KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Putyin kitiltja a Rothschildokat Oroszországból

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Regős Judit gondolatai:

Vlagyimir Putyin bármilyen körülmények között megtiltotta Jacob Rothschildnak és bankár kartellcsaládjának, hogy orosz területre lépjenek.

Putyin nemrég emlékeztette kabinetjét, hogy kifizette a Rothschild adósságát, és „megragadta őket a nyakuknál fogva, és kirúgta őket Oroszország hátsó ajtaján. „
Ezen a találkozón az volt, hogy az elnök öklét az asztalon ütötte, és megfogadta, hogy elpusztítja a világ irányító elitjét, és egy Kreml-forrás szerint Putyin nagy lépéseket tesz e cél felé.
„Nem övék a világ, és nincs szabad blanchjuk, hogy azt csináljanak, amit akarnak. Ha nem hívjuk fel őket, akkor más problémák is lesznek. Nem fognak minket terrorizálni. „
Úgy értesült, hogy a Rothschild bankárlárma egy hurok volt az orosz gazdaság nyakára kötve. Ha egyszer megszorulna a csomó, a gazdaság küzdene és fulladna.
Elnöksége elején prioritást élvezett Oroszország társadalmi, spirituális és gazdasági egyesítésének. Elrendelte a Rothschild által támogatott oligarcha, Mihail Hodorkovszkij letartóztatását, aki Rothschilldot, Henry Kissingert és Arthur Hartman-t a Nyílt Oroszország alapítvány igazgatóivá tette.
A történelem éles hallgatója, világügyekben jól jártas, az orosz elnök tanulmányozta a világ legmegfoghatatlanabb szervezetének történetét, és megérti, hogy pénzügyi együttműködőik milyen központi szerepet játszottak a nagy internálat előmozdításában
Most a harmadik világháborúba akarnak minket taszítani.
Az irányító elit invazív gyökerei és ágai folyamatosan terjednek szerte a világon, de Putyin elnök megállította, hogy terjeszkedjenek Oroszországba. Ez nagy csapás a világuralomra vonatkozó terveikre, és most valódi fenyegetésként tekintenek rá. Megijeszti őket, ezért degradálódik a nyugati médiában minden adandó alkalommal.
A valóság az, hogy Putyin egy többpoláris világ felé vezet minket, messze az egy kormánytól, egy vallásos jövőtől, amit az elit és politikai bábjaik terveznek, amit az eszetlen talpnyalók követnek. Amikor Szíriába vitte erőit, hogy megvédjen egy szuverén államot, tovább növelte hírnevét, mint hatalmas vezető.
Putyin betiltotta a gyermekek örökbefogadását a nyugati országokba, és évekkel ezelőtt világossá tette, hogy Ukrajna a gyermekkereskedelem fő bázisa.
Úgy tűnik, tudja, mit csinál. Minden igazságra fény derül.
Az emberek világszerte elkezdtek felébredni és észrevenni hogy az új játék nem az Új Világrend lesz!!!!!!!
facebook

NIF

Ez is érdekelheti:  Az EU nem lankad érveket gyártani nekünk a kilépésre

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük