, ezért elvárjuk tőlük [a NATO-tól], hogy fegyvereket biztosítsanak számunkra”

– mondta.

Reznikov azt is állította, hogy NATO-kollégái mind a megbeszélések során, mind sms-ekben elmondták neki, hogy Ukrajna a „civilizáció pajzsa” , amely az egész civilizált világot, az egész Nyugatot védelmezi”.

Az ukrán tisztviselők Vlagyimir Zelenszkij elnöktől kezdve rendszeresen hangoztatják igényeiket tankok, rakéták, tüzérség és lőszerek iránt Ukrajna részére. Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter decemberben azt mondta a vezérkarnak, hogy Moszkva de facto a kollektív Nyugat ellen harcol. Becslései szerint a kijevi kormány csaknem 100 milliárd dollár értékű fegyvert, lőszert és egyéb készleteket kapott csak 2022-ben.

Kiemelt képen Alekszej Reznikov – Ukrainska Pravda


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: