KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Putyin bejelentette, hogy a lehető leghamarabb véget kíván vetni az ukrajnai konfliktusnak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Oroszország kész mindent megtenni az ukrajnai katonai konfliktus mielőbbi lezárása érdekében – mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök a Narendra Modi indiai miniszterelnökkel folytatott megbeszélésen. Szerinte a fő probléma az, hogy Kijev nem hajlandó részt venni a béketárgyalásokon – írja a RIA Novosztyi.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ukrajnai konfliktus a lehető leggyorsabban véget érjen, csak sajnos Ukrajna vezetése bejelentette, hogy elutasítja a tárgyalásokat. Kijelentette, hogy katonai eszközökkel akarja elérni céljait, ahogy mondani szokás, a csatatéren ” – mondta Putyin.

Az orosz elnök megjegyezte, hogy India miniszterelnökét különösen aggasztják az ukrajnai állapotok, és megígérte, hogy tájékoztatni fogja őt a harctéren zajló legújabb fejleményekről.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök augusztus 18-án nevezte meg, azokat a feltételeket, amelyek mellett folytatni lehet a tárgyalásokat Moszkva és Kijev között. Szerinte a Kremllel csak az orosz erők Ukrajna teljes területéről történt kivonulása után lehet a tárgyalásokat folytatni.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Iszlamista támadás történt egy ausztrál bevásárlóközpontban - többen meghaltak (videók)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük