KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

referendummal döntöttek arról, hogy migráns bűnözőkkel együtt akarnak élni

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Újra sokkolnak a svájciak:

az SVP kezdeményezése, mely szerint a nem bepolgárosodott külföldi bűnözőket toloncolják ki, 58.9% -kal le lett szavazva!

Hogyha ezt a folyamatot, amelyet Svájcban, vagy bármelyik más országban, elég hosszú ideig fenntartják, vagyis a bevándorlok nem akarnak bepolgárosodni, akkor ad absurdum ez azzal fog járni, hogy kiszámítható időn belül mindenki külföldi lesz és az ország megszűnik létezni. Ugyanis katona-, vagy rendőrtiszt, titkosszolgalati tiszt, választott politikus csak svájci állampolgár lehet.  Ezzel a kezdeményezéssel, és az ezek után születő törvénnyel hatalmas kényszert lehetett volna bevezetni, hogy mindenki, aki itt tartózkodik 12 éve (ez ma már csak 10 év) adja be az állampolgársági kérését. A kutakodást és jegelést rövidítsék le 4 évről néhány hónapra. Az összeget pedig csökkentsék le egy 4 tagú családnál kb. 5’000.- frankra, vagy még kevesebbre, a minimál bérre.

Eredmény

Nem                         58.9%

Melyik párt mit ajánlott választóinak

SVP: Igen

A következő parlamenti pártok NEM-et javasoltak:
SP, CVP, Grüne, GLP, FDP, BDP, EVP

Ebből a fenti kis táblázatból is látható mekkora ellenszélben kellett volna az SVP-nek szembemennie, hogy nyerhessen. Habár nem jellemző, de mégis most ez történt, hogy az összes többi párt az SVP túlságos térnyerésétől félt, amennyiben ezt a kezdeményezésüket megnyerik. Így szövetkeztek az SVP ellen és, tulajdonképpen, az ország érdekei ellen. Valószínű ezek után újabb milliárdokat különítenek majd el, hogy legyen ahol elhelyezzék a sok bűnöző külföldit, ugyanis a börtönök tele vannak.

Főkép szövege: Végre biztonságot teremteni! IGEN, a bűnöző külföldiek kiutasítására!

SVP=Svájci Néppárt; Le Soir, Le Temp, stb., francia újságok, vagy a FAZ (Frankfurter Allgemeine Zeitung) ezt a pártot szélsőségesnek, fasisztoidnak, nácinak nevezik. Az SVP Svájc legerősebb pártja! Svájcot 4 nép gazdasági érdekszövetségének tartják, mégis egészségesebb nemzeti megnyilvánulásai vannak, mint jelenleg bármely EU-tagállam nemzetének, habár a mai eredmény azt mutatja, hogy gyengülni látszik a nemzettudat itt is!!

A migráns kifejezés használata nem alkalmas ebben a kontextusban, hisz Svájcban az állampolgárságot 16 év után kaphatja meg a bevándorló, és akkor is tetemes pénzösszeget kell befizetni. Én, Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István, családom bepolgárosodásáért kb. 16’000.- svájci frank illetéket fizettem be. Tehát a szavazás mindazok ellen irányul, akik már 16 éve, vagy még több, Svájcban tartózkodnak és nem kérték a svájci állampolgárságot. Vannak 2. generációs, már Svájcban született külföldiek, akik nem állampolgárok, és így kikerülik a katonai szolgálatot, őket is érintheti a kitoloncolás! Írtam már, hogy a bepolgárosodott külföldiek és a nem bepolgárosodtak együttesen kiteszik már Svájc lakosságának 45-50%-át is.

Tisztáznunk kell: Csak azok számítanak külföldinek, akik időközben még nem polgárosodtak be. Akik ezt megtették, mint én is, azok ebben a statisztikában nem szerepelnek már, tehát nem számítanak a statisztikákban külföldinek. Mivel ezt az adatot nem ismeri a közvélemény, csak úgy tudom megbecsülni, hogy hány % lehet a külföldi, hogy figyelem a környezetemet. Hogyha ezt a becslést a II. vh óta vesszük, akkor a bepolgárosodottakkal együtt kb. 40-50% külföldi van Svájcban, vagy egy kicsivel több.)

Hasonló kezdeményezés még volt, de valahogy a politikusok elsinkófálták a kivitelezését. Ezért most újra elővette a Svájci Néppárt a témát.
Hasonló kezdeményezés még volt 2010 novemberében, de valahogy a politikusok elsinkófálták a kivitelezését. Ezért most újra elővette a Svájci Néppárt a témát és keményített.

Svájc ma, február 28-án megmutatta, hogyan működik egy demokrácia, és az emberek közvetlen referendummal döntöttek arról, hogy más országból bevándorolt bűnözőkkel együtt akarnak élni.

Özönlik a nép Svájcba!
Özönlik a nép Svájcba!

Miért is nem nyerte meg az SVP ezt a népszavazást?

Beindult Svájcban is a propaganda és mindenki, aki egy cseppet is főnök és a referendum ellen van, az nyilatkozik és hangot, képet kap a tv-csatornákon, újságokban kinyomtatják a véleményüket, facebookon a be  nem polgárosodott idegenek jajgatnak arcuk elé tartott külföldi igazolványukkal és óbégatnak, hogy ennyi-meg-amannyi ideje itt élnek és most egy sebességtúllépés miatt kiutasíthatják, stb.. A szocialisták, akik az EU-ba való belépés mellett kardoskodnak, ellentüntetéseket szerveztek.

kundgebung-gegen-durchsetzung_2016febr

Megszólaltattak minden prominens külföldit, aki hosszú ideje itt él, és „ezt az országot érzi hazájának”, de mégsem polgárosodott be, és akkor a megszólaltatott valamilyen banális bírságolási esetet hoz fel, aztán meg majdnem sírva fakadva elnyöszörgi, hogy öt e miatt kiutasíthatják. Az ellenzők hatalmas erőt képviseltek: megszólaltattak összesen 120 jogász professzort is, akik mindannyian a kezdeményezés ellen érveltek. Így ment ez minden csatornán és nyomtatott újságban heteken keresztül. Rettenetes ellenpropaganda volt és a svájci nép sem tudott kibújni a propaganda hatása alól. A médiát Svájcban szintén uralják az ős-ránkvándorlók. A Wollishofen, Enge kerületekben tömörültek a zsidók és kiharcolták maguknak, hogy péntek délután az átmenő forgalom előtt sorompót engedhessenek le: kell nekik itt is a gettó.

A népszavazás tétje csak a bűnözők ellen van, és nem a békés, beilleszkedett, munkás idegenek ellen, illetve az elkövetett büntettek kivitelezői és nem a kihágások elkövetői ellen. Ugyanakkor a bevándorlás a nyugat európai országok közül, kivéve az utolsó 2 évet, 100’000 főre számítva Svájcban volt mindig a legmagasabb, amióta a kétoldali egyezményeket az EU-val kötelező módon alá kellett írniuk. Akkor a svájci nép valóban jól döntött, hogy nem lépnek be az EU-ba, de az aláírt szerződések maradtak. Így a svájciak a régi jól bevált rendszerüket, a külföldiek munkavállalási  engedélye kiadásának szabályozását, fel kellett adják. El is lepte őket a keletnémet /NDK) „szakértők” tömegei.  Minőségi romlást okozott minden vonalon pl. az újonnan beérkezett  orvosok, akik ugyanolyan gorombán és programozás nélkül dolgoznak itt is, mint valamikor a szocializmus aranykorszakában az NDK-ban. A svájci ipar abba a súlyos hibába esett, hogy a német nyelv miatt a régi már beilleszkedett jugoszlávokat, olaszokat rúgják ki mindenhonnan és veszik fel helyettük a keletnémeteket. Addig-addig, amíg egyszer az ország egy szorult helyzetében a németek az itt lévő 5. hadoszlopuk segítségével csinálnak egy hatalmas Anschluss-t. Ez egy valós svájci félelem!

Dr. Ing. Sebestyén Teleki István, Zürich

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “referendummal döntöttek arról, hogy migráns bűnözőkkel együtt akarnak élni

 1. Tiszteletem!
  Véleményem:
  A következő parlamenti pártok NEM-et javasoltak:
  SP, CVP, Grüne, GLP, FDP, BDP, EVP…” és helyesen tették!
  Még mielőtt a markodba kapott késsel a nyakamat vágnád el el vele és nem a kenyeret – megmagyarázom álláspontom:
  A fentieken túl „…sebsebégtúllépéséért kiutasíthatják a 16 éve ott élő nem állampolgárt…” helyes észrevételen túl – a pártok akik nemmel kampányoltak felismerték a kétélű fegyvert – mert a sompolygó beszüremlő láthatatlan hatalom hátsó szándékát felismerve adott hangot – érhetőbben! Bárkire, de főképp veszélyes párt ellenségét kitudja pöckölni mocsok féreg tulajdonságával – ráfogja, hogy ezt meg azt tette, és már is megszabadult tőle! Ne feledd Magyarországon is ez DÍVIK – esetemben rám fogták, hogy tartozok – meg ez meg azt elkövettem, mert arra a következtetésre jutottak ítéletükben – meg stb. amit már régebben is leírtam – már unalomig – de kell, hogy értsétek ! Értetek –
  É R T E T E K írom – ÉRTED – ÉRTEM ÉS MINDANNYIUNKÉRT!
  tisztelettel
  id. Kiss László
  ui: ennek a kérdésének a megoldásához egész másképp kell közeledni – fel kell ismerni, hogy egy összekevert népek nemzettek fajok-vallásából ideológiájából – kultúrákból mesterségesen alkotott államoknak nem lehet ugyan azon törvényei mint egy nemzet államnak!
  Ha erre rá jössz – rá döbbensz mi a megoldás – addig nem!
  De ha ismered a történelmet helyesen akkor tudod, hogy római-birodalom Róma nevéről kapta – és fizikai erőszakon alapult összeharácsolt mérhetetlen vagyonon – terjeszkedett keveredve, ha párhuzamot vonsz akkor tudod, hogy a jövőben ezt a korszakot vagy BERNI-BIRODALOMNAK – vagy Brüsszelinek vagy stb.fogják írni a valós történelmi könyvek, természetesen a bukásával is leírva – mert mindegyik mesterségesen összetákolt birodalom erre a sorsa jutott és jut a jövőben is….mert erre van ítélve!

 2. Svájcnak vége. Párszor kint voltam, egyre színesedett, ami önmagában nem lett volna baj, de… A nyitva hagyott kocsit, s benne az értékeket egyszer csak el kellett zárni. Addig nem. Nagyon tiszta ország (volt), aztán a portugál házmester és szűk családja (30 személy) az ablak alatt köpködte a szotyola magot. És még hosszan sorolhatnám, amit saját szememmel láttam.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük