KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Pityog a milliárdos szemkilövető: Orbán el akarja hallgattatni a Demokratikus Koalíciót

Mint korábban beszámoltunk róla, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kiküldte az együtt induló hat ellenzéki pártnak a 2022-es országgyűlési választások külföldi támogatásainak ügyében indított vizsgálatának előzetes jelentését.

A számvevőszéki jelentéstervezet értelmében megvalósult a tiltott pártfinanszírozás a 2022-es országgyűlési választási kampány során. Eszerint az első körben megvizsgált 260 milliós támogatásrészt illegálisnak találták, ezért annak teljes összegét kirónák büntetésként, méghozzá olyan formában, hogy az összeget egyenlő arányban osztanák el az összefogás hat pártja között – számol be a Vadhajtások.

Az ellenzéki pártok sorra reagálnak a büntetés hírére, most éppen a DK küldött közleményt arról, hogy a párt közel 90 millió forintos bírságra számíthat,

„annak ellenére, hogy soha nem kért, nem kapott és nem használt fel külföldről származó pénzügyi támogatást

– picsogják Gyurcsányék.

”A közlemény szerint „teljesen nyilvánvaló, hogy az Állami Számvevőszék pártállami döntését felhasználva Orbán Viktor el akarja hallgattatni a Demokratikus Koalíciót”,…

„Magyarország legnagyobb ellenzéki közösségét azonban nem lehet elhallgattatni, más fából faragtak minket, ezért le fogjuk győzni Orbán Viktort.”

 

Kiemelt képen: a DK parlamenti frakciója / Fotó: a DK honlapja

 

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük