Bank of America: készülünk az Egyesült Államok adósságtörlesztési csődjére

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Putyin: a nyugati média elhallgatja a donyecki civilek elleni ukrán ágyúzásokat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A külföldi média és az emberi jogi szervezetek hallgatnak a donyecki civileket célzó ukrajnai ágyúzásokról – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden a Donyecki Népköztársaság (DNR) megbízott vezetőjével, Gyenyisz Pusilinnal folytatott megbeszélései során.

“Felhívom a figyelmet arra, hogy egyetlen külföldi médium vagy emberi jogi szervezet sem törte meg a csendet ebben a kérdésben” – mondta Putyin, kommentálva a Donyeck elleni fokozódó ágyúzásos támadásokat.

Puszilin viszont azt mondta, hogy a helyzet 2014 óta változatlan.

“Nézzünk szembe az igazsággal: Donbassz békésen akarta megoldani a konfliktust, és Oroszország is, amely garanciális országként mindent megtett, ami tőle telik, sőt még többet is. Bárcsak megjósolhattuk volna már akkor – a tárgyalások során látottak alapján -, hogy Európában és a Nyugaton nem lehet megbízni” – mondta Pusilin, hozzátéve, hogy megdöbbentették Angela Merkel volt német kancellár legutóbbi beismerései.

“Azt mondták, hogy nem tervezik betartani a kötelezettségvállalásokat, hogy csak azért írtak alá dokumentumokat, hogy időt nyerjenek, [és] felfegyverezzék Ukrajnát” – mondta Putyin.

Orosz Hírek

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: