KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Püspöki gyertyagyújtás – Pusztaszabolcs ünnepelt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

December 18-án, vasárnap este ünnepi összejövetel volt a pusztaszabolcsi Könyvtár és Művelődési Házban. A városka apraja-nagyja töltötte meg a termet, ahol a színpadon a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Szabolcs Vezér Technikumának diákszínjátszói lepték meg a nagyérdeműt, egy érdekes, zenés Ludas Matyi történettel.

A színielőadás után, rendhagyó intermezzo következett, hiszen a programtól eltérően kis szünet volt, ugyanis a foci VB döntője csaknem mindenkit érdekelt, tehát a színpadot átvette egy kivetítő, amelyen a megjelentek követhették a meccs végkifejletét. Ezután és eközben ínycsiklandozó marhapörkölttel látta vendégül a vendégeket a város polgármesteri hivatala.

Őexcellenciája Berta Tibor dandártábornok, a Magyar Honvédség római katolikus tábori püspöke rövid beszéd után meggyújtotta az Advent utolsó gyertyáját

A VB és a vacsora után, Őexcellenciája Berta Tibor dandártábornok, a Magyar Honvédség római katolikus tábori püspöke rövid beszéd után meggyújtotta az Advent utolsó gyertyáját, áldását adta a városra és a jelenlévőkre, majd segédkezett a városért munkálkodó szabolcsiak kitüntetéseinek átadásában. Ezt követte dr. Csókay András rövid köszöntőeladása.

dr. Csókay András köszöntőeladása

Az est kiváló koncerttel zárult. Buch Tibor operett-, és musical-énekes színész és zenekara, karácsonyi repertoárt adott elő. A régi slágerek és új köntösbe öltöztetett dallamok igazi sikert arattak a közönség körében. Buch Tibornak sikerült még a tábori püspököt és a világhírű idegsebészt is táncba hívnia…

Igazi családias este volt, e felbolydult, háborús világ ellenére… a szeretet és a karácsony békét adó hangulatában.

Czeglédi Andrea

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Rasszizmus ellen rasszizmussal: óriási a botrány Németországban a magyar meccs után

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük