KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Reiner Péter: Megérte!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Reiner index
Az Index azé’ tud fotózni, nemde?

Az Index megszólított sajátságos stílusában, meg kell mondjam nem is olvasom el a velem készített beszélgetésüket, mert munkatársukból sütött a gyűlölet és fogalmi rendszereink átjárhatatlansága! Sokkal inkább azt írom, hogy megérte!

(Az Index által készített videóanyag ITT tekinthető meg, ráadásul zsidóznak is. Nekik lehet? Az interjú címe pedig arrogáns és gusztustalan – NIF)

A sok álmatlan éjszakát, a gyűrődést, a fáradságos utakat, a rengeteg megírt állásfoglalást, a vitákat, a belém rúgások és gyalázások tömegét és a sor sor végtelen. Egyetlen a vigaszom valóban önzetlen szolgálatomért, a mérhetetlen sok viszonzásul kapott szeretet. De hát, vállaltam Hazám végtelen Önzetlen szeretete okán a köz elé lépést és megrázom magam!

Megértem, mert láttam Morvai Krisztina arcát, szemeit, mosolyát, hallgattam Vona Gábor és Morvai Krisztina kőkemény győzelmi üzenetét, láttam társai, ha úgy tetszik bajtársaink arcán, a jól végzett munka örömét büszkeségét, láttam hazaszeretetüket. A semmiből indultunk és Hazánk második legnagyobb pártja lettünk, Mozgalomként.

Hamarosan átlépek egy rubikont, együtt barátaimmal és egy pillanatra majd megállunk, szinte hihetetlen, hogy ezt is megéltem mindennek ellenére!
Büszke vagyok barátaimra, büszke vagyok hiteles EP küldötteinkre, köztük legjobban a szintén közakaratra újrázó hiteles nagyasszonyra, Morvai Krisztinára!

Érte Megérte!

Szebb Jövőt adjon az Isten drága magyar Hazánknak, Nemzetünknek!

Reiner Péter

2014. május 26.

Fotók: Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő

Ez is érdekelheti:  Magyar Peti idegbe jött, ráuszította a gyomaendrődieket a Magyar Nemzet riporterére (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Reiner Péter: Megérte!

 1. Szívből gratulálok! Azonban elszomorít, hogy hazánkat még mindig képviselheti egy gyurcsány-bajnai-alkesz szanyi Európában. Úgy gondolom, olyan 4 évnek nézünk elébe, mely során az elvakult fideszesek jó része is ébredezni kezd!

 2. !
  Mi érte meg?
  Az hogy prostivá süllyedt a Jobbik is? Sajnos bejött amit már sokszor szóvá tettem, hogy a Jobbik is tele van bolsevik fasiszta ügynökkel ez bebizonyosodott a szavazás mértékén! Ha választók nem így értékelnék a Jobbik elkurvulását akkor most talán meg is verték volna a likud fideszt! Ha nem érzékelte volna a lakosság a Jobbik behodolását akkor most akár nyerhettek is volna! Ezzel szemben csak azt tapasztalták, hogy a Jobbikos elvtársakat is csak a zsíros állások érdeklik! Lassan elhatárolódnak minden egyenes Magyar embertől aki nem hajlandó a polkorrekt elvárásokkal azonosulni! Szerintem inkább óriási vereség ez a Jobbiknak és megindult a MIÉP útján azaz az eltűnés felé indult el! A Jobbiknak a pöszék, nyikosok, szegedik, kovácsok előrébbre valók mint az igaz Magyarok akik Gárdákban és más valódi Nemzeti szervezetekben megalkuvás nélkül akarnak a Magyar Népért tenni! Fenntartásom van minden idegennel mert idő kérdése, hogy mikor tör a felszínre az igazi énje, mikor vásárolják meg!
  kató rudi

 3. Gratulálok, kevés kellett volna a 4. helyhez.
  De így is jó, a kitűzött cél sikerült. Annyi belső és főleg külső támadás után szép ez az eredmény.
  Reményt ad, hogy a Viktátor mégsem mindenható. /Bevallom, nagy volt a félelmem: utoljára a komcsiktól féltem így./
  A Sunyi Viktátor vett el szavazatokat a Jobbiktól, mert a Birkamenetben nem voltak annyian, mint amennyien most szavaztak a fideszre.
  Szóval bejött neki a kémügy, meg az előző incidens is.
  Sokat kell kibírni a Jobbiknak, de ami nem öl meg, az megerősít. 🙂
  Szeretném Viktátor arcberendezését látni, amikor vége lesz a kém-ügynek.

 4. Reiner! Te egy hazug zsidó vagy. Sose voltál gárdista, ez valótlan. De verted folyton a melledet, hogy zsidó vagy akkor meg mit ajvákolsz, hogy lezsidóznak. A Rabbik Oroszországért is szépen bezsidult, tele van kommunistával, liberálissal és idiótával. Lefeküdt a Fidesznek., nem csoda, hogy a liberális pártok szarrá verték. Milyen győzelem Reiner? Összeadni talán tudsz, nem? Három mandátum kontra hat mandátum, 14 százalék kontra 28 százalék.

 5. Jobbikos elvtársakhoz lenne kérdésem! Miért nézik hülyének a szimpatizánsaikat? Most olvastam, hogy kilépett a Jobbikból a korábbi szdsz-es hegedűs! Hányan vannak még a beépített ellenségből? Miért nem nézik meg, hogy kit engednek a soraik közé? Miért hazudják azt, hogy a Magyar Nemzetet képviselik amikor sorra derül ki, hogy több lesz lassan az ellenség azaz zsidó mint a Magyar ember közöttük? Melyik zsidó párttal kötöttek “testvéri” szerződést mint a likud fidesz?
  kató rudi

  1. Sértődött ember viselkedése magáért beszél…Látjuk: még hazugsákokra is képesek…..jellemtelenek, pontosabban gerinctelenek.
   Látta valaki a csanád mocskolódását? Volt rajta kipa?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük