KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Rángatja a hatalom Gaudit, holnap akár Ön is sorra kerülhet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ma én, de holnap bárki sorra kerülhet! – Pásztor leköpése miatt ellenem indult újabb koncepciós eljárás miatti kihallgatásom teljes videofelvétele

Gaudi kihallgatasMúlt héten vált ismertté, hogy 2014. június 25-én újabb koncepciós eljárás indult ellenem: a Budapesti Rendőr-főkapitányság gyanúsítottként hallgatott ki a Gyorskocsi utcában Pásztor István május 6-i leköpése  miatt.Május 9-én a köztársasági elnök felelősségre vonást követelő , a „szörnyű bűntény”  miatti sajtótájékoztatója után hajtóvadászat indult földvédő aktivisták ellen és még aznap egy gyanúsított asszonyt őrizetbe vettek, aki azóta is előzetesben van.

Május 10-én még csak tanúként hallgattak ki, de másfél hónap után „rájöttek”, hogy én voltam a „felbujtó”.

A videó felvételen rögzített  3 órás kihallgatásom teljes anyagát vágás és egyes személyes adatok nélkül most közreadom szöveges magyarázatokkal mint kór- és kordokmentumot, minden hazafi számára intő jelként.  A kihallgatás forgatókönyve, a lényegesebb események összefoglalója időjelzéssel itt található, ez sokat segít a felvétel megtekintése során, át lehet ugrani a kevésbé lényeges részeket. Felhívom a figyelmet, hogy a felvétel felzaklató hatást kelthet a tapasztalható rendőrségi hangvétel, az elkövetett eljárási szabálysértések, a közölt gyanúsítás történeti tényállásának képtelen hazugságai, illetve a törvénytelen, önkényes büntetőjogi minősítések miatt. Az ötvenes évek koncepciós perei és jelen eljárás közötti hasonlóság felfedezése nem az érzéki csalódás műve!  A tárgyilagosság érdekében a film vége felé (2:45:48-2:47:02)  látható a törvénytelen gyanúsítás alapját képező „cselekményem”, amellyel a május 6-i tüntetésen felhívtam a földvédő tüntetés résztvevőit arra, hogy véleményüket közöljék a hazaáruló Pásztor Istvánnal. Ennek alapján mindenki eldöntheti, mi folyik itt!

 [youtube=http://youtu.be/udYYtgNMknw]

Itt emlékeztetek arra, hogy néhány hete már indult egy koncepciós eljárás ellenem: rágalmazás vétségével gyanúsítottak meg, amiért  országgyűlési képviselőként – rendelkezésemre bocsátott állampolgári tájékoztatás nyomán –  tavaly október 23-án nyilvánosságra hoztam egy ügyész 2006 őszi jogsértő cselekményét.  Az Országgyűlésről szóló 2012. évi XXXVI. törvény 73. §  (1)  bekezdése szerint a képviselő bíróság vagy hatóság előtt – képviselői megbízatásának ideje alatt és azt követően – nem vonható felelősségre leadott szavazata, továbbá a képviselői megbízatásának gyakorlása során a képviselői megbízatásával összefüggésben általa közölt tény vagy vélemény miatt. Ebben az ügyben éppen a Pásztor ügybeli kihallgatásom másnapján került sor folytatólagos kihallgatásra, amelynek során kértem a büntethetőséget kizáró fenti okra tekintettel az eljárás megszüntetését, a teljes kihallgatási jegyzőkönyv itt olvasható.

Ez is érdekelheti:  Dobrev Klára is rátámadt a bírákra

A velem most közölt képtelen gyanúsítás szerint azzal, hogy a tüntetésen felhívtam a jelenlevők figyelmét arra, hogy Pásztor István megjelent a rendezvényen, utaltam röviden nemzetpolitikailag káros tetteire és jeleztem, hogy bűncselekményt meg nem valósító módon lehet vele hazaáruló tevékenységével kapcsolatos véleményt közölni ezzel felbujtója voltam a nyilvános rendezvényen és csoportosan elkövetett garázdaság bűntette és személyi szabadság aljas indokból történő megsértése bűntett elkövetésével gyanúsítottaknak.
Ezzel a gyanúsítottak száma velem háromra nőtt, miután korábban két asszonyt gyanúsítottak meg, akik közül az egyiket (aki hajléktalanszállón élő hajléktalan és aki hasonló élethelyzetű, ráadásul amputált lábú élettársának  egyedüli gondozója)  már közel két hónapja előzetes letartóztatásban tartják, sőt a nyilvánvalóan önkényes kényszerintézkedést nemrég meghosszabbították. A másik asszonyt, aki a tüntetés egyik rendezőjeként próbálta Pásztort és az egyik köpdösőt szétválasztani  48 órás megfélemlítő őrizetbe vették,  csak nehezen sikerült szabadulását elérni.
Természetesen részletesen indokolt panasszal éltem a gyanúsítás ellen, mivel közvádas bűncselekmények nem történtek, legfeljebb tettleges becsületsértés, azonban Pásztor feljelentésének hiányában emiatt sincs helye eljárásnak. Pásztor, mint politikus közszereplő tüntetési jelenlétére való figyelemfelhívásom nem felbujtás, mivel bűncselekmény elkövetésére vonatkozó közvetlen, konkrét és határozott felhívásról szó sincs. Ráadásul az országgyűlési képviselőt (május 6-án még az voltam!) az általa képviselőként közölt tény és vélemény miatt még mandátuma megszűnését követően sem lehet felelősségre vonni, tehát büntethetőséget kizáró ok áll fent.
Az eljárás politikai koncepciós jellegét igazolja a gyanúsítás hiányzó jogalapja mellett az, hogy a délvidéki magyarság jelenlegi drámai helyzetéért, számszerű fogyásáért, jogfosztottságáért és reményvesztettségért kiemelten felelős, és ezért hazaárulónak méltán nevezhető Pásztor István, VMSZ elnök idén május 6-án a budapesti Kossuth téren tartott, általam szervezett földvédő tüntetéshez közel történt leköpése szolgáltatta az ellenem indított újabb eljárás ürügyét. Tehát az elvhű nemzetvédelem és a földvédelem egyaránt nem tetszik  a hatalomnak.
Nem árt tehát tisztában lenni azzal, hogy Magyarországon 2014-ben az ötvenes évek, a 2006 őszi és azt követő (Budaházy Gyuriék ellen ma is  tartó) gyurcsányi koncepciós perek után ismét politikai koncepciós perek folynak olyan hazafiak ellen, akik a Hazát védik: a földet, az otthonokat, a gyarmatosítás kiszolgáltatottait és az elcsatolt területeinken élő véreinket.
Ha ez így folytatódik, akkor bárki sorra kerülhet, aki nem akarja tétlenül nézni Hazánk megszállását és jogaink eltiprását!
Mindenkit kérek tehát, hogy emelje fel hangját ezen és az ehhez hasonló, hazafiak elleni  politikai koncepciós eljárások ellen. Még időben, mielőtt a szép sorban mindenki sorra nem kerül!
A gyanúsítás elleni panaszom elbírálása az ügyészségre vár, most kiderül van-e még szakmai becsület és tartás ebben a szervezetben.  Ha igen, akkor nem csak az ellenem folytatott eljárást szüntetik meg, hanem két gyanúsított társam ellen is, nekik természetesen kártérítés is jár! Ha nem akkor végigharcoljuk az eljárást a felmentésig.
Számítok a hazafiak szolidaritására és nemzeti jogvédő szolgálatomat rendületlenül folytatom jelmondatom szellemében:

Ez is érdekelheti:  Ez várhat a kárpátaljai magyarokra – kényszerhelyzetbe került Ukrajna

„Célom, hogy a jog, ne a kifosztás és az elnyomás eszköze legyen, hanem a
közjót szolgálja, és biztosítsa a magyar emberek szabadságát, méltóságát,
biztonságos, büszke és boldog életét.”

A nemzeti jogvédők hitvallása adjon biztatást minden meghurcoltnak:
„Az igazságért folytatott jogi küzdelem az utolsó paragrafusig tart! Soha
nem adjuk fel!”

A földvédőktől, otthonvédőktől és nemzetvédőktől reszketők szándéka nyilvánvaló: levadászni mindenkit, aki az ellenállás útjára akar lépni ennek a kizsigerelt, gyarmatosított és idegenszívűek, földrablók által megszállni kívánt országban.
Üzenetünk azonban világos feléjük, az ír ellenállók jelszava: Minél nagyobb az elnyomás, annál nagyobb az ellenállás!
Budapest, 2014. július 1.
Dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat
(www.njsz.hu) ügyvezetője
www.gaudinagytamas.hu

A felvétel leírása időmegjelenítéssel

Kihallgatási jegyzőkönyv jún. 26.

NIF

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Rángatja a hatalom Gaudit, holnap akár Ön is sorra kerülhet

  1. Kezd kinyílni a hatalmon lévők szeme. Már arra sem képesek, hogy a riporter kérdésére megálljanak, és tisztességesen válaszoljanak.
    Ömlik belőlük a gúny, és a lenézés. Mit is lehet elvárni tőlük?
    De a legrosszabb, hogy ezt a Fidesz-KDNP-s hívők nem veszik észre.
    Vagy nem akarják észrevenni, mert hasznot húznak ők is a hatalomhoz dörgölődzésből.
    Baumag

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük