KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Újabb „konteó”bizonyult valóságnak: Elon Musk, Bill Gates és Jeff Bezos hatalmas összegeket fektetett be az embereket ellenőrizni és irányítani tudó agyi mikrocsipekbe

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

HAT HÓNAP MÚLVA TERVEZIK ELINDÍTANI A TÁVIRÁNYÍTHATÓ, BECSIPPELT AGYÚ EMBERKÍSÉRLETEKET

HOGYAN VÁLHAT PÉLDÁUL EGY VEZETŐ BEOSZTÁSÚ EMBER EGY MÁSOK ÁLTAL IRÁNYÍTHATÓ ZOMBIVÁ AZ AGYÁBA BEÜLTETETT MIKROCSIPEK SEGÍTSÉGÉVEL?
ÚGY LÁTSZIK NEM IS OLYAN BONYOLULT MÓDON. A DOLOG MEGOLDHATÓ.
UGYANIS ÉPP EZEN DOLGOZNAK OLYAN JELES FŐ-SÁTÁNISTÁK, MINT ELON MUSK, BILL GATES ÉS JEFF BEZOS. HA ÉN, VAGY VALAKI MÁS EGYSZERŰ EMBER BESZÉL ERRŐL, VAGY ILYESMIRŐL, AZ AGYMOSOTT SEREG AZONNAL BEHURROG, HOGY BIZTOS “KONTEÓS” VAGYOK. DE AKKOR MOST MI VAN?
AKKOR MOST MUSK, GATES ÉS BEZOS IS KONTEÓSOK, UGYANIS ŐK NEMCSAK LELKESEN NYILATKOZNAK ERRŐL, DE DOLLÁR MILLIÓKAT IS FEKTETNEK AZ EHHEZ KAPCSOLÓDÓ KÍSÉRLETEKBE.

LÁSD. A FENTI, MAGYAR FELIRATOS VIDEÓT PÉLDÁUL, AHOL A GAZDASÁGI VILÁGFÓRUM, A WEF EGYIK ÖSSZERÖFFENÉSÉN A NOKIA VEZÉRIGAZGATÓJA, Pekka Lundmark BESZÉL ERRŐL. LEHET Ő IS “KONTEÓS”?

Gondolt már arra a kedves Olvasó arra, hogy mi lenne, ha háborúkért, emberek millióinak sorsáért felelős embereket távirányítással lehetne befolyásolni, oly módon, hogy az emberek agyába egy mikrocsipet ültetnének?

Nem, ez nem a sci fi kategória, ez valóság, olyan kísérleti terv mely itt kopog, a több oldalról megtámadott emberiség jelenén.

Bill Gates és Jeff Bezos hatalmas pénzeket fektet be a Brain Computer Interface Company-ba derülnek ki a nemzetközi sajtó híreiből.

Néhány héttel azután, hogy Elon Musk, a Neuralink társalapítója bejelentette, hogy a vállalatnak már csak hat hónapja van addig, hogy elkezdje az “agy-számítógép” interfészek emberbe ültetését, kiderült Bill Gates és Jeff Bezos is tetemes összeget fektetett be a Synchron, Inc. agyi számítástechnikai interfészébe.

Mi az interfész? Az Interfész – a számítógépes nyelvezetben azt jelenti, összekötő felület, tehát az a tárgy, ez esetben pl. egy mikrocsip, mely az emberi agyat összeköti egy külső szerkezettel.

Ez is érdekelheti:  Oroszország és Észak-Korea kölcsönös segítségnyújtási megállapodást kötött

Csütörtökön a Syncron bejelentette, hogy 75 millió dollárt kapott a legutóbbi finanszírozási köréből.

A 75 millió dollár nagy része a Bezos Expeditions befektetéséből származott. A befektetés másik része a Gates Frontier-től származott, amely Bill Gates befektetési ága a Microsoft mellett.

A felszínen persze úgy tüntetik fel, hogy a Synchron célja a fogyatékkal élők megsegítése, de ahogy a történelem számtalanszor beigazolta és most sincs másként, az új technológiákat általában háborús vagy egyéb emberiség ellenes,aljas tervekhez használják fel.

A másik ok, amiért az agyi számítógép-interfészek problémát jelentenek az emberek számára, az az, hogy ezeket könnyű feltörni, azaz behatolni a “becsippezett”agyú ember cselekedeteibe, talán gondolataiba is.

És ez a sátáni igazából, mikor a gondolatait is elrabolják, legalábbis megpróbálják elrabolni egy embertől. Ezzel ugyanis bárkit megfoszthatnak a személyes , emberi döntéshozatalától. Egész emberi mivoltától.

Képzelje csak el, ha egy vezető beosztású ember agyát, akár egy számítógépet feltörnek majd úgy irányítják az adott befolyásos politikust ahogy kedvük tartja.

Elképzelhetetlen az a kár, az a veszély amelyet egy külső forrás által irányított, saját döntőképességétől, identitásától megfosztott emberi lény okozhat.

Musk, Gates és Bezos is sokat fektetett a mesterséges intelligencia technológiájába.

Ha valaki tud valamit az AI-ról,azaz mesterséges inte4lligenciáról, akkor tudja, hogy a mesterséges intelligencia az adatgyűjtés révén virágzik.

És mi lehetne jobb módja az adatgyűjtésnek, mint a technológia és az emberi agy összekapcsolása.

Meglehetősen aggasztó az a gondolat, hogy a világ leggazdagabb embere és a második leggazdagabb ember egyaránt befektet az agyi interfész-technológiákba.

Szőke Mária Magdolna – Modern Apokrif

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük